18 Oct '09

Op een mooie herfstdag...

... organiseerde de trainersgroep onverwacht een gezellige socioloop. Van de groepen 1 tot en met 4 werden vandaag geen prestaties gevraagd. We hobbelden al buurtend de bossen in en kwamen aan de rand van de hei bij elkaar, waar de clubhuiscommissie de koffie dampend had. Tevens een gelegenheid om drie trainers te feliciteren (Cees en Jac gisteren jarig, Adrie vandaag). Zie de foto's in het fotoboek.

Nieuws (2009)

27 Dec '09

Sterk bezette wedstrijd Auwjaorscross, Ruud van...

In een sterk bezet wedstrijdveld waren er twee ereplaatsen voor AV Oirschot-atleten. Ruud van Woensel werd 2e bij de Mannen 45+ in een tijd van 27:52 minuten over 6966 meter. Nellie van Beers behaalde een 3e plaats in de categorie Vrouwen 45+. Zij liep de 6966 meter in 33:03 minuten.

Overall winnaar bij de Mannen senioren werd Gino Steemans uit Retie (B), die in juni ook al de Jazzloop won. Bij de Vrouwen senioren was Corine Spaans (Eindhoven Atletiek) de snelste.

De weersomstandigheden waren winters. Een lichte dooi maakte het parcours zwaar. Het was glad op het open veld, waar nog veel sneeuw lag, maar in de bossen was de sneeuw verdwenen en liepen de atleten lekker uit de wind.

15 Nov '09

Zeven p.r.'s op de Zeven Heuvelen

Het was een prachtige dag in Nijmegen. Het weer was ideaal voor de echte "racers": Harrie Bullens (1:04:48), Cees Koppen (1:04:52) en Ronald van de Vondervoort (1:05:42) trokken samen op en verbeterden alledrie hun p.r. Verder verbeterden Michael Boon, Erik van Ingen, Mirjam Smits en Marijke de Graaf hun beste tijd op de 15 km, zodat het totaal op 7 p.r.'s kwam. En ook na de wedstrijd was het weer zeeeeer gezellig bij Joop in Du Commerce...

foto: Cees Koppen, Harrie Bullens en Ronald van de Vondervoort vlak voor de start.

Nog meer foto's van de Zevenheuvelenloop 2009 vind je in het FOTOBOEK

28 Oct '09

Maarten 70!

Ons oudste actieve lid Maarten Kaptein wordt vandaag 70 jaar! Maarten is niet alleen een gewaardeerd bestuurslid, hij was tot voor kort ook de trotse houder van een groot aantal clubrecords in de categorieën M60 en M65. Maar helaas is er nogal geknabbeld aan zijn palmares door jongelui die inmiddels ook de 60 zijn gepasseerd.

Nieuwe kansen, nieuw geluk Maarten. In de categorie M70 staan alle c.r.’s nog open! Van harte gefeliciteerd en nog veel gezonde kilometers!

Home knop