22 Feb '10

Toon de Croon Lid van Verdienste

Je moet heel wat voor je club betekend hebben wil je Lid van Verdienste worden. We hebben er nu een vijfde bij: tijdens de Algemene Ledenvergadering ontving onze clubtrainer Toon de Croon een fraaie glasgravure als dank voor zijn vele verdiensten: trainer van de recreanten en wedstrijdatleten, jurylid, jarenlang in de wedstrijdcommissie en trekker van de Oirschotse waterpost bij de Marathon Eindhoven. Welverdiend Toon! 

Tijdens dezelfde vergadering kreeg Riny Roefs de Erkenning van Verdienste vanwege zijn jarenlange inzet als jeugdtrainer. Ad van Zelst kreeg bloemen als Vrijwilliger van het jaar.

Foto's van de jaarvergadering staan in het FOTOBOEK

Nieuws (2010)

26 Dec '10

Martien van de Ven loopt clubrecord op de mijl ...

Op de valreep van dit jaar heeft Martien van de Ven nog een clubrecord gevestigd op de mijl indoor. Omdat de Auwjaorscross niet doorging reisde hij hiervoor naar Gent om deel te nemen aan de Open Artevelde Meeting. Dit record brengt het aantal gevestigde clubrecords in 2010 op 43, waarvan Martien er 11 voor zijn rekening nam.

Foto uit archief

26 Dec '10

Oirschotse Sneeuwloop

Helaas moesten we de Auwjaorscross afgelasten vanwege een dik pak sneeuw dat tot gevaarlijke situaties had kunnen leiden. In plaats daarvan hadden we iets moois bedacht: de Oirschotse Sneeuwloop, waaraan iedereen gratis kon deelnemen. Ongeveer honderd lopers liepen, verdeeld over 3 groepen, een rondje over het parcours van de Oirschotse Heidemarathon. Het was een prachtige ervaring, mede doordat de zon uitbundig scheen over het besneeuwde landschap, Na afloop was er koffie met cake en kreeg iedereen een lekkere rookworst mee naar huis.

Zie de foto's in het FOTOBOEK

Laat weten wat je ervan vond! Moeten we dit nog eens doen als er sneeuw ligt? Schrijf je reactie in het GASTENBOEK

12 Dec '10

Nellie van Beers wint, loopt clubrecord en parc...

Bij de zeer zware Mescherbergloop in Eijsden Limburg behaalde Nellie van Beers een fraaie 1e plaats bij de V55 en stelde hiermee tevens het clubrecord op de 15 km in de categorie. Ook verbeterde ze het parcoursrecord categorie V55

Foto: vlak na de start, Nellie staat er nog net op, helemaal vooraan (215). We zien ook Joke Bullens (708)

Home knop