26 Dec '11

Greg van Hest Brabants Kampioen Cross

In een mooie en goed bezette wedstrijd won Greg van Hest de Auwjaorscross en hij werd daarmee tevens Brabants Kampioen Cross. Hij liep de hele 9288 meter aan kop en werd afgetekend winnaar, vóór Thimothy Karanu die 1e werd in de categorie M senioren.

Bij de vrouwen was de overwinning van de Auwjaorscross voor Miriam van Reijen uit Amsterdam en het Brabants Kampioenschap werd gewonnen door Kim Dillen van Eindhoven Atletiek.

Foto Jan Appels: Greg van Hest komt als winnaar over de finish

Nieuws (2011)

31 Dec '11

Clubrecord Frans van der Staak in Oudejaarsloop

Vandaag heeft Frans van der Staak in Hilvarenbeek op de valreep van 2011 het 30e clubrecord van het jaar gesteld. Het betreft een verbetering van het 7 jaar oude record M55 op de 10 km van Martien van de Ven met 27 seconden.

26 Dec '11

26 Dec '11

Ereplaats voor Martien van de Ven

Onze clubgenoot Martien van de Ven is vandaag 3e geworden bij het Brabants Kampioenschap Cross, categorie M60.

Foto Jan Appels: Martien in actie