29 Apr '13

DE MEEUW opnieuw hoofdsponsor!

Goed nieuws: De Meeuw Bouwsystemen is opnieuw de hoofdsponsor van Atletiekvereniging Oirschot! Al 10 jaar krijgen we steun van de belangrijkste werkgever van Oirschot, o.a. in de vorm van ons mooie clubgebouw. Als tegenprestatie dragen we de naam DE MEEUW uit: op ons start- en finishdoek, met spandoeken, op de website en in de naam van onze wedstrijden. 

Nieuws (2013)

29 Dec '13

Thomas Thys wint de Auwjaorscross

De winnaar kwam deze keer uit België. Thomas Thys uit Westerlo bracht met overmacht de cross over 9288 meter op zijn naam. Zijn voorsprong op nummer twee was ruim een minuut.

Bij de vrouwen ging de overwinning naar Kim Dillen van Eindhoven Atletiek. Ook met een ruime voorsprong van 2 minuten.

Onze clubgenoten: In de categorie M65 werd Martien van de Ven 1e, bij de V55 haalde Nellie van Beers de 2e plaats en hetzelfde presteerde Tineke van den Heuvel bij de V45.

  

foto: start van de mannenwedstrijd, nummer 5 is de latere winnaar Thomas Thys

28 Dec '13

Weer NEDERLANDS record Martien van de Ven

Vandaag trok Martien opnieuw naar Gent (B) om een aanval te doen op een bestaand Nederlands Record. Missie geslaagd. En hoe: 1000 meter indoor in 3:28.95 minuten, een verbetering van het staande NR uit 1992 met 15 seconden!

De dag was toch al succesvol voor AV Oirschot, want René van de Ven verbeterde 2 CR's (60 m horden indoor en kogelstoten indoor). Kevin Roefs was er ook bij. hij stelde 3 PR's. 

  

archieffoto van Martien van de Ven

26 Dec '13

NEDERLANDS record Martien van de Ven!

Niet alleen een CLUB- maar ook een NEDERLANDS record in Gent! Bij de internationale Artevelde indoormeeting behaalde Martien ruim de limiet op de afstand 1 mijl, categorie M65. Zijn tijd: 5:58.70 minuten. Niet alleen voor Martien, maar ook voor AV Oirschot een spetterende afsluiting van het wedstrijdjaar 2013. 

Foto: het certificaat van de Atletiekunie

Home knop