7 Sep '13

Spectaculair clubrecord Frans van der Staak

Bij de Oirschotse Stoelloop verbeterde de vandaag 60 geworden Frans van der Staak het 22 jaar oude clubrecord op de 10 km bij de M60 met meer dan een minuut. Het oude record stond op naam van Piet van de Sande in 41:25, Frans liep de 10 km in 40:03 min en werd daarmee 2e bij de M55.

Ook Wim Verhagen liep een clubrecord: gisteren 70 geworden, vandaag in 50:36 de 10 km voltooid. Dit clubrecord bij de M70 stond nog open*.

Ruud van Woensel liep de 10 km in 37:49 en behaalde daarmee de 1e plaats bij de M55. Verder waren er  ereplaatsen voor Tineke van den Heuvel: 2e bij de V45 en Nellie van Beers: 2e bij de V55 en Ad van Zelst 2e bij de M65.

Nieuws (2013)

29 Dec '13

Thomas Thys wint de Auwjaorscross

De winnaar kwam deze keer uit België. Thomas Thys uit Westerlo bracht met overmacht de cross over 9288 meter op zijn naam. Zijn voorsprong op nummer twee was ruim een minuut.

Bij de vrouwen ging de overwinning naar Kim Dillen van Eindhoven Atletiek. Ook met een ruime voorsprong van 2 minuten.

Onze clubgenoten: In de categorie M65 werd Martien van de Ven 1e, bij de V55 haalde Nellie van Beers de 2e plaats en hetzelfde presteerde Tineke van den Heuvel bij de V45.

28 Dec '13

Weer NEDERLANDS record Martien van de Ven

Vandaag trok Martien opnieuw naar Gent (B) om een aanval te doen op een bestaand Nederlands Record. Missie geslaagd. En hoe: 1000 meter indoor in 3:28.95 minuten, een verbetering van het staande NR uit 1992 met 15 seconden!

De dag was toch al succesvol voor AV Oirschot, want René van de Ven verbeterde 2 CR's (60 m horden indoor en kogelstoten indoor). Kevin Roefs was er ook bij. hij stelde 3 PR's.

archieffoto van Martien van de Ven

26 Dec '13

NEDERLANDS record Martien van de Ven!

Niet alleen een CLUB- maar ook een NEDERLANDS record in Gent! Bij de internationale Artevelde indoormeeting behaalde Martien ruim de limiet op de afstand 1 mijl, categorie M65. Zijn tijd: 5:58.70 minuten. Niet alleen voor Martien, maar ook voor AV Oirschot een spetterende afsluiting van het wedstrijdjaar 2013.