28 Dec '14

Martien en Nellie winnen thuiswedstrijd

Ze zijn wel wat gewend, onze beroepscrossers. Maar dit parcours vonden ze toch ook wel heftig. Martien van de Ven won met ruime voorsprong zijn categorie M65 en stond zelfs als 2e op het podium bij de M55. Nellie van Beers (V55) schudde na 1 ronde Anne Rindt van zich af en nam ruim afstand. Ook zij stond als 2e op het podium bij de V45.

foto (Ronald van de Vondervoort): Nellie van Beers in het Kemmerbos.

Nieuws (2014)

31 Dec '14

Laatste clubrecord van het jaar

Vandaag perste Frans van der Staak er in Hilvarenbeek nog een clubrecord M60 uit op de 10 km. Zijn tijd van 39:42 minuten was 21 seconden sneller dan het al op zijn naam staande clubrecord. Frans stond als 3e man op het podium bij de M55.

foto uit archief

28 Dec '14

Oscar Mulder en Marjon de Kok winnaars Auwjaors...

Onder zeer zware omstandigheden won Oscar Mulder van Eindhoven Atletiek vandaag de Auwjaorscross. Hij nam vanaf de start een voorsprong die hij uitbouwde tot een comfortabele 32 seconden op de nummer 2.

Bij de vrouwen was Marjon de Kok van Prins Hendrik uit Vught de snelste. Zij moest er echt voor knokken om een kleine voorsprong van 6 seconden op haar achtervolgster vast te houden.

foto (Ad van Zelst): start van de mannenwedstrijd. Latere winnaar Oscar Mulder heeft nummer 55