25 Aug '16

Roland van Loon snelste in Rondje Kemmer

Loeiheet was het vandaag, om 18 uur gaf de thermometer nog 30 graden aan. Toch gingen nog 42 dapperen van start voor 1, 2, 3 of 4 rondjes. Eerste werd Roland van Loon, onze vaste winnaar. Hij liep zelfs nog 3 seconden sneller dan vorig jaar!

Nieuws (2016)

26 Dec '16

Auwjaorscross: 3 eerste plaatsen voor Atletiek ...

Zowel in de oudste als de jonste categorieën scoorden we vandaag. Bij de 30e Rabobank Auwjaorscross scoorden we met 3 eerste plaatsen: Martien van de Ven werd 1e bij de M65, Nellie van Beers 1e bij de V60 en Bente Brands, 6 jaar en net een paar weken lid, won bij de meisjes minipupillen.

Foto (Ad van Zelst): Bente Brands 1e bij de minipupillen!

26 Dec '16

Casper van der Putten wint de Auwjaorscross

De 30e Rabobank Auwjaorscross trok 421 deelnemers, waarvan 202 recreanten. Bij de mannen won Casper van der Putten (Eindhoven Atletiek) overtuigend in een tijd van 31:37 min. Even later begon hij ook nog aan de korte cross en ook die schreef hij op zijn naam in 6;29 min. Die slaapt goed vannacht.

Bij de vrouwen werd Rian van der Burgt (GVAC) eerste in 28:01 min. Atletiek Oirschot had een mooie dag met 3 eerste plaatsen: Martien van de Ven, Nellie van Beers en Bente Brands wonnen hun categorie.

Foto (Harry Pieschel): Casper van der Putten, winnaar van 2 wedstrijden op één dag.

18 Dec '16

Zilver voor Martien van de Ven bij BK Cross

Bij de door ACW'66 (Waalwijk) georganiseerde Lidocross, tevens Brabants Kampioenschap cross, werd Martien van de Ven 2e in de categorie M65.