10 Oct '21

Feest in Eindhoven!

Na een onderbreking van twee jaar was het vandaag een topdag bij de Marathon Eindhoven. Ideaal loopweer en een enthousiast publiek maakten het feest compleet. De UITSLAGEN van onze leden staan al op deze website en de foto's van Toon Erven bij onze waterpost en nog meer foto's die werden ingeleverd staan in het FOTOBOEK

Twee van onze leden behaalden een podiumplaats: Kees Smetsers werd eerste M70 op de hele marathon, Ad van Zelst werd derde M70 op de halve marathon. Zijn brutotijd leverde een clubrecord bij de M75 op.

Naast Kees Smetsers liepen ook Henk van Gerven, Henry van der Schoot en Jeroen de Bie (pas lid geworden) de hele marathon. 

Ook de Marathonlijst aller Tijden is bijgewerkt, klik hier

Foto (Esther de Wert): Klaar voor de start van de halve: Martijn van Straten, Edwin van de Ven, Anne van Hersel, Corné Claassen, Ad van Zelst, Jolanda van der Heijden, Theodôr Brands.

Heb jij foto's van onze leden? Stuur ze naar promotie@atletiekoirschot.nl

Nieuws (2021)

30 Dec '21

Bali-Runners ronden het jaar af

Vandaag waren Bali-Runners Henk van Gerven, Kees Smetsers, Antoinet Hems en Elia Deenen in de Drunense Duinen om hun laatste kilometers van 2021 af te werken. Henk, die oorspronkelijk het doel had om de eerste 3 maanden van het jaar 1000 kilometer te lopen en dat vlot haalde, had dat inmiddels bijgesteld naar 3000 km in heel 2021 en kwam vandaag tot 3005 km. Kees overtrof zijn doel van 2021 km in een jaar en liep er tot en met vandaag 2510.

Goed gedaan mannen!

Bekijk de foto's van de Bali-Runners in het FOTOBOEK

29 Dec '21

En hij heet Boet!

Ons lid Tess van den Heuvel en haar partner Jeffrey werden op kerstavond verblijd met de geboorte van een gezonde baby: Boet.
Tess en Jeffrey (en opa en oma Henk en Tineke): namens de club van harte gefeliciteerd!

Reacties sturen naar: tess_vdheuvel@live.nl 

28 Dec '21

Hoppatee, 20 x 21 km!

De dames van de app-groep 'Een tandje erbij' volbrachten onlangs hun doel voor 2021: het lopen van minstens 20 halve marathons. Om dat te vieren lieten ze speciale herdenkingsshirts maken, die vanmorgen werden ingewijd met een loopje over de hei. Vanwege de lockdown wel netjes twee aan twee natuurlijk en daar weer 100 meter tussen.

Foto: Henriëtte en Marieke met de nieuwe shirtjes. De foto's van de overige dames staan in het FOTOBOEK

Home knop