info

18 sep '16: Club Kampioenschappen Meerkamp


Bij de clubkampioenschappen meerkamp meten onze leden elkaar in alle disciplines van de atletieksport. Niet alleen voor onze jeugd, maar ook onze volwassen leden mogen meedoen.

Klik voor informatie op de info-knop

Uitslagenarchief
info

30 okt '16: Oirschotse Heideloop


In 2016 organiseren we voor de 5e keer de OIRSCHOTSE HEIDELOOP. Geen wedstrijd, maar een recreatieve loop (hardlopen of wandelen) onder begeleiding van onze ervaren trainers. Lopers van elk niveau kunnen meedoen en na afloop is er koffie met koek.

Voor alle info klik op de INFO-knop

Uitslagenarchief
info

26 dec '16: Auwjaorscross


De Auwjaorscross is dit jaar op zondag 26 december.

Kilk op de INFO-knop voor de wedstrijdgegevens.

Uitslagenarchief

Vorige edities


info

17 jan '16: Cyclopathon


De cyclopathon is een cross waarbij een loper en een fietser samen een team vormen. Bij deze interne wedstrijd worden ook lopers en fietsers van Atletiekvereniging GM uit Best uitgenodigd.

Voor informatie over de editie 2016 klik op de info-knop

Uitslagenarchief
info

20 mrt '16: Clubkampioenschappen Cross


De clubkampioenschappen cross zijn interne wedstrijden voor leden van Atletiek Oirschot en worden gehouden in de bossen achter het atletiekveld en de Kemmer over het parcours van de Auwjaorscross.

Klik op de info-knop voor alle informatie over de editie 2016

Uitslagenarchief
info

3 apr '16: Oriëntatieloop


De oriëntatieloop is dit jaar op zondag 3 april.

Achter de info-knop vind je alle gegevens.

Uitslagenarchief

16 apr '13: Interne Competitie


2013 was na 19 seizoenen het laatste jaar waarin we de interne competitie organiseerden. Reden hiervan was de teruglopende deelname. Er was nog slechts één wedstrijd met een behoorlijk deelnemersveld en dat was de 10 km in de Notel. Dat werd gezien als een goede voorbereiding op de Oirschotse Stoelloop en de Halve marathon Eindhoven.

Die wedstrijd organiseren we nu onder de naam: RONDJE KEMMER, met start en finish bij het clubhuis.

Uitslagenarchief
info

21 mei '16: Oirschotse Stoelloop


De Oirschotse Stoelloop is op zaterdag 21 mei 2016. Klik op de infoknop voor de wedstrijdinformatie.

Uitslagenarchief
info

15 jun '16: Clubestafette


Elk jaar organiseren we op een mooie zomeravond de CLUBESTAFETTE. De trainers vormen teams van 4 lopers met een mix van alle niveau's. Op papier zijn alle teams dus even snel. En dan gaan we rennen, om de beurt één rondje van 400 meter. Na 45 minuten klinkt een fluitsignaal en wordt de uitslag opgemaakt. Geweldig om mee te maken!

Klik op de info-knop voor alle info

Uitslagenarchief
info

12 jul '16: Open Baanwedstrijden 3


In de zomer organiseren wij een serie baanwedstrijden (technische onderdelen en loopwedstrijden) voor alle leeftijden. Je hoeft geen lid te zijn van een atletiekvereniging om mee te doen.

Klik op PDF rechtsboven voor het programma 2016.

Uitslagenarchief

Prikbord

Rondje Kemmer: foto's en uitslag (update)

De foto's van Luc Kenter, Ronald van de Vondervoort en Johan Koppen staan in het FOTOBOEK. Vanwege een bug in de website kan de uitslag nog niet geplaatst worden. Er wordt aan gewerkt.

Update 26 aug: de uitslag staat nu bij UITSLAGEN LEDEN

datum bericht:
20 aug '16

Maarten Roozen overleden

We kregen het droevige bericht dat ons oud-lid Maarten Roozen is overleden. Maarten was al geruime tijd ernstig ziek, toch liet hij enkele weken geleden nog even zijn gezicht zien in ons clubhuis. Tot een langdurige blessure hem het hardlopen onmogelijk maakte vormde hij met Adrie van de Wal en Twan Witlox het roemruchte trio "de 3 musketiers". Ze waren onafscheidelijk.

Maarten werd maar 48 jaar. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Desirée, kinderen Ilse en Ralph en overige familie.

datum bericht:
19 aug '16

De nieuwe Spike: stuur je vakantiefoto in!

De nieuwe Soike verschijnt in de eerste week van september. We ruimen enkele pagina's in voor jullie sportieve vakantiefoto's. Stuur ze in met een beschrijving waar de foto is gemaakt. Inzenden uiterlijk maandag 29 augustus 23:55 uur.

Kopij sturen naar vanzelst-westland@chello.nl

datum bericht:
18 aug '16

Nieuw: bootcamp bij Atletiek Oirschot

Bij voldoende belangstelling starten we op maandag 26 september met bootcamp-trainingen. De bedoeling is om elke maandag en donderdag om 19 uur te trainen op het veld en in het Kemmerbos. Trainers zijn Johan der Kinderen en Irene van Gestel, die hiervoor een cursus hebben gevolgd.

Belangstelling? Schrijf je naam op het formulier in het clubhuis. Niet-leden betalen 1,50 euro per training.

datum bericht:
9 aug '16

Lees de eerste Spikes!

Op 1 februari 1987 verscheen het eerste nummer van ons clubblad. Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van onze club kun je nu de jaargangen 1987-1992 lezen in de rubriek CLUBBLAD SPIKE.

De overige jaargangen worden nog toegevoegd.

datum bericht:
5 aug '16

Help mee bij de waterpost van Marathon Eindhoven

Elk jaar verzorgt Atletiek Oirschot een van de waterposten bij de Marathon Eindhoven. Loop je niet mee en wil je toch de marathon meemaken? Als vrijwilliger bij de waterpost heb je een prachtige dag. Als beloning krijg je een Marathon Eindhoven shirt, lunchpakket en koffie, thee, soep. Bovendien krijgt onze club een mooie financiële bijdrage, waarvoor we de avond na de wedstrijd een after-party organiseren in het clubhuis.

Voor alle info, klik hier

Aanmelden graag uiterlijk 2 oktober door je naam te schrijven op de inschrijflijst in het clubhuis.
INFO: Toon de Croon: toondecroon@chello.nl

datum bericht:
28 jul '16

Trainingen halve marathon Eindhoven

Op zaterdag 16 juli beginnen we met de trainingen voor de halve marathon Eindhoven (zondag 9 oktober). Ook niet-leden mogen meetrainen, we hebben hiervoor een aanbieding. Alle info staat nu in de rubriek TRAININGEN > Halvemarathontraining > info.

datum bericht:
14 jun '16

Zevenheuvelenloop: inschrijving geopend

De inschrijving voor de Zevenheuvelenloop op zondag 20 november is geopend. Zoals elk jaar proberen we weer met een flinke delegatie aanwezig te zijn bij een van de mooiste wedstrijden van Nederland. Info en inschrijven op http://www.zevenheuvelenloop.nl/

datum bericht:
1 jun '16

Clubkleding bestellen

Nieuwe leden krijgen een clubshirt. De kosten zitten in het inschrijfgeld. Hoe je het shirt kun bestellen vind je op deze website onder ALGEMENE INFO > Clubkleding.

Extra shirts en singlets kun je ook bestellen. Afrekenen bij de koffiebar (alleen op zondag).

datum bericht:
2 mei '16

Word nu lid van Atletiek Oirschot!

Je loopt misschien al lang met het idee rond om lid te worden van onze atletiekvereniging. Kom in actie! Download het aanmeldformulier bij ALGEMENE INFO > Ledenadministratie, vul het in en stop het in de brievenbus bij het clubhuis.

datum bericht:
1 mei '16