Nieuws

25 mei '17

Martien van de Ven blijft CR's verzamelen

Zaterdag 20 mei waren in Eindhoven de baanwedstrijden van Asterix. Martien startte op de 800 meter met als doel een aanval op zijn clubrecord M65. En het lukte! Een tijd van 2:43.72 minuten verscheen op de klok, een verbetering van het oude record met 65/100 seconde.

Foto Frank Hanrats 

meer...
19 mei '17

Rens Ackermans loopt clubrecord 600 m

Niet alleen Martien van de Ven, maar ook Rens Ackermans heeft op 9 mei bij de baanwedstrijden in Helmond een clubrecord gevestigd. Hij liep de 600 meter in 2:09.62, een tijd die goed was voor het clubrecord categorie JJD, dat nog open stond.

foto uit archief

meer...
14 mei '17

Ruud van Woensel wint weer eens

Ruud zagen we lang niet meer op het podium, maar nu is hij terug! Hij won de categorie M45+ bij de Oirschotse Stoelloop met een royale voorsprong.

Foto (Harry Pieschel): Ruud op het nieuwe parcours in de kanaalzone

meer...

Agenda

25 mei '17

Tongerlo - Herselt - Averbode (B)
Abdijentocht
meer...


28 mei '17

Tilburg
Marathon Tilburg
meer...


30 mei '17

Breda
Haagse Beemdenloop
meer...


Onze Wedstrijden

20 jun '17

Open Baanwedstrijden

meer...
1 jul '17

Triathlon Het Groene Woud

meer...
30 aug '17

Rondje Kemmer

meer...

Prikbord

Rondje Triathlon

Om in de sfeer te komen van de triathlon (za 1 juli) willen Jac van Heerebeek en Joost van Kuringen een uurtje trimmen op het triathlonparcours.  Iedereen is welkom op zaterdag 10 juni  om 15.00 uur bij Café De Nachtegaal. Je kunt 1, 2, 3 of 4 rondjes van 2,5 km lopen.  Je loopt in je eigen tempo. 

datum bericht:
25 mei '17
meer...

Wegtraining Hemelvaartsdag vervalt

A.s. donderdag (Hemelvaartsdag) vervalt de clubtraining van Cees Koopen.

datum bericht:
22 mei '17
meer...

Oirschotse Stoelloop: uitslag en foto's

De uitslag van onze leden staat bij UITSLAGEN LEDEN. Er zijn weer veel fraaie foto's gemaakt door onze fotografen Luc Kenter, Toon Erven, Harry Pieschel, Peter Kramer en Tonny van Zelst. Die staan nu allemaal in het FOTOBOEK

datum bericht:
14 mei '17
meer...

De 20pluscommissie heet nu Evenementencommissie

De 20pluscommissie heeft een nieuwe naam gekregen: Evenementencommissie. Deze commissie organiseert ontspannende activiteiten zoals de familiefietstocht en de socioloop. Zie verder bij ALGEMENE INFO > Bestuur en Commissies.

datum bericht:
9 mei '17
meer...

NIEUW: tijdelijk lidmaatschap Atletiek Oirschot

Om mensen van andere verenigingen de kans te geven in de zomer hun conditie op peil te houden, hebben we nu de mogelijkheid voor een periode van 3 maanden lid te worden. Je mag dan aan alle trainingen deelnemen. Je betaalt geen inschrijfgeld en krijgt ook geen clubshirt. Je bent wel aangemeld en verzekerd bij de Atletiekunie. Het tijdelijk lidmaatschap kost 37,50 euro.
Aanmelden bij Hans Hoogmoet [email protected]

Per keer meetrainen op zondag en woensdag kan ook. Dat kost 1,50 euro per keer. Aanmelden hoeft niet.

datum bericht:
6 mei '17
meer...

Wandelen: naar de Abdijenloop!

Op 25 mei (Hemelvaartsdag) gaan we voor de derde keer de Abdijenloop wandelen. Het is 16 km, van Tongerlo naar Averbode.
We vetrekken om 7.30 uur vanaf De Rabobank in de Sint Jorisstraat met eigen vervoer naar Westerlo. Gaan daar met de bus naar de startlocatie, schrijven in (€10,-) en gaan wandelen. Onderweg en op eindpunt gratis drank en koek.

Na afloop drinken we een Abdijbiertje en eten een frietje (niet verplicht!).

Rond 18.00 -19.00 uur zijn we weer in Oirschot. Autokosten worden onderling verrekend.
Aanmelden: Martien van Geenen tel. 0499-573281 of 06-83195240  of [email protected] of vul het formulier in het clubhuis in (geef aan of je wilt rijden).

info: www.abdijenloop.be

datum bericht:
22 apr '17
meer...

Help mee met de JANS-dag

De Jansdag is een nationale atletiekdag voor de kinderen van groep 8 van de basisschool. Atletiek Oirschot organiseert de Jansdag al jaren voor de kinderen van de gemeente Oirschot. Dit jaar doen er 208 kinderen mee. 

De kinderen doen o.a. de volgende onderdelen: hoogspringen, verspringen, speerwerpen, 60 m sprint, 600 m en Zweedse estafette. Hiervoor hebben we 30 vrijwilligers nodig. De vrijwilligers wordt gevraagd te assisteren bij het jureren van de atletiekonderdelen en bijvoorbeeld het aanharken van het zand bij de verspringbak of de lat klaarleggen voor het hoogspringen.

Het is op donderdag 15 juni. Tijden: 8.30 - 12.30 of 12.30 - 15.30 of de hele dag.
Aanmelden via Ingrid v.d. Schoot [email protected], of vul je naam in op de lijst in het clubhuis.

datum bericht:
10 apr '17
meer...

NIEUW: de vacaturebank

Atletiek Oirschot draait helemaal op vrijwilligers. En daar hebben we er nogal wat van nodig! Sandra Verhagen heeft de coördinatie van de vrijwilligers op zich genomen: zij brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Voor een overzicht van onze vacatures, klik hier 
(Link naar ALGEMENE INFO > Bestuur en Commissies, onderaan de pagina zie je de vacaturebank)

datum bericht:
10 apr '17
meer...

Atletiek Oirschot op Facebook. Like us!

Als je op deze website NIEUWS of ONZE WEDSTRIJDEN aanklikt zie je het bekende Facebook-logo. Like us, zodat onze activiteiten breed bekend worden. Onze Facebookpagina is: https://www.facebook.com/atletieko

Susanne van Gessel is de moderator, zij zorgt er voor dat er geen gekke dingen gebeuren.

datum bericht:
10 apr '17
meer...

Ledenwerfactie jeugd

Op zaterdag 14 januari hebben we tijdens het Sport Gala de ledenwerfactie voor de jeugd gelanceerd. Ben je geen lid van Atletiek Oirschot en wil je eens komen kennismaken? Kijk in de rubriek TRAININGEN > Jeugdtrainingen en klik op de Info-knop. 

datum bericht:
16 jan '17
meer...

Word nu lid van Atletiek Oirschot!

Je loopt misschien al lang met het idee rond om lid te worden van onze atletiekvereniging. Kom in actie! Download het aanmeldformulier bij ALGEMENE INFO > Ledenadministratie, vul het in en stop het in de brievenbus bij het clubhuis.

datum bericht:
1 mei '16
meer...