Fotoboek

In het FOTOBOEK vind je fotoreportages van onze evenementen en wedstrijden waaraan leden hebben deelgenomen. Bij het plaatsen van foto's houden we rekening met het gestelde in ons fotoprotocol (zie bij ALGEMENE INFO > Reglementen).

We respecteren de privacy van de afgebeelde personen. Mocht je een foto waarop je afgebeeld staat liever niet op deze website zien staan, stuur dan een verwijderingsverzoek naar de beheerder van deze website (zie de rubriek CONTACT). Geef de datum en evenement op en het nummer dat linksboven bij de foto staat.


Datum Evenement Fotograaf
17 okt '21 Heidetrail Atletiek Oirschot Ad van Zelst
10 okt '21 Marathon Eindhoven Toon Erven
10 okt '21 Marathon Eindhoven diverse bronnen
19 sep '21 Onze wandelgroep in 2021 Ad van Zelst
19 sep '21 De Bali-Runners in 2021 Kees Smetsers e.a.
12 sep '21 Clubkampioenschappen Meerkamp Ad van Zelst
11 sep '21 Ons onderhoudsteam in 2021 Martien van Geenen, Theo Neggers, Ad van Zelst
11 sep '21 De app-groep 'Een Tandje Erbij' in 2021 Ad van Zelst, Marieke Meeuwis, Arianne Timmermans e.a.
8 sep '21 SOS Bali Bosloop Kees Smetsers, Ad van Zelst
5 sep '21 Jeugdkamp Ingrid en Henry van der Schoot
5 sep '21 Jeugdkamp Iris Clement
1 sep '21 Rondje Kemmer Toon Erven
1 sep '21 Rondje Kemmer Ad van Zelst
1 sep '21 Rondje Kemmer Piet van Oirschot
29 aug '21 Familiefietstocht Toon de Croon, Connie van de Loo, Hennie van Rijt
10 jul '21 La Chouffe trail organisatie
5 jul '21 Jaarvergadering Ad van Zelst
18 jun '21 Jansdag 2-4, De Beerze Ad van Zelst
18 jun '21 Jansdag 2-3, De Beerze Ad van Zelst
18 jun '21 Jansdag 2-2, De Linde Ad van Zelst
18 jun '21 Jansdag 2-1, De Linde Ad van Zelst
17 jun '21 Jansdag 1-4, Korenbloem Ad van Zelst
17 jun '21 Jansdag 1-3, De Fonkeling Ad van Zelst
17 jun '21 Jansdag 1-2, Avontuurrijk Ad van Zelst
17 jun '21 Jansdag 1-1, De Plataan Ad van Zelst
13 jun '21 Recreanten groep 1-2 Ad van Zelst
23 mei '21 Recreanten groep 3-4 Ad van Zelst
12 apr '21 Bootcamp Ad van Zelst
28 mrt '21 Clubkampioenschappen Cross Ad van Zelst
28 mrt '21 Clubkampioenschappen Cross Léon Brands
25 mrt '21 Afscheid Léon Brands als coördinator jeugd Ad van Zelst
25 mrt '21 Oriëntatiespel Ad van Zelst
23 feb '21 Bootcamp jeugd Ad van Zelst

Nieuws

17 okt '21

Het was weer een mooie Heidetrail

Na twee jaar konden we vandaag weer de Heidetrail Atletiek Oirschot organiseren. Het was een mooi gebeuren met gelukkig droog weer. Vrij fris, maar daar hebben hardlopers geen last van. We konden weer gebruik maken van het terrein en het onderkomen van Gilde Sint Sebastiaan, waar Harrie, Cees, Guido en Wim voor de koffie zorgden. En o ja, Jac was jarig!

Een verslag van Kees Smetsers:

Het was al vroeg druk op het terrein van Gilde Sint Sebastiaan aan de Wintelresedijk in Oirschot. Een grote schare hardlopers en wandelaars, waarvan veel gekleed in het blauw van Atletiek Oirschot, waren op weg naar de tent waar ze zich aan konden melden voor hun deelname aan de Heidetrail. Door de coronapandemie hadden ze twee jaar moeten wachten, maar nu kon het weer. Het grote aantal deelnemers liet zien dat deze recreatieve loop een plaats heeft veroverd op de hardloop- en wandelkalender.

Door de vrijwilligers van  Atletiek Oirschot was een parcours uitgezet, dat na afloop veel lof kreeg van de deelnemers.   Die hadden onderweg kunnen genieten van het wandelen en rennen over smalle bospaadjes, waar de eerste paddenstoelen van deze herfst zich lieten zien tussen de afgevallen bladeren. Er waren ook stroken los zand en steile heuveltjes bij, die van de deelnemers flink wat energie vergden. Maar het was goed te doen voor iedereen, die aan deze Heidetrail meedeed. Voor de langere afstanden (14 en 20 kilometer) was er onderweg een waterpost met fruit en andere lekkere dingen. Echt, het was weer helemaal in orde.

Bij de finish kregen de deelnemers in de tent van Gilde Sebastiaan van Harrie, Cees, Guido en Wim een lekker bakje koffie of thee, met een dito koek. Zoals altijd was het na afloop van deze recreatieve loop weer gezellig en konden sommige deelnemers nog even herinneringen ophalen aan de hele en halve marathon van Eindhoven, die sommige van hen afgelopen zondag hadden gelopen.

Atletiek Oirschot heeft door de organisatie van deze Heidetrail een groot aantal deelnemers weer een plezierige morgen bezorgd. Alle vrijwilligers, die aan de organisatie van deze trail een bijdrage hebben geleverd, verdienen daarvoor zeker een compliment. Tot volgend jaar !

Foto: Johan en Adrie leiden een van de groepen over de hei.

Meer foto's staan in het FOTOBOEK

12 okt '21

Rabobank Clubsupportactie: breng je stem uit!

Vorig jaar haalde Atletiek Oirschot €1.614 binnen met de actie van de Rabobank, een resultaat waar we heel blij mee waren. Het geld is besteed aan de aanschaf van materiaal voor de technische atletiekonderdelen en bootcamp. Dat hoefden we nu niet te betalen uit onze kas, die tijdens de corona-pandemie nogal geleden had vanwege de teruggelopen inkomsten uit de kantine en sponsoring.

Stem op Atletiek Oirschot!
Zoek op Rabobank Clubsupportactie 2021 om een keuze te maken uit de deelnemende verenigingen. Of ga rechtstreeks naar de link van Atletiek Oirschot, klik dan hier.

Stemmen kan tot en met zondag 24 oktober. Je moet wel lid zijn van de Rabobank, alleen een rekening is niet voldoende

Met de opbrengst willen we een groot scherm aanschaffen dat we gaan gebruiken voor de info bij vergaderingen en cursussen. Ook kunnen we in het clubhuis informatie en foto's van onze evenementen tonen.

11 okt '21

Grote Clubactie 2021: Het doel is al gehaald ma...

Update 11 oktober.
Tot en met gisteren zijn er al 378 loten verkocht en het doel was 333 loten. Dat is dus een geweldig resultaat.

Op zaterdag 18 september is de lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart en nu al hebben wij ons doel gehaald. De actie loopt nog door en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. De loten kosten € 3,- per stuk en van de opbrengst gaat € 1,90 naar onze clubkas en € 0,50 naar het kind dat het lot verkoopt. De opbrengst wordt besteed aan jeugdactiviteiten.

De afrekening vindt plaats op dinsdag 19 en donderdag 21 oktober. De kinderen kunnen de lotenboekjes voor de training inleveren in gymzaal De Linde en na de training kunnen ze dan het geld ophalen. Ook mogen de lotenboekjes deze week al worden ingeleverd bij Désirée en Digna. 

Koop een lot bij onze jeugdleden of klik op de link https://lot.clubactie.nl/lot/atletiek-oirschot/avoirschot/292928

Home knop