Clubrecord Frans van der Staak in Oudejaarsloop

31 dec '11

Vandaag heeft Frans van der Staak in Hilvarenbeek op de valreep van 2011 het 30e clubrecord van het jaar gesteld. Het betreft een verbetering van het 7 jaar oude record M55 op de 10 km van Martien van de Ven met 27 seconden.

foto: Frans bij de Auwjaorscross afgelopen maandag

Greg van Hest Brabants Kampioen Cross

26 dec '11

In een mooie en goed bezette wedstrijd won Greg van Hest de Auwjaorscross en hij werd daarmee tevens Brabants Kampioen Cross. Hij liep de hele 9288 meter aan kop en werd afgetekend winnaar, vóór Thimothy Karanu die 1e werd in de categorie M senioren.

Bij de vrouwen was de overwinning van de Auwjaorscross voor Miriam van Reijen uit Amsterdam en het Brabants Kampioenschap werd gewonnen door Kim Dillen van Eindhoven Atletiek.

Foto Jan Appels: Greg van Hest komt als winnaar over de finish

Ereplaats voor Martien van de Ven

26 dec '11

Onze clubgenoot Martien van de Ven is vandaag 3e geworden bij het Brabants Kampioenschap Cross, categorie M60.

Foto Paul Smetsers: Martien in actie

René loopt nog gauw een clubrecord

23 dec '11

Op de valreep van 2011 heeft René nog een clubrecord gevestigd. Hij reed ervoor naar Utrecht en liep bij de U-track indoorwedstrijden 9.78 seconden over de 50 meter horden.

foto: archief

Frans van der Staak op het podium

11 dec '11

Het begint weer te lopen met de crossdeelname van onze mannen! Vandaag behaalde Frans van der Staak een mooie 3e plaats in de categorie M55 bij de cross in Reusel. Frans staat nu ook derde in zijn categorie bij de SPORTPLEIN EINDHOVEN crosscompetitie.

Foto: archief

Frans van der Staak loopt clubrecord

15 nov '11

Afgelopen zondag heeft Frans van der Staak het clubrecord M55 op de halve marathon aanzienlijk scherper gesteld. Hij liep de Valkenloop in Valkenswaard in 1:28:14 uur, een verbetering van het oude record met meer dan 8 minuten!

foto: Frans in actie (tijdens de cross in Bladel op 6 november)

CR M55 op de marathon gesneuveld

9 okt '11

Vandaag heeft Cees Koppen zijn 5e clubrecord van het jaar bij de M55 verbeterd. Bij de marathon Eindhoven haalde hij meer dan 3 minuten af van het vorige clubrecord dat sinds dit voorjaar op naam stond van Ad van Heerbeek.

foto: Cees in Eindhoven

Regen aan pr's bij clubkampioenschappen meerkamp

25 sep '11

Het was mooi kermisweer vandaag en dat inspireerde onze jeugd tot goede prestaties. Er werden maar liefst 44 persoonlijke records verbeterd! Kijk maar eens bij de UITSLAGEN. De foto's, gemaakt door Sandra van Leuken, staan al in het FOTOBOEK.

foto: Joep van Rees gooit de speer 14,17 meter ver, een pr!

Drie clubrecords op de 800 meter!

20 sep '11

Vanavond werd de 800 meter op de baan gelopen. Twee spannende heats leverden 3 clubrecords en 5 verbeteringen van een persoonlijk record op. Joke Bullens verbeterde haar eigen clubrecord met bijna 7 seconden, Maarten Kaptein stelde een clubrecord in de categorie M70 en Ad van Zelst bij de M65.

Foto: Maarten, Joke en Ad tijdens het spelen van het Wilhelmus

Cees Koppen loopt clubrecord in Deurne

18 sep '11

26e Groene Campus Halve Marathon Deurne. Niet gehinderd door clubgenoten liep Cees hier vandaag naar een tweede plaats én een nieuw clubrecord M55. Hij verbeterde het oude record van Ad van Heerbeek met 26 seconden.

foto: Cees in Deurne

Leden kiezen voor atletiek

13 sep '11

Tijdens een druk bezochte ledenvergadering hebben de leden van AV Oirschot zich gisteren uitgesproken voor het doorgaan als volwaardige atletiekvereniging. Het alternatief - doorgaan als loopgroep - is hiermee voorlopig van de baan. Het bestuur wilde de garantie geven dat het in het rapport van Commissie I voorgestelde plan (onderhoud in eigen regie uitvoeren) tot 2014 ons niet in financiële problemen brengt. Daarnaast zal werving en behoud van leden speerpunt van beleid worden.

De stemverhouding was: 48 leden aanwezig, 46 stemmen uitgebracht, 32 voor plan Commissie I (atletiek), 13 voor plan Commissie II (loopgroep), 1 blanco.

foto: secretaris Jan van der Heijden haalt de stembriefjes op.

Nederlands record voor Martien van de Ven!

9 sep '11

Vandaag heeft Martien van de Ven in Herentals (B) een unieke prestatie geleverd! Hij liep 2 clubrecords n.l. op de 10.000 meter baan en op de uurloop. Bij de laatste wedstrijd legde hij een afstand af van 13.688 meter, wat een verbetering van het 10 jaar oude Nederlands Record categorie M60 betekent. Een mooie opsteker voor onze club die dit jaar nu voor de tweede keer een Nederlands Record binnenhaalt. Martien verbeterde in februari ook al het record op de 3000 meter indoor.

foto: archief

Hoe je beroemd wordt binnen 20 seconden

6 sep '11

Vanavond werden bij de baanwedstrijden 2 clubrecords gesteld op de 100 meter sprint. Maarten Kaptein deed er 18,5 seconden over (cr M70) en Ad van Zelst 17,8 seconden (cr M65). 

foto: de laureaten na hun race in de stromende regen.

Clubrecord in Tilburg voor Cees Koppen

4 sep '11

Het was vandaag erg warm in Tilburg, maar het clubrecord M55 op de 10 EM moest er toch aan geloven. Cees Koppen snoepte er mooi 40 seconden af en stormde na 1:13:30 uur (brutotijd) over de finish.

foto archief

Bart Noyen vestigt clubrecord

27 aug '11

Onze mannen senioren zoeken de gaatjes in de clubrecords op! Bart Noyen won in Papendrecht de 400 meter horden en vestigde met zijn tijd van 1 minuut 15.14 sec. een clubrecord.

foto: archief

René van de Ven: clubrecord kogelslingeren

10 aug '11

Vandaag heeft René van de Ven zijn cr kogelslingeren, dat dateerde van april, weer verbeterd.

René schrijft: "Na een paar maanden, of toch tenminste een aantal weken blessureleed (as. dinsdag nog een MRI, hopelijk wordt dan iets duidelijk) waarin ik helemaal NIETS heb gedaan (en helaas ook enkele kilo's ben aangekomen die er weer af zullen moeten) vandaag toch maar weer eens op wedstrijd geweest. Ben naar Tessenderlo getogen voor kogelslingeren, speer en kogel. Omdat het kogelslingeren wat uitliep en speer was vervroegd heb ik bij kogel moeten stoppen na 1 slechte poging. Maar niet getreurd, tegen alle verwachtingen in een nieuw CR bij kogelslingeren in de laatste poging en een degelijke speerworp na zo'n lange tijd niets doen. Zeer tevreden vandaag!"

foto: archief, René met discus

Weer clubrecord voor Cees Koppen

29 jun '11

Dat loopt wel lekker in de categorie M55! Cees Koppen vestigde weer een clubrecord en wel bij de baanwedstrijden in Boxtel. Hij liep er de 10.000 meter in 44:18.0 minuten.

Foto uit archief

Cees Koppen loopt clubrecord op 15 km

19 jun '11

Vandaag heeft Cees Koppen bij de ZLM Stratenloop in Goirle het clubrecord op de 15 km M55 verbeterd. Cees werd gehaasd door Harrie Bullens en hoewel de omstandigheden zwaar waren (regen en wind) haalde hij het clubrecord anderhalve minuut naar beneden.

foto uit  archief

Hardloopcursus succesvol afgerond

16 jun '11

Woensdagavond was de laatste les van de hardloopcursus. Het werd een bosloop die wat langer duurde dan gepland. De koffie met speciaal gebak was dus zeer verdiend. Voor de cursus hadden zich 25 aspirantlopers opgegeven, waarvan er 18 de cursus hebben afgerond. Zij kregen uit handen van de trainers Toon en Cees het certificaat overhandigd. En nu aan de gang blijven mensen! 

Armand vd Smissen wint Oirschotse Stoelloop

11 jun '11

Armand van der Smissen was vandaag de snelste man bij onze wegwedstrijd. Hij liep de 10 km in 32:53 minuten. Eerste vrouw was Kim Dillen, die het parcoursrecord verbeterde naar 36:04 min. Onze clubgenoot Ruud van Woensel werd winnaar in de categorie M55.

Na een regenbui in de middag klaarde het weer op en werd het een mooie wedstrijd. Er was muziek en tijdens de wedstrijd liep alles op rolletjes. Het zal toch wel iets te warm zijn geweest voor toptijden, want alleen Jiska van Deijne en Jan Manders verbeterden hun pr. Cees van de Schoot was net terug uit Alpe d'Huez, waar hij 2 keer de berg opliep en deed een rondje mee om los te lopen.

De complete uitslag met alle deelnemers staat bij ONZE WEDSTRIJDEN > uitslagarchief

De uitslagen van leden van AV Oirschot staan bij UITSLAGEN > Oirschotse Stoelloop

Foto: Ruud van Woensel wordt gefeliciteerd door voorzitter Jan Kemps

Cees beklimt twee keer de Alpe d'Huez

9 jun '11

Cees van de Schoot is in zijn missie geslaagd en heeft op één dag twee keer de beroemde alp hardlopend bedwongen. Sterker nog, om 10 uur was Cees klaar en zat hij aan de "grand café"! Velen waren bang dat Cees het niet zou halen vanwege de knieblessure waarmee hij al enkele weken rondloopt. Maar zie waar een ijzeren wil je kan brengen! Volgens Cees was vooral de tweede beklimming zeer zwaar, zeker toen hij op het einde ook nog last kreeg van kramp.

Het team De Lage Landen is er in geslaagd het doel om meer dan 50.000 euro op te halen voor KWF Kankerbestrijding te halen. In totaal brachten meer dan 4500 - vooral fietsende - deelnemers 20 miljoen euro bij elkaar.

Clubrecord hinkstapsprong

18 mei '11

Hinkstapsprong is een discipline waar we ons in Oirschot de laatste 20 jaar niet meer mee bezig hebben gehouden. "Het wordt tijd dat daar verandering in komt", dacht René van de Ven en toen dat onderdeel in Eindhoven gisteren op het programma stond zette hij meteen een afstand neer van 9,97 meter. "Maar", zegt René, "dat moet minstens 10 meter worden, dus je hoort nog van me dit jaar".

foto archief

Toch Nederlands Record voor Martien van de Ven!

8 mei '11

Op 27 februari liep Martien van de Ven in Gent (B) bij de 6e Aalster Indoormeeting beneden de vereiste limiet voor het Nederlands record M60! Helaas bleek later dat een andere atleet op dezelfde dag in Apeldoorn nog ietsjes sneller was. Maar... eind goed, al goed, de tijd van Martien is alsnog door de Atletiekunie erkend als NEDERLANDS RECORD!

Op de afbeelding het certificaat van de Atletiekunie.

Clubrecord speer aangepunt door René van de Ven

3 mei '11

Vandaag heeft René van de Ven tijdens de eerste Avondwedstrijden Baan van dit seizoen zijn eigen clubrecord speerwerpen gebroken. Hij verbeterde het oude record, dat hij vorig jaar in Baarle Nassau vestigde, met maar liefst 50 cm.

foto: archief

Koninklijke onderscheiding voor Cees van de Schoot

30 apr '11

Vanwege zijn grote verdiensten voor Atletiekvereniging Oirschot heeft Cees van de Schoot gisteren uit handen van burgemeester Severijns een koninklijke onderscheiding gekregen. Hij is nu lid in de Orde van Oranje Nassau. Welverdiend Cees!

Foto: Eindhovens Dagblad

Ad van Heerbeek: clubrecord op de marathon

19 apr '11

Ad van Heerbeek is van onze club de enige deelnemer aan een voorjaarsmarathon. Hij koos voor Antwerpen, een goede keus bleek, want hij verbeterde het clubrecord dat al op zijn naam stond met een minuut naar 3:36:54 bruto.

Foto: archief

René van de Ven verbeterd clubrecord kogelslingeren

18 apr '11

Hamerslingeren noemen ze het in België, bij ons heet het kogelslingeren. Zondag was René in Turnhout en sloot daar een actief weekend mooi af met een verbetering van zijn eigen clubrecord met maar liefst 4,5 meter tot 28,38 meter.

Foto: René bij het discuswerpen

Hardloopcursus is weer van start

13 apr '11

Afgelopen zondag was de eerste les van de hardloopcursus 2011. Vandaag maakten we de tweede training mee, waaraan 18 cursisten deelnamen. Cursusleiders Toon de Croon en Cees van de Schoot hielden er goed de stemming in, want sporten moet ook leuk zijn.

Voor hen die te laat waren bestaat nog steeds de mogelijkheid om aan te haken, klik voor info hier.

Foto's van de hardloopcursus staan in het FOTOBOEK

Clubrecord Roland van Loon

12 apr '11

Circuit 14 is een serie van 4 baanwedstrijden in regio 14 - de Kempen. De eerste wedstrijden van het seizoen waren vandaag in Best. Roland van Loon stelde het clubrecord M35 op de 3000 meter baan op 10:25:38 min.

Foto: archief

Ruud van Woensel en Nellie van Beers clubkampioen cross

27 mrt '11

Vandaag werd onder een mooi lentezonnetje voor het clubkampioenschappen cross gestreden. Er waren 49 deelnemers waarvan - niet verrassend - Ruud van Woensel de snelste man en Nellie van Beers de snelste vrouw bleken. Weer mochten ze de wisselbekers in ontvangst nemen.

Bij de jeugd was er een lichte toename van het aantal deelnemers: 11, waarvan het merendeel in de pupillen categorie.

Zie de foto's in het FOTOBOEK

Geen NEDERLANDS RECORD voor Martien van de Ven (update)

28 feb '11

Gisteren waren drie van onze baanatleten present in Gent (B) bij de 6e Aalster Indoormeeting. Er werden 3 CR's gevestigd: Bart Noyen bij het hoogspringen, René van de Ven op de 3000 m en Martien van de Ven ook op de 3000 m. De tijd van Martien was beneden de vereiste limiet voor het Nederlands record M60! Dat zou inhouden dat Martien een NEDERLANDS RECORD heeft gelopen.

Maar... Op dezelfde dag liep een zekere Cees Stolwijk bij de NK Indoor in Apeldoorn 10:22:04 minuten over de 3000 m. En die is ook 60+, dus... jammer!

foto: Martien in Gent, kort voor de wedstrijd

Jong crosstalent bij AV Oirschot

13 feb '11

We hebben een nieuw jong crosstalent bij AV Oirschot! Tom Michielsen (B-pupil) heeft al aan een aantal crossen meegedaan en presteerde prima: 12 december 4e in Reusel, 16 januari 5e in Eersel, 30 januari voor het eerst op het podium: 3e in Geldrop en vandaag weer een podiumplaats: 3e in Valkenswaard. Wie van onze jeugdleden volgt Tom en probeert het ook eens? Er komen nog twee wedstrijden in de crosscompetitie: 27 februari in Best en 13 maart in Sint-Oedenrode.

Foto: Tom op het podium in Valkenswaard (nr 118)

Weer clubrecord voor René van de Ven

21 jan '11

René gaat maar door. Hij trok naar Utrecht voor de indoorwedstrijden van AV Phoenix en liep daar 3 wedstrijden.

Hij schrijft: afgelopen vrijdag in Utrecht geweest bij een indoor van AV Phoenix. Doordat ik vanwege het werk aan de late kant weg was en in Utrecht wat langer dan gepland heb moeten zoeken kwam ik maar net op tijd binnen voor de eerste sprintafstand (50m). Die liep ik dan ook zonder warming up. Ook de 60m viel daardoor erg tegen, je kunt je voorstellen dat zonder voorbereiding sprinten niet bepaald geweldig aanvoelde op mijn spieren. Het positieve nieuws was dat ik ook de 60mH heb meegedaan, wat als ik me niet vergis het 4e CR van dit jaar zou moeten zijn.

foto: archief

Nellie van Beers wint de cross in Eersel

16 jan '11

De vijfde cross in de Sportplein Eindhoven Crosscompetitie was in Eersel. Het parcours was veranderd en drassig door de regen van de laatste dagen. Nellie van Beers won haar categorie V55 in een tijd van 23:27 min over 5000 meter. Martien van de Ven behaalde een 2e plaats in de categorie M60.

foto uit archief: Nellie van Beers

De eerste clubrecords in 2011!

16 jan '11

René van de Ven en Martien van de Ven deden gisteren mee aan de ADMD meeting in de Sporthal in Gent België. René verbeterde zijn clubrecord kogelstoten naar 11,30 m en stelde een clubrecord op de 1000 meter in 3:25.94 min. Zijn oom Martien ging voor het Nederlands Record 1000 m indoor M60, maar haalde dat net niet. Wel een mooi clubrecord in 3:23.93 min. Uitgebreid verslag komt in de Spike.

Vandaag was René in Mol bij de Kampmeeting van Vabco. Daar stelde hij het clubrecord bij het polsstokhoogspringen indoor op 2,80 m.

foto uit archief: René van de Ven

Prikbord

Nominaties Sportgala

Op zaterdag 18 januari is het jaarlijkse Sportgala van de gemeente Oirschot. Daar worden de sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en sportvereniging van het jaar 2019 gekozen. De genomineerden van Atletiek Oirschot met de  motivering:

Sportman van het jaar: Henk van Gerven
Henk van Gerven is lid van Atletiek Oirschot. Hij zet zich met zijn loopgroep Bali-Runners al jaren met volle overgave in voor gehandicapte kinderen in Bali, waarbij hij concrete doelen weet te bereiken. Zo zijn er uit de opbrengst van zijn acties al tientallen kinderen geopereerd, die door een aangeboren afwijking niet konden lopen. Ze kunnen nu lopen en hebben een toekomst voor zich. Henk heeft zich als doel gesteld om in zijn 62e levensjaar 12 hele marathons te lopen voor dit goede doel. Daarvan heeft hij er nu (november 2019) 9 voltooid. Er volgen nog de marathons van Spijkenisse, Madeira en tot slot in februari Zaltbommel. Een marathon lopen is zwaar en doet pijn. Dat heeft Henk over voor zijn medemens en hij weet daarbij de hele vereniging mee te krijgen.

Sportploeg van het jaar: Estafetteteam mannen 70+
Atletiek Oirschot wil laten zien dat sport voor alle leeftijden is. Daarom schreven Martien van de Ven (71), Ad van Zelst (73), Kees Smetsers (72) en Ton van Liempt (75) zich in voor de Nationale Estafette Kampioenschappen in Amstelveen. Naast een derde plaats bij de Masters (alles boven 35 jaar!) vestigden ze twee Nederlandse Records in hun leeftijdscategorie, één op de Zweedse estafette en één op de 4 x 800 meter. Bij de Zweedse estafette liepen ze gemiddeld 17,2 km per uur! Het atletiekcomplex in Amstelveen was gevuld met honderden meest jonge atleten met hun aanhang uit heel Nederland. Toen de Oirschotse ploeg op de baan was kregen ze luid applaus en aanmoedigingen, onze mannen kregen er kippenvel van.

Uit de genomineerden worden uit elke categorie 3 kandidaten gekozen, waarna een internetstemming volgt. Een vakjury en het aanwezige publiek kiezen uiteindelijk bij het Sportgala de winnaars.

datum bericht:
5 dec '19
meer...

Onze jarigen in december

We feliciteren in december:     

1    Femke van Overdijk
3    Rudy de Brouwer
3    Helga Kemps
6    Zack Jongbloed
13 Wilma van Kollenburg
14 Harrie Bullens
14 Joost van den Brand
15 Henriëtte Sluijters
15 Nicky vd Kerkhof
16 Anne van Hersel
23 Toon Erven
24 Alissa van der Sloot
28 Riny Bullens
29 Esther de Wert
29 Marieke de Beer
30 Toon de Croon
30 Marian van den Oord

datum bericht:
25 nov '19
meer...

Ledenmutaties per 1 november

Nu het laatste nummer van de Spike is verschenen, komen de ledenmutaties hier op het PRIKBORD. De mutaties blijven 2 maanden zichtbaar.

Per 1 november:
Nieuwe leden:
Zack Jongbloed JMPC
Davy Verkooijen Msen
Martijn van Straten M35
Anne van Hersel Vsen
Marieke de Beer V45
José van Rooij V55
Lisette Traa V45
Annemieke Hendriks V35
Miranda v Laarhoven V45
Milou Heijmans Vsen
Patricia Willems V45
Jan vd Heuvel M60
Corné Claassen M40
Yvonne vd Heijden V45
Angeliek Willems V45
Hanneke van Rooij V35
Ankie vd Biggelaar V45
Nicky v Vroenhoeven M35
Renée v Gessel MMPC

Afmeldingen:
Mare Mateijsen MPA
Erwin van Gisbergen M45
Susanne van de Wal V50
Caroline Linnemans V45
Bernadette Heetvelt V55
Rita Essens V50
Judith Kastelijn V40
Eline Smetsers VSE
Ineke Willems V45

We hebben nu (per 1 nov):

215 volwassen leden
53 jeugdleden
33 wandelleden

Totaal: 301 leden
 

datum bericht:
2 nov '19
meer...

Wie gaat er mee naar Egmond?

Op zondag 12 januari 2020 is de Egmond Halve Marathon, een van de mooiste van het land. Start op de boulevard, een stukje door het dorp en dan het strand op, acht kilometer. Dan bij Bakkum over het steile duin en door de bossen en het duingebied weer naar Egmond. Je kunt ook de kwart marathon lopen. Er is een limiet van 13.000 deelnemers, dus snel aanmelden via https://www.nnegmondhalvemarathon.nl/

We gaan daar heen met de bussen van Eindhoven Atletiek. Die hebben dat allemaal prima geregeld, met hapjes en drankjes inbegrepen bij de kosten (€20,-). Vertrek om 7.30 uur uit Eindhoven. Aanmelden via www.inschrijven.nl (zoek op "busreis egmond")

Ingeschreven hebben:
Kees Smetsers
Ad van Zelst

datum bericht:
27 okt '19
meer...

Jeugdtrainingen bij wintertijd

Na het verzetten van de klok gaan we op dinsdag en donderdag weer naar zaal De Linde in de Lindenlaan. Voor alle jeugdleden is er dit seizoen één zaaltraining per week. De tweede training is voor alle jeugdleden op woensdagmiddag van 15.30 - 16.30 uur.

Als je wilt weten bij welke groep je hoort bij de zaaltrainingen dan kun je bij Léon Brands terecht. 

datum bericht:
25 okt '19
meer...

Inschrijving Auwjaorscross geopend

Je kunt nu voorinschrijven voor de 33e Van de Meerendonk Auwjaorscross op zondag 29 december. Alle info vind je bij ONZE WEDSTRIJDEN. Daar staat ook een link naar www.inschrijven.nl

Voorinschrijven (met korting) kan tot en met dinsdag 24 december.

datum bericht:
19 okt '19
meer...

Vernieuwde lijn CRAFT clubkleding

Onze clubkleding van het merk Craft is vernieuwd, helaas wordt de kleur iets donkerder. De prijzen van de shirts en het windjacket zijn aanzienlijk verlaagd. 

Bekijk de nieuwe lijn bij ALGEMENE INFO > Clubkleding > info

datum bericht:
27 aug '19
meer...

Protesteer tegen de weg door het Kemmerbos

Vandaag kregen onze leden een e-mail over de plannen van de gemeente om een weg dwars door het Kemmerbos aan te leggen. We hebben goede argumenten ingebracht om dit te voorkomen, maar we denken ook dat we meer kunnen bereiken als we onze stem verheffen. Praat er over met iedereen en benader de burgerraadsleden die je kent. Hier ligt een taak voor al onze leden, want die weg door het Kemmerbos, dat willen we toch niet?

datum bericht:
2 okt '18
meer...

Kijk eens op de vacaturebank

Atletiek Oirschot draait helemaal op vrijwilligers. En daar hebben we er nogal wat van nodig! Sandra Verhagen heeft de coördinatie van de vrijwilligers op zich genomen: zij brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Voor een overzicht van onze vacatures, kijk bij ALGEMENE INFO > Vacaturebank.

datum bericht:
25 jul '17
meer...

Word nu lid van Atletiek Oirschot!

Je loopt misschien al lang met het idee rond om dat hardlopen eens serieus aan te pakken. Kom in actie! Je kunt op 3 manieren bij onze club trainen:

1. Als lid
Dan hoor je er echt bij! Onze contributie is bescheiden en je kunt komen wanneer je maar wilt. Ook voor trainingen voor de technische onderdelen en de zaaltrainingen in de winter.

2. Als tijdelijk lid (3 maanden)
Heel geschikt voor leden van andere verenigingen die, bijvoorbeeld tijdens de zomerstop, hun conditie op peil willen houden. Of om te trainen voor een halve marathon. 

3. Of je komt als het je schikt
Je doet per keer € 2,00 in het potje. Alleen voor de recreantentrainingen op woensdag en zondag en bootcamp op maandag en donderdag.

Onze leden weten het al: je gaat gemakkelijker van huis als je met een gezellige groep kunt trainen!

Voor de contributietabel kijk bij ALGEMENE INFO > Ledenadministratie. Daar kun je ook het inschrijfformulier downloaden.

datum bericht:
1 mei '16
meer...