Clubrecord Frans van der Staak in Oudejaarsloop

31 dec '11

Vandaag heeft Frans van der Staak in Hilvarenbeek op de valreep van 2011 het 30e clubrecord van het jaar gesteld. Het betreft een verbetering van het 7 jaar oude record M55 op de 10 km van Martien van de Ven met 27 seconden.

foto: Frans bij de Auwjaorscross afgelopen maandag

Greg van Hest Brabants Kampioen Cross

26 dec '11

In een mooie en goed bezette wedstrijd won Greg van Hest de Auwjaorscross en hij werd daarmee tevens Brabants Kampioen Cross. Hij liep de hele 9288 meter aan kop en werd afgetekend winnaar, vóór Thimothy Karanu die 1e werd in de categorie M senioren.

Bij de vrouwen was de overwinning van de Auwjaorscross voor Miriam van Reijen uit Amsterdam en het Brabants Kampioenschap werd gewonnen door Kim Dillen van Eindhoven Atletiek.

Foto Jan Appels: Greg van Hest komt als winnaar over de finish

Ereplaats voor Martien van de Ven

26 dec '11

Onze clubgenoot Martien van de Ven is vandaag 3e geworden bij het Brabants Kampioenschap Cross, categorie M60.

Foto Paul Smetsers: Martien in actie

René loopt nog gauw een clubrecord

23 dec '11

Op de valreep van 2011 heeft René nog een clubrecord gevestigd. Hij reed ervoor naar Utrecht en liep bij de U-track indoorwedstrijden 9.78 seconden over de 50 meter horden.

foto: archief

Frans van der Staak op het podium

11 dec '11

Het begint weer te lopen met de crossdeelname van onze mannen! Vandaag behaalde Frans van der Staak een mooie 3e plaats in de categorie M55 bij de cross in Reusel. Frans staat nu ook derde in zijn categorie bij de SPORTPLEIN EINDHOVEN crosscompetitie.

Foto: archief

Frans van der Staak loopt clubrecord

15 nov '11

Afgelopen zondag heeft Frans van der Staak het clubrecord M55 op de halve marathon aanzienlijk scherper gesteld. Hij liep de Valkenloop in Valkenswaard in 1:28:14 uur, een verbetering van het oude record met meer dan 8 minuten!

foto: Frans in actie (tijdens de cross in Bladel op 6 november)

CR M55 op de marathon gesneuveld

9 okt '11

Vandaag heeft Cees Koppen zijn 5e clubrecord van het jaar bij de M55 verbeterd. Bij de marathon Eindhoven haalde hij meer dan 3 minuten af van het vorige clubrecord dat sinds dit voorjaar op naam stond van Ad van Heerbeek.

foto: Cees in Eindhoven

Regen aan pr's bij clubkampioenschappen meerkamp

25 sep '11

Het was mooi kermisweer vandaag en dat inspireerde onze jeugd tot goede prestaties. Er werden maar liefst 44 persoonlijke records verbeterd! Kijk maar eens bij de UITSLAGEN. De foto's, gemaakt door Sandra van Leuken, staan al in het FOTOBOEK.

foto: Joep van Rees gooit de speer 14,17 meter ver, een pr!

Drie clubrecords op de 800 meter!

20 sep '11

Vanavond werd de 800 meter op de baan gelopen. Twee spannende heats leverden 3 clubrecords en 5 verbeteringen van een persoonlijk record op. Joke Bullens verbeterde haar eigen clubrecord met bijna 7 seconden, Maarten Kaptein stelde een clubrecord in de categorie M70 en Ad van Zelst bij de M65.

Foto: Maarten, Joke en Ad tijdens het spelen van het Wilhelmus

Cees Koppen loopt clubrecord in Deurne

18 sep '11

26e Groene Campus Halve Marathon Deurne. Niet gehinderd door clubgenoten liep Cees hier vandaag naar een tweede plaats én een nieuw clubrecord M55. Hij verbeterde het oude record van Ad van Heerbeek met 26 seconden.

foto: Cees in Deurne

Leden kiezen voor atletiek

13 sep '11

Tijdens een druk bezochte ledenvergadering hebben de leden van AV Oirschot zich gisteren uitgesproken voor het doorgaan als volwaardige atletiekvereniging. Het alternatief - doorgaan als loopgroep - is hiermee voorlopig van de baan. Het bestuur wilde de garantie geven dat het in het rapport van Commissie I voorgestelde plan (onderhoud in eigen regie uitvoeren) tot 2014 ons niet in financiële problemen brengt. Daarnaast zal werving en behoud van leden speerpunt van beleid worden.

De stemverhouding was: 48 leden aanwezig, 46 stemmen uitgebracht, 32 voor plan Commissie I (atletiek), 13 voor plan Commissie II (loopgroep), 1 blanco.

foto: secretaris Jan van der Heijden haalt de stembriefjes op.

Nederlands record voor Martien van de Ven!

9 sep '11

Vandaag heeft Martien van de Ven in Herentals (B) een unieke prestatie geleverd! Hij liep 2 clubrecords n.l. op de 10.000 meter baan en op de uurloop. Bij de laatste wedstrijd legde hij een afstand af van 13.688 meter, wat een verbetering van het 10 jaar oude Nederlands Record categorie M60 betekent. Een mooie opsteker voor onze club die dit jaar nu voor de tweede keer een Nederlands Record binnenhaalt. Martien verbeterde in februari ook al het record op de 3000 meter indoor.

foto: archief

Hoe je beroemd wordt binnen 20 seconden

6 sep '11

Vanavond werden bij de baanwedstrijden 2 clubrecords gesteld op de 100 meter sprint. Maarten Kaptein deed er 18,5 seconden over (cr M70) en Ad van Zelst 17,8 seconden (cr M65). 

foto: de laureaten na hun race in de stromende regen.

Clubrecord in Tilburg voor Cees Koppen

4 sep '11

Het was vandaag erg warm in Tilburg, maar het clubrecord M55 op de 10 EM moest er toch aan geloven. Cees Koppen snoepte er mooi 40 seconden af en stormde na 1:13:30 uur (brutotijd) over de finish.

foto archief

Bart Noyen vestigt clubrecord

27 aug '11

Onze mannen senioren zoeken de gaatjes in de clubrecords op! Bart Noyen won in Papendrecht de 400 meter horden en vestigde met zijn tijd van 1 minuut 15.14 sec. een clubrecord.

foto: archief

René van de Ven: clubrecord kogelslingeren

10 aug '11

Vandaag heeft René van de Ven zijn cr kogelslingeren, dat dateerde van april, weer verbeterd.

René schrijft: "Na een paar maanden, of toch tenminste een aantal weken blessureleed (as. dinsdag nog een MRI, hopelijk wordt dan iets duidelijk) waarin ik helemaal NIETS heb gedaan (en helaas ook enkele kilo's ben aangekomen die er weer af zullen moeten) vandaag toch maar weer eens op wedstrijd geweest. Ben naar Tessenderlo getogen voor kogelslingeren, speer en kogel. Omdat het kogelslingeren wat uitliep en speer was vervroegd heb ik bij kogel moeten stoppen na 1 slechte poging. Maar niet getreurd, tegen alle verwachtingen in een nieuw CR bij kogelslingeren in de laatste poging en een degelijke speerworp na zo'n lange tijd niets doen. Zeer tevreden vandaag!"

foto: archief, René met discus

Weer clubrecord voor Cees Koppen

29 jun '11

Dat loopt wel lekker in de categorie M55! Cees Koppen vestigde weer een clubrecord en wel bij de baanwedstrijden in Boxtel. Hij liep er de 10.000 meter in 44:18.0 minuten.

Foto uit archief

Cees Koppen loopt clubrecord op 15 km

19 jun '11

Vandaag heeft Cees Koppen bij de ZLM Stratenloop in Goirle het clubrecord op de 15 km M55 verbeterd. Cees werd gehaasd door Harrie Bullens en hoewel de omstandigheden zwaar waren (regen en wind) haalde hij het clubrecord anderhalve minuut naar beneden.

foto uit  archief

Hardloopcursus succesvol afgerond

16 jun '11

Woensdagavond was de laatste les van de hardloopcursus. Het werd een bosloop die wat langer duurde dan gepland. De koffie met speciaal gebak was dus zeer verdiend. Voor de cursus hadden zich 25 aspirantlopers opgegeven, waarvan er 18 de cursus hebben afgerond. Zij kregen uit handen van de trainers Toon en Cees het certificaat overhandigd. En nu aan de gang blijven mensen! 

Armand vd Smissen wint Oirschotse Stoelloop

11 jun '11

Armand van der Smissen was vandaag de snelste man bij onze wegwedstrijd. Hij liep de 10 km in 32:53 minuten. Eerste vrouw was Kim Dillen, die het parcoursrecord verbeterde naar 36:04 min. Onze clubgenoot Ruud van Woensel werd winnaar in de categorie M55.

Na een regenbui in de middag klaarde het weer op en werd het een mooie wedstrijd. Er was muziek en tijdens de wedstrijd liep alles op rolletjes. Het zal toch wel iets te warm zijn geweest voor toptijden, want alleen Jiska van Deijne en Jan Manders verbeterden hun pr. Cees van de Schoot was net terug uit Alpe d'Huez, waar hij 2 keer de berg opliep en deed een rondje mee om los te lopen.

De complete uitslag met alle deelnemers staat bij ONZE WEDSTRIJDEN > uitslagarchief

De uitslagen van leden van AV Oirschot staan bij UITSLAGEN > Oirschotse Stoelloop

Foto: Ruud van Woensel wordt gefeliciteerd door voorzitter Jan Kemps

Cees beklimt twee keer de Alpe d'Huez

9 jun '11

Cees van de Schoot is in zijn missie geslaagd en heeft op één dag twee keer de beroemde alp hardlopend bedwongen. Sterker nog, om 10 uur was Cees klaar en zat hij aan de "grand café"! Velen waren bang dat Cees het niet zou halen vanwege de knieblessure waarmee hij al enkele weken rondloopt. Maar zie waar een ijzeren wil je kan brengen! Volgens Cees was vooral de tweede beklimming zeer zwaar, zeker toen hij op het einde ook nog last kreeg van kramp.

Het team De Lage Landen is er in geslaagd het doel om meer dan 50.000 euro op te halen voor KWF Kankerbestrijding te halen. In totaal brachten meer dan 4500 - vooral fietsende - deelnemers 20 miljoen euro bij elkaar.

Clubrecord hinkstapsprong

18 mei '11

Hinkstapsprong is een discipline waar we ons in Oirschot de laatste 20 jaar niet meer mee bezig hebben gehouden. "Het wordt tijd dat daar verandering in komt", dacht René van de Ven en toen dat onderdeel in Eindhoven gisteren op het programma stond zette hij meteen een afstand neer van 9,97 meter. "Maar", zegt René, "dat moet minstens 10 meter worden, dus je hoort nog van me dit jaar".

foto archief

Toch Nederlands Record voor Martien van de Ven!

8 mei '11

Op 27 februari liep Martien van de Ven in Gent (B) bij de 6e Aalster Indoormeeting beneden de vereiste limiet voor het Nederlands record M60! Helaas bleek later dat een andere atleet op dezelfde dag in Apeldoorn nog ietsjes sneller was. Maar... eind goed, al goed, de tijd van Martien is alsnog door de Atletiekunie erkend als NEDERLANDS RECORD!

Op de afbeelding het certificaat van de Atletiekunie.

Clubrecord speer aangepunt door René van de Ven

3 mei '11

Vandaag heeft René van de Ven tijdens de eerste Avondwedstrijden Baan van dit seizoen zijn eigen clubrecord speerwerpen gebroken. Hij verbeterde het oude record, dat hij vorig jaar in Baarle Nassau vestigde, met maar liefst 50 cm.

foto: archief

Koninklijke onderscheiding voor Cees van de Schoot

30 apr '11

Vanwege zijn grote verdiensten voor Atletiekvereniging Oirschot heeft Cees van de Schoot gisteren uit handen van burgemeester Severijns een koninklijke onderscheiding gekregen. Hij is nu lid in de Orde van Oranje Nassau. Welverdiend Cees!

Foto: Eindhovens Dagblad

Ad van Heerbeek: clubrecord op de marathon

19 apr '11

Ad van Heerbeek is van onze club de enige deelnemer aan een voorjaarsmarathon. Hij koos voor Antwerpen, een goede keus bleek, want hij verbeterde het clubrecord dat al op zijn naam stond met een minuut naar 3:36:54 bruto.

Foto: archief

René van de Ven verbeterd clubrecord kogelslingeren

18 apr '11

Hamerslingeren noemen ze het in België, bij ons heet het kogelslingeren. Zondag was René in Turnhout en sloot daar een actief weekend mooi af met een verbetering van zijn eigen clubrecord met maar liefst 4,5 meter tot 28,38 meter.

Foto: René bij het discuswerpen

Hardloopcursus is weer van start

13 apr '11

Afgelopen zondag was de eerste les van de hardloopcursus 2011. Vandaag maakten we de tweede training mee, waaraan 18 cursisten deelnamen. Cursusleiders Toon de Croon en Cees van de Schoot hielden er goed de stemming in, want sporten moet ook leuk zijn.

Voor hen die te laat waren bestaat nog steeds de mogelijkheid om aan te haken, klik voor info hier.

Foto's van de hardloopcursus staan in het FOTOBOEK

Clubrecord Roland van Loon

12 apr '11

Circuit 14 is een serie van 4 baanwedstrijden in regio 14 - de Kempen. De eerste wedstrijden van het seizoen waren vandaag in Best. Roland van Loon stelde het clubrecord M35 op de 3000 meter baan op 10:25:38 min.

Foto: archief

Ruud van Woensel en Nellie van Beers clubkampioen cross

27 mrt '11

Vandaag werd onder een mooi lentezonnetje voor het clubkampioenschappen cross gestreden. Er waren 49 deelnemers waarvan - niet verrassend - Ruud van Woensel de snelste man en Nellie van Beers de snelste vrouw bleken. Weer mochten ze de wisselbekers in ontvangst nemen.

Bij de jeugd was er een lichte toename van het aantal deelnemers: 11, waarvan het merendeel in de pupillen categorie.

Zie de foto's in het FOTOBOEK

Geen NEDERLANDS RECORD voor Martien van de Ven (update)

28 feb '11

Gisteren waren drie van onze baanatleten present in Gent (B) bij de 6e Aalster Indoormeeting. Er werden 3 CR's gevestigd: Bart Noyen bij het hoogspringen, René van de Ven op de 3000 m en Martien van de Ven ook op de 3000 m. De tijd van Martien was beneden de vereiste limiet voor het Nederlands record M60! Dat zou inhouden dat Martien een NEDERLANDS RECORD heeft gelopen.

Maar... Op dezelfde dag liep een zekere Cees Stolwijk bij de NK Indoor in Apeldoorn 10:22:04 minuten over de 3000 m. En die is ook 60+, dus... jammer!

foto: Martien in Gent, kort voor de wedstrijd

Jong crosstalent bij AV Oirschot

13 feb '11

We hebben een nieuw jong crosstalent bij AV Oirschot! Tom Michielsen (B-pupil) heeft al aan een aantal crossen meegedaan en presteerde prima: 12 december 4e in Reusel, 16 januari 5e in Eersel, 30 januari voor het eerst op het podium: 3e in Geldrop en vandaag weer een podiumplaats: 3e in Valkenswaard. Wie van onze jeugdleden volgt Tom en probeert het ook eens? Er komen nog twee wedstrijden in de crosscompetitie: 27 februari in Best en 13 maart in Sint-Oedenrode.

Foto: Tom op het podium in Valkenswaard (nr 118)

Weer clubrecord voor René van de Ven

21 jan '11

René gaat maar door. Hij trok naar Utrecht voor de indoorwedstrijden van AV Phoenix en liep daar 3 wedstrijden.

Hij schrijft: afgelopen vrijdag in Utrecht geweest bij een indoor van AV Phoenix. Doordat ik vanwege het werk aan de late kant weg was en in Utrecht wat langer dan gepland heb moeten zoeken kwam ik maar net op tijd binnen voor de eerste sprintafstand (50m). Die liep ik dan ook zonder warming up. Ook de 60m viel daardoor erg tegen, je kunt je voorstellen dat zonder voorbereiding sprinten niet bepaald geweldig aanvoelde op mijn spieren. Het positieve nieuws was dat ik ook de 60mH heb meegedaan, wat als ik me niet vergis het 4e CR van dit jaar zou moeten zijn.

foto: archief

Nellie van Beers wint de cross in Eersel

16 jan '11

De vijfde cross in de Sportplein Eindhoven Crosscompetitie was in Eersel. Het parcours was veranderd en drassig door de regen van de laatste dagen. Nellie van Beers won haar categorie V55 in een tijd van 23:27 min over 5000 meter. Martien van de Ven behaalde een 2e plaats in de categorie M60.

foto uit archief: Nellie van Beers

De eerste clubrecords in 2011!

16 jan '11

René van de Ven en Martien van de Ven deden gisteren mee aan de ADMD meeting in de Sporthal in Gent België. René verbeterde zijn clubrecord kogelstoten naar 11,30 m en stelde een clubrecord op de 1000 meter in 3:25.94 min. Zijn oom Martien ging voor het Nederlands Record 1000 m indoor M60, maar haalde dat net niet. Wel een mooi clubrecord in 3:23.93 min. Uitgebreid verslag komt in de Spike.

Vandaag was René in Mol bij de Kampmeeting van Vabco. Daar stelde hij het clubrecord bij het polsstokhoogspringen indoor op 2,80 m.

foto uit archief: René van de Ven

Prikbord

Onze trainingen

De gegevens in de rubriek TRAININGEN gelden nu even niet, omdat er regelmatig aanpassingen aan de situatie komen. Raadpleeg regelmatig het volgende schema:

JEUGD
Verzamelen:
Atletiekveld of De Heistal, Koningshof 3, dit wordt bij de trainingen bekend gemaakt. 

Di 18.30 u: groep 1, 2 en 3
Di 19.30 u: groep 4
Do 18.30 u: groep 1, 2 en 3
Do 19.30 u: groep 4

WANDELEN
Verzamelen: 
’s-Heerenvijvers.

Zo 9.00 u
Wo 13.30 u

VRIJE TRAININGEN
Verzamelen:
info via de groepsapp

"Een tandje erbij”:
Za 9.00 u: niveau 3/4,

“Duurloop zaterdag”:
Za 9.00 u: niveau 2/3,

RECREANTEN
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Zo 9.30 u: groepen 1, 2, 3 en 4
Wo 14.00 u: niveau 2/3 vanaf ‘s-Heerenvijvers (stopt per 1 juli)
Wo 19.00 u: groepen 1, 2, 3 en 4

BOOTCAMP
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Ma 19.00 u in het Kemmerbos
Do 19.00 u in het Kemmerbos

CLUBTRAININGEN
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Di 19.00 u 's-Heerenvijvers
Do 19.00 u gaat voorlopig niet van start

DE PLATAAN
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Wo 9.00 u in het Kemmerbos

LET OP: de versoepeling van de coronamaatregelen is alleen mogelijk omdat er nu weer capaciteit op de IC-afdelingen in de ziekenhuizen is. Je mag er niet uit afleiden dat het gevaar voor besmetting geweken is.

We dienen er rekening mee te houden dat ons veld voorlopig niet beschikbaar is. Na het slaan van een nieuwe waterput en het aanleggen van de beregeningsinstallatie start de firma Vogels medio juli met het bewerken en opnieuw inzaaien van het veld. Dan zal het tot na de vakanties duren voor we er weer gebruik van kunnen maken. 

Het clubgebouw blijft voorlopig dicht en er wordt geen koffie geschonken. De trainer heeft een sleutel voor toiletbezoek en de EHBO-kist.

De benodigdheden uit de materiaalopslag moeten voor en na gebruik schoongemaakt worden.

Voor iedereen geldt:

  • We houden nog steeds anderhalve meter onderlinge afstand aan.
  • We maken groepen van maximaal 10 personen.
  • Niet samen reizen in één auto, behalve gezinsleden.
  • Geen jassen bij elkaar in de auto leggen.
  • Bij ziekteverschijnselen thuis blijven.
  • Heb je gezinsleden met koorts: thuis blijven.
     

datum bericht:
29 jun '20
meer...

Ledenmutaties mei en juni

Wijzigingen in het ledenbestand in de afgelopen maanden:

5 nieuwe leden:
Daan van Gerven JPC
Liselotte Boer MPA
Cleo Schijvens MPB
Yvonne Huijbregts Vsen
Angelique van Doormaal V45

2 tijdelijk leden:
Sandra der Kinderen V50
Marieke Trieling V45

2 opzeggingen:
Annamarie Boer MJD
Yfke Buskens MPA

We tellen nu:
58 jeugdleden,
31 wandelleden
217 atletiekleden

totaal 306 leden

Hans Hoogmoet, ledenadministratie

datum bericht:
29 jun '20
meer...

Onze jarigen in juli

We feliciteren in juli:

2 Ingrid van der Schoot
2 Mieke Bouwman
2 Floor Vermeulen
3 Adrie van de Wal
4 Martien van Geenen
8 Frank Michielsen
9 Bente Brands
9 Tonny van Kuringen
10 Silvia Tempelman
11 Tess van den Heuvel
11 Theodôr Brands
14 Angelique van Doormaal
17 Jules de Bresser
18 Anthony Conijn
20 Joos van Haaren
21 Carlijn Scheepens
24 Heidi van Tiel
24 Milou Heijmans
24 Esther Fiddelaers
25 Godelieve van den Heuvel
27 Ans Saalberg
29 Lisette Traa
31 Annet Brans    

datum bericht:
25 jun '20
meer...

De dinsdagse baantrainingen van Sander

Vanaf dinsdag 30 juni zijn de baantrainingen van Sander van Esch op 's-Heerenvijvers. Verzamelen aldaar bij het parkeerterrein om 19.00 uur. Dit duurt totdat het atletiekveld na de renovatie weer beschikbaar is.

datum bericht:
24 jun '20
meer...

Woensdagmiddaggroep pauzeert

Vanaf woensdag 1 juli stoppen we met de woensdagmiddaggroep. We waren hiermee tijdelijk doorgegaan na de corona-stop om de recreantentraining op woensdagavond te ontlasten. Nu is dat niet meer nodig. De woensdagmiddaggroep begint weer op 30 september.

datum bericht:
24 jun '20
meer...

Nieuwe jaargang ranglijsten aller tijden toegevoegd

Het is weer gelukt om een complete jaargang door te spitten en alle uitslagen van alle leden te verwerken. De allertijden ranglijsten (ALGEMENE INFO > RANGLIJSTEN ALLER TIJDEN) zijn nu bijgewerkt tot en met 2002.

datum bericht:
18 jun '20
meer...

Onze jarigen in juni

We feliciteren in juni:

1 Gerda Manders
1 Johan Pijnenburg
1 Rob Ruijten
3 Marij Maas-van de Schoot
4 Jan Heijms (M'beers)
5 Erik Bullens
7 Conny van de Wal
8 Ron van de Sande
10 Eveline Timmermans
10 Charley Gailliaert  
14 Cees van Eijk
15 Johan der Kinderen
15 Jan Swaans
16 Leny de Croon
16 Thea de Jong
22 Melle de Vriend
24 Loes Deenen
25 Kartika Luijsterburg
26 René Jansen
28 Nicky van Vroenhoven
30 Paul Welvaarts
30  Anne van der Schoot        

datum bericht:
25 mei '20
meer...

Corona update vr 8 mei

Nu de regels zijn verruimd gaan we met ingang van dinsdag 12 mei stapsgewijs de trainingen weer opstarten. Lees het hele programma in het NIEUWS-bericht van 8 mei: Jaaa... het is zover!

datum bericht:
8 mei '20
meer...

Hardloopcursus afgelast

Nu al onze aciviteiten stil liggen als gevolg van de coronacrisis hebben we ook de hardloopcursus, die op 5 april zou starten, moeten afgelasten. Er wordt nog gekeken of we de cursus later in het jaar kunnen organisen.

datum bericht:
20 mrt '20
meer...

2019 was een mooi sportjaar!

In het FOTOBOEK (2019) staat nu de fotopresentatie met de mooiste foto's van onze evenementen in 2019.

Klik hier

datum bericht:
5 mrt '20
meer...

Helpende handjes gevraagd

Onze accommodatiecommissie verzorgt het klein en groot onderhoud aan ons atletiekveld en het clubhuis. Ze kunnen nog wat handige handjes gebruiken die kunnen helpen de zaak tiptop in orde te houden. Zie ook de info bij ALGEMENE INFO > Vacaturebank.
Coördinator: Danny van Overdijk.

datum bericht:
9 jan '20
meer...

Vernieuwde lijn CRAFT clubkleding

Onze clubkleding van het merk Craft is vernieuwd, helaas wordt de kleur iets donkerder. De prijzen van de shirts en het windjacket zijn aanzienlijk verlaagd. 

Bekijk de nieuwe lijn bij ALGEMENE INFO > Clubkleding > info

datum bericht:
27 aug '19
meer...

Protesteer tegen de weg door het Kemmerbos

Vandaag kregen onze leden een e-mail over de plannen van de gemeente om een weg dwars door het Kemmerbos aan te leggen. We hebben goede argumenten ingebracht om dit te voorkomen, maar we denken ook dat we meer kunnen bereiken als we onze stem verheffen. Praat er over met iedereen en benader de burgerraadsleden die je kent. Hier ligt een taak voor al onze leden, want die weg door het Kemmerbos, dat willen we toch niet?

datum bericht:
2 okt '18
meer...

Kijk eens op de vacaturebank

Atletiek Oirschot draait helemaal op vrijwilligers. En daar hebben we er nogal wat van nodig! Sandra Verhagen heeft de coördinatie van de vrijwilligers op zich genomen: zij brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Voor een overzicht van onze vacatures, kijk bij ALGEMENE INFO > Vacaturebank.

datum bericht:
25 jul '17
meer...

Word nu lid van Atletiek Oirschot!

Je loopt misschien al lang met het idee rond om dat hardlopen eens serieus aan te pakken. Kom in actie! Je kunt op 3 manieren bij onze club trainen:

1. Als lid
Dan hoor je er echt bij! Onze contributie is bescheiden en je kunt komen wanneer je maar wilt. Ook voor trainingen voor de technische onderdelen en de zaaltrainingen in de winter.

2. Als tijdelijk lid (3 maanden)
Heel geschikt voor leden van andere verenigingen die, bijvoorbeeld tijdens de zomerstop, hun conditie op peil willen houden. Of om te trainen voor een halve marathon. 

3. Of je komt als het je schikt
Je doet per keer € 2,00 in het potje. Alleen voor de recreantentrainingen op woensdag en zondag en bootcamp op maandag en donderdag.

Onze leden weten het al: je gaat gemakkelijker van huis als je met een gezellige groep kunt trainen!

Voor de contributietabel kijk bij ALGEMENE INFO > Ledenadministratie. Daar kun je ook het inschrijfformulier downloaden.

datum bericht:
1 mei '16
meer...