Ook Karin van der Lelij geslaagd voor de jurycursus

28 apr '18

Karin moest vanwege werk de laatste bijeenkomst missen en had dus nog een toets in te halen, maar inmiddels is ook zij met vlag en wimpel geslaagd voor de jurycursus baanatletiek. Proficiat Karin!

Prikbord

Wegtraining op donderdag weer hervat

Vanaf donderdag 18 oktober worden de clubtrainingen door Cees Koppen weer hervat.

datum bericht:
15 okt '18
meer...

Wintertrainingen bootcamp

Alle wintertrainingen bootcamp, zowel maandag als donderdag, zijn in de winterperiode op het atletiekveld. We wijken dus niet meer uit naar andere locaties in het dorp.

datum bericht:
8 okt '18
meer...

Loopclinic Ton van Hoesel op za 27 oktober

In het laatste nummer van de Spike is een loopclinic aangekondigd door Ton van Hoesel. Deze loopclinic gaat niet door op genoemde datum 20 oktober, maar is verplaatst naar zaterdag 27 oktober van 13.00 - 15.00 uur. De training is op de atletiekbaan van AVGM in Best (Gildelaan 2). 

De training is bedoeld voor onze trainers en recreanten om eens te ervaren wat het is om op een echte atletiekbaan te lopen.

Afhankelijk van het weer maken we nog bekend of we met de fiets of met de auto gaan en hoe laat en van waar we vertrekken. 

datum bericht:
5 okt '18
meer...

Protesteer tegen de weg door het Kemmerbos

Vandaag kregen onze leden een e-mail over de plannen van de gemeente om een weg dwars door het Kemmerbos aan te leggen. We hebben goede argumenten ingebracht om dit te voorkomen, maar we denken ook dat we meer kunnen bereiken als we onze stem verheffen. Praat er over met iedereen en benader de burgerraadsleden die je kent. Hier ligt een taak voor al onze leden, want die weg door het Kemmerbos, dat willen we toch niet?

datum bericht:
2 okt '18
meer...

De woensdagmiddaggroep begint weer

Met Oirschot kermis gaat de woensdagmiddaggroep weer van start. We beginnen om 14.00 uur bij de parkeerplaats van 's Heerenvijvers en lopen in een rustig tempo anderhalf uur over de Oirschotse hei. Geschikt voor niveaugroep 2 en 3. Begeleider is Conny van de Wal.

datum bericht:
27 sep '18
meer...

Gratis loopanalyse in april 2019

De eerstvolgende loopanalyse van podotherapie Brons is in april 2019. De exacte datum is nog niet bekend. 

Deze gratis loopanalyse is voor alle leden; geinteresseerden kunnen zich aanmelden bij [email protected]

datum bericht:
21 aug '18
meer...

Onze nieuwe clubkleding

Onze nieuwe lijn Craft-clubkleding is nu te zien bij ALGEMENE INFO > Clubkleding > Info

datum bericht:
19 jun '18
meer...

Kijk eens op de vacaturebank

Atletiek Oirschot draait helemaal op vrijwilligers. En daar hebben we er nogal wat van nodig! Sandra Verhagen heeft de coördinatie van de vrijwilligers op zich genomen: zij brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Voor een overzicht van onze vacatures, kijk bij ALGEMENE INFO > Vacaturebank.

datum bericht:
25 jul '17
meer...

Atletiek Oirschot op Facebook. Like us!

Bij de berichten in de rubrieken NIEUWS, AGENDA, ONZE WEDSTRIJDEN en CLUBBLAD SPIKE staan Facebook-delen links. Als je aangemeld bent bij Facebook kun je hier snel je vrienden laten weten wat er bij Atletiek Oirschot gaande is. 

Onze Facebookpagina is: https://www.facebook.com/atletiekoirschot 

Miranda Kemps is de moderator, zij zorgt er voor dat er geen gekke dingen gebeuren.

datum bericht:
23 jul '17
meer...

Word nu lid van Atletiek Oirschot!

Je loopt misschien al lang met het idee rond om dat hardlopen eens serieus aan te pakken. Kom in actie! Je kunt op 3 manieren bij onze club trainen:

1. Als lid
Dan hoor je er echt bij! Onze contributie is bescheiden en je kunt komen wanneer je maar wilt. Ook voor trainingen voor de technische onderdelen en de zaaltrainingen in de winter.

2. Als tijdelijk lid (3 maanden)
Heel geschikt voor leden van andere verenigingen die, bijvoorbeeld tijdens de zomerstop, hun conditie op peil willen houden. Of om te trainen voor een halve marathon. 

3. Of je komt als het je schikt
Je doet per keer € 2,00 in het potje. Alleen voor de recreantentrainingen op woensdag en zondag en bootcamp op maandag en donderdag.

Onze leden weten het al: je gaat gemakkelijker van huis als je met een gezellige groep kunt trainen!

Voor de contributietabel kijk bij ALGEMENE INFO > Ledenadministratie. Daar kun je ook het inschrijfformulier downloaden.

datum bericht:
1 mei '16
meer...