5 Jan '21

Er komen betere tijden...

We hebben tijdelijk geen NIEUWS, geen UITSLAGEN, geen FOTO's, geen AGENDA en geen CLUBRECORDS. Om de bezoekers van onze website vast te houden lees je hier ervaringen en tips van onze leden.

Kees Smetsers schrijft:

Voor velen van ons was het jaar 2020 door het coronavirus geen goed jaar. maandenlang konden we niet samen trainen. En wedstrijden lopen, dat kon al hlemaal niet meer. Daarbij komen nog de zorgen in de privésfeer om onze geliefden die zijn geconfronteerd met de gevolgen van het coronavirus.

Nee, het jaar 2020 was een jaar om snel te vergeten.

Maar voor een echte hardloper is opgeven geen optie, dus ik ben niet bij de pakken neer gaan zitten. Ondanks dat er geen uitdagingen meer waren in de vorm van wedstrijden, ben ik begonnen met het opvoeren van de intensiteit van mijn hardlooptrainingen. Ik loop nu al maandenlang drie- of viermaal per week samen met mijn loopmaatje. Dat heeft mijn conditie op een hoger niveau gebracht en het heeft ook de saaie coronatijd wat meer kleur gegeven.

In 2020 staan er 17 halve (trainings-) marathons en bijna 1900 kilometers op de teller. Op deze manier ben ik dit moeilijke jaar goed doorgekomen. Het heeft mij ook vertrouwen in de toekomst gegeven. Het jaar 2021 kan alleen maar beter worden.

Straks kunnen we weer in groepsverband gaan trainen en straks kunnen we weer wedstrijden gaan lopen, dat weet ik zeker. Daarom wens ik alle leden van Atletiek Oirschot voor het nieuwe jaar veel liefde, gezondheid, geluk en ook heel veel plezier in de mooie hobby, die hardlopen heet.

Kees Smetsers

Heb jij ook wat te vertellen over corona en je sport? Stuur je verhaal (kort!) en als het kan een foto (liggend formaat!) naar promotie@atletiekoirschot.nl 

Als de redactie het ook leuk of verschrikkelijk vindt plaatsen we het op deze website.

Nieuws (2021)

30 Dec '21

Bali-Runners ronden het jaar af

Vandaag waren Bali-Runners Henk van Gerven, Kees Smetsers, Antoinet Hems en Elia Deenen in de Drunense Duinen om hun laatste kilometers van 2021 af te werken. Henk, die oorspronkelijk het doel had om de eerste 3 maanden van het jaar 1000 kilometer te lopen en dat vlot haalde, had dat inmiddels bijgesteld naar 3000 km in heel 2021 en kwam vandaag tot 3005 km. Kees overtrof zijn doel van 2021 km in een jaar en liep er tot en met vandaag 2510.

Goed gedaan mannen!

Bekijk de foto's van de Bali-Runners in het FOTOBOEK

29 Dec '21

En hij heet Boet!

Ons lid Tess van den Heuvel en haar partner Jeffrey werden op kerstavond verblijd met de geboorte van een gezonde baby: Boet.
Tess en Jeffrey (en opa en oma Henk en Tineke): namens de club van harte gefeliciteerd!

Reacties sturen naar: tess_vdheuvel@live.nl 

28 Dec '21

Hoppatee, 20 x 21 km!

De dames van de app-groep 'Een tandje erbij' volbrachten onlangs hun doel voor 2021: het lopen van minstens 20 halve marathons. Om dat te vieren lieten ze speciale herdenkingsshirts maken, die vanmorgen werden ingewijd met een loopje over de hei. Vanwege de lockdown wel netjes twee aan twee natuurlijk en daar weer 100 meter tussen.

Foto: Henriëtte en Marieke met de nieuwe shirtjes. De foto's van de overige dames staan in het FOTOBOEK

Home knop