5 jul '21

Jaarvergadering in recordtijd

Nadat we in februari de jaarvergadering moesten uitstellen vanwege de corona-pandemie, konden we nu weer bij elkaar komen om de toestand van onze club te bespreken. Om meer ruimte te hebben was de vergadering in sportcentrum De Kemmer. De avond verliep uitermate vlot. Om 19.30 opende voorzitter Hennie van Rijt de vergadering met een algemene terugblik, waarna de notulen van de vorige jaarvergadering zonder veel opmerkingen werden goedgekeurd. Het financieel verslag werd door penningmeester Cees van Eijk vaardig toegelicht. Toon de Croon gaf namens de kascontrolecommissie zijn fiat en bij de bestuursverkiezing waren geen nieuwe kandidaten, zodat het bestuur in ongewijzigde samenstelling door kan.

Ingrid van der Schoot mocht namens de hele groep jeugdtrainers een cheque in ontvangst nemen als waardering voor hun inzet. Zij zijn de "vrijwilligers van het jaar". De cheque mag besteed worden bij het jeugdkamp in september.

De rondvraag was ook snel gedaan, zodat de voorzitter om kwart voor negen de vergadering kon sluiten in een nieuwe clubrecordtijd van 1 uur 15 minuten en 25 seconden, inclusief drinkpauze. Dat was wel de nettotijd, want daarna kwamen er nogal wat minuutjes bij in de nabeschouwing. 

Foto's van de jaarvergadering staan in het FOTOBOEK

Nieuws (2021)

15 sep '21

Grote Clubactie 2021: Ook wij doen mee!

Op zaterdag 18 september 2021 start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie!

Désirée Vasen en Digna van der Sloot hebben vorig jaar aangegeven dat zij de Grote Clubactie zouden willen organiseren en dus doet Atletiek Oirschot ook mee. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen, waarvan de opbrengst naar de jeugdactiviteiten gaat.

Hoe werkt het? Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf zaterdag 18 september gaan onze jeugdleden loten verkopen (€ 3,- per stuk) en van de opbrengst gaat € 1,90 naar onze clubkas en € 0,50 naar het kind dat het lot verkoopt.

Op dinsdag 19 oktober en donderdag 28 oktober kunnen de lotenboekjes worden ingeleverd in het clubhuis. De kinderen kunnen voor de training de boekjes inleveren en na de training kunnen ze dan het geld ophalen.

Koop een lot bij onze jeugdleden en steun hiermee onze jeugd! Klik op onderstaande link.

https://lot.clubactie.nl/lot/atletiek-oirschot/avoirschot/292928

Veel succes.

12 sep '21

Vijf clubrecords bij de CK Meerkamp

Bij de Clubkampioenschappen Meerkamp zijn vandaag 5 clubrecords verbroken: René van de Ven (M35) bij verspringen, Martien van de Ven (M70) bij speerwerpen en Annemiek Hendriks (V40) op de onderdelen kogelstoten, hoogspringen en discuswerpen. Er werden verder maar liefst 125 pr's verbeterd!

Bekijk de prestaties in de rubriek UITSLAGEN en de foto's in het FOTOBOEK

Foto: Annemiek bij discuswerpen

12 sep '21

Alissa heeft de inzetbeker echt verdiend

Na afloop van de prijsuitreiking van de Clubkampioenschappen Meerkamp reiken we elk jaar de inzetbeker uit. Die is voor het jeugdlid dat zich naar oordeel van de jeugdtrainers het afgelopen jaar het best heeft ingezet. Hierbij tellen niet alleen de sportprestaties, maar ook ambitie en de bereidheid om de trainers te helpen. De inzetbeker was vandaag voor Alissa van der Sloot, waarvoor we haar hartelijk feliciteren. Echt verdiend! 

Home knop