5 jul '21

Jaarvergadering in recordtijd

Nadat we in februari de jaarvergadering moesten uitstellen vanwege de corona-pandemie, konden we nu weer bij elkaar komen om de toestand van onze club te bespreken. Om meer ruimte te hebben was de vergadering in sportcentrum De Kemmer. De avond verliep uitermate vlot. Om 19.30 opende voorzitter Hennie van Rijt de vergadering met een algemene terugblik, waarna de notulen van de vorige jaarvergadering zonder veel opmerkingen werden goedgekeurd. Het financieel verslag werd door penningmeester Cees van Eijk vaardig toegelicht. Toon de Croon gaf namens de kascontrolecommissie zijn fiat en bij de bestuursverkiezing waren geen nieuwe kandidaten, zodat het bestuur in ongewijzigde samenstelling door kan.

Ingrid van der Schoot mocht namens de hele groep jeugdtrainers een cheque in ontvangst nemen als waardering voor hun inzet. Zij zijn de "vrijwilligers van het jaar". De cheque mag besteed worden bij het jeugdkamp in september.

De rondvraag was ook snel gedaan, zodat de voorzitter om kwart voor negen de vergadering kon sluiten in een nieuwe clubrecordtijd van 1 uur 15 minuten en 25 seconden, inclusief drinkpauze. Dat was wel de nettotijd, want daarna kwamen er nogal wat minuutjes bij in de nabeschouwing. 

Foto's van de jaarvergadering staan in het FOTOBOEK

Nieuws (2021)

30 dec '21

Bali-Runners ronden het jaar af

Vandaag waren Bali-Runners Henk van Gerven, Kees Smetsers, Antoinet Hems en Elia Deenen in de Drunense Duinen om hun laatste kilometers van 2021 af te werken. Henk, die oorspronkelijk het doel had om de eerste 3 maanden van het jaar 1000 kilometer te lopen en dat vlot haalde, had dat inmiddels bijgesteld naar 3000 km in heel 2021 en kwam vandaag tot 3005 km. Kees overtrof zijn doel van 2021 km in een jaar en liep er tot en met vandaag 2510.

Goed gedaan mannen!

Bekijk de foto's van de Bali-Runners in het FOTOBOEK

29 dec '21

En hij heet Boet!

Ons lid Tess van den Heuvel en haar partner Jeffrey werden op kerstavond verblijd met de geboorte van een gezonde baby: Boet.
Tess en Jeffrey (en opa en oma Henk en Tineke): namens de club van harte gefeliciteerd!

Reacties sturen naar: tess_vdheuvel@live.nl 

28 dec '21

Hoppatee, 20 x 21 km!

De dames van de app-groep 'Een tandje erbij' volbrachten onlangs hun doel voor 2021: het lopen van minstens 20 halve marathons. Om dat te vieren lieten ze speciale herdenkingsshirts maken, die vanmorgen werden ingewijd met een loopje over de hei. Vanwege de lockdown wel netjes twee aan twee natuurlijk en daar weer 100 meter tussen.

Foto: Henriëtte en Marieke met de nieuwe shirtjes. De foto's van de overige dames staan in het FOTOBOEK

Home knop