3 Mar '24

Clubrecords voor Dylan en Evert

Er zijn weer enkele clubrecords gesneuveld! Op 25 februari was Dylan Wichman bij de NK Indoor junioren in Apeldoorn. Daar wist hij de al op zijn naam staande clubrecords op de 60 m horden en de 60 m sprint te verbeteren. Het was de eerste grote wedstijd na een langdurige hamstringblessure, dus was er bij Dylan wel wat spanning. Op het eerste onderdeel (60 meter horden) liep Dylan 9.53 sec. Dit was niet voldoende voor de halve finale maar wel een PR en tevens een verbetering van zijn oude clubrecord (was 9.92). De 60 meter sprint was met een tijd van 7.92 goed voor de halve finale en ook hier een verbetering van zijn PR en zijn eigen clubrecord (was 8.10). Het laatste onderdeel was kogelstoten. Hier lukte het Dylan niet zijn PR (11,12) te evenaren, maar met een stoot van 10,85 was hij toch tevreden. Op 9 maart hoopt Dylan deze afstand op onze eigen indoorwedstrijd in de Kemmer te verbeteren.

Kijk bij de UITSLAGEN voor de resultaten.

Op 3 maart liep Evert van Veldhuizen de 30 km van de Achtkastelenloop in Vorden. Hij verbeterde de tot nu toe beste tijd bij de M55 uit 2007 (Ad van Heerbeek) met maar liefst 18 minuten. Het staat nu op 2:05:36 uur bruto. Omdat de 30 km geen officiële afstand is noemen we het een BP (Beste Prestatie).

Foto: Dylan was er zondag ook weer bij: snelste junior bij de Clubkampioenschappen Cross.

Nieuws (2024)

23 Apr '24

Baanwedstrijd met 14 deelnemers

Vanavond hadden we de eerste baanwedstrijd van het seizoen. De deelnemers aan de trainingen op dinsdagavond waren door trainer Martien warm gemaakt en er was dan ook een verrassende opkomst van 14 lopers.

Na het startschot nam Edwin van de Ven meteen de benen en was niet meer te achterhalen. Een groepje met Léon Brands, Jeroen de Bie, Nicky van Vroenhoven en Corné Claassen kon lang bij elkaar blijven, maar trok de laatste ronde uit elkaar, waarbij Léon de snelste was.

Jeugdlid Roel van de Ven finishte mooi in het middenveld, met kort daarachter zijn oom Martien, die het clubrecord M75 verbeterde met 40 seconden.

Foto: Clubrecord M75 voor Martien! Meer foto's in het FOTOBOEK.

21 Apr '24

Ook Evert van Veldhuizen kan er wat van!

Nadat Edwin van de Ven vorige week in Rotterdam het clubrecord M35 onder de 3 uur zette, liep Evert van Veldhuizen in de Enschedese marathon een nog snellere tijd. En dan ook nog in de categorie M55! Evert stormde na 2:58:02 uur als derde M55-er over de finish, een verbetering van zijn vorige PR met 7 minuten. De brutotijd van Evert (2:58:19 uur) is ook een aanscherping van het Clubrecord M55. 

15 Apr '24

Hier wordt gewerkt!

Vandaag is ons klusteam begonnen met het opbouwen van de overkapping bij ons clubgebouw. Gelukkig hebben we hiervoor de mankracht en kennis in huis. Over een paar dagen moet het klaar zijn, en dan zitten we droog!

Home knop