Auwjaorscross was TOP!

30 dec '12

Een buitje in de vroege ochtend maakte het parcours mooi soppig. Verder was het de hele dag droog met een lekker winterzonnetje, wel veel wind. We hadden een enorme opkomst: in totaal 545 finishers, waar we op 450 hadden gerekend.

Winnaar bij de Mannenwedstrijd was Timothy Karanu (Eindhoven Atletiek) die de 9288 meter liep in 31:51 minuten. Snelste vrouw was Marjon de Kok (Prins Hendrik), zij liep 4644 m in 18:37 minuten. 

Snelste deelnemer van onze club was Roland van Loon met een tijd van 37:08 over 9288 meter.

Foto: latere winnaar Timothy Karanu (groen shirt). 

Indoor Gent: 8 clubrecords!

22 dec '12

Onze jeugd was present in Gent België. René van de Ven schrijft: Om 7 uur 's ochtends vertrokken we met de groep richting Gent, want om 9.45 uur was het al de beurt aan Vivian om te beginnen met het eerste onderdeel: de 60 m horden. De onderdelen volgden elkaar in rap tempo op en omstreeks 12.30 uur waren de pupillen en junioren D klaar met hun wedstrijd.

Ik deed zelf mee aan kogel en 400 m. De eerste poging bij kogel was best aardig te noemen (10,84 m) maar daarna kwam ik niet meer verder en dus was ik alles behalve tevreden. De 400 m deed ik zomaar een keer. Zonder in te lopen (want ik kwam net van de finale kogelstoten af) en zonder tijd om mijn startblokken goed te zetten was ook dit alles behalve een goede prestatie. Maar ach, zo blijft er nog wat te verbeteren over.

Na afloop natuurlijk zoals het hoort afgesloten met Vlaamse frieten. Wat mij betreft een zeer geslaagde dag voor alle deelnemers. Hopelijk gaan er volgende keer nog meer (jeugd)leden mee en worden er nog meer clubrecords verbroken.

 

foto (archief): Lars van Kuringen nam 3 clubrecords voor zijn rekening.De overige CR's waren voor Vivian Pijnenburg, Tom Michielsen en René van de Ven. Kijk bij de UITSLAGEN.

 

Frans van der Staak 2e in Swartbroek

25 nov '12

Swartbroek bij Weert is een bekende naam bij onze oudere leden. In vroeger jaren trokken we er elk jaar naar toe voor de halve marathon. Nu ging Frans van der Staak in zijn eentje en behaalde een mooie 2e plaats in de categorie M55. Het gaat goed schrijft Frans, hij denkt al weer aan een marathon.

foto: Frans op het podium in Swartbroek

Oirschotse Heideloop geslaagd!

29 okt '12

Dank zij een grondige voorbereiding en begunstigd door mooi najaarsweer hadden we gisteren een schitterende Heideloop. Er kwamen ongeveer 125 lopers op af, waarvan 65 van onze eigen vereniging. Er waren vier routes uitgezet die grotendeels over het parcours van de Oirschotse Heidemarathons van 2005 en 2010 liepen. De lopers van de langste route liepen de hoogste snelheid en dat was behoorlijk pittig. Maar ook aan de kortste route - met het laagste tempo - hadden de deelnemers de handen vol.

Doe we beslist nog eens!

Uitgebreide fotoreportages komen snel in het FOTOBOEK

Twee clubrecords in Eindhoven

14 okt '12

Onder perfecte weersomstandigheden werd vandaag de Marathon Eindhoven gelopen. Dat resulteerde voor onze club in 2 clubrecords, allebei in de categorie M55.

Cees Koppen liep de hele marathon in bruto 3:32:41 uur. Hij verbeterde daarmee zijn eigen cr, dat hij vorig jaar ook in Eindhoven liep, met bijna 1 minuut.

Ruud van Woensel, eergisteren 55 geworden, vierde zijn entree in de categorie met een verbetering van het cr van Frans van der Staak met bijna 2 minuten. Zijn brutotijd was 1:24:15 uur.

Foto's: Cees en Ruud over de finish

Roland van Loon 2e bij NK Oriëntatielopen

27 sep '12

Bij het Nederlands Kampioenschap Oriëntatielopen dat dit weekend in Appelscha werd gehouden behaalde onze clubgenoot Roland van Loon een mooie 2e plaats in de categorie H40. Hij liep de 11 km door de "Kale Duinen" in iets meer dan 1:23 uur.

Foto: archief

Interne Competitie: 7 winnaars en 2 clubrecords

18 sep '12

Vanavond werd de laatste wedstrijd gelopen van de Interne Competitie 2012, de 800 meter op de baan. De einduitslag vind je onder ONZE WEDSTRIJDEN > uitslagenarchief.

Jeanine van de Kam verbeterde het CR V45 van Joke Bullens met 0.6 seconde, Ad van Zelst verbeterde zijn eigen CR M65 met 9 seconden.

Foto: de winnaars van de verschillende categorieën: Harrie Bullens (M45), Bart Noyen (Msen), Roland van Loon (M35), Nellie van Beers (V55), Joke Bullens (V45), Martien van de Ven (M55) en Ad van Zelst (M65).

Cees Koppen 3e M55 in Wegcompetitie

9 sep '12

De Oirschotse Stoelloop was de laatste wedstrijd in de SPORTPLEIN EINDHOVEN KEMPISCHE WEGCOMPETITIE 2012.

In de categorie M55 behaalde Cees Koppen de derde plaats in de eindstand. Hij had weliswaar evenveel punten - 124 - als de nummer 2, maar dan bepaalt het aantal beste klasseringen de volgorde in de eindstand. Toch mooi 3 tientjes verdiend.

Foto: De huldiging vond plaats na de Oirschotse Stoelloop. Cees rechts op het podium.

Oirschotse Stoelloop voor Harm Sengers

8 sep '12

Met een ruime voorsprong won Harm Sengers van Eindhoven Atletiek vanavond onze jaarlijkse wegwedstrtijd. Harm nam bij de start de kop en bouwde zijn voorsprong steeds verder uit. Hij verbeterde met een tijd van 31:54 minuten ook het parcoursrecord met 8 seconden. Bij de vrouwen kwam Kim Dillen van Eindhoven Atletiek als eerste over de meet. Zij won hier ook vorig jaar al.

Snelste Oirschottenaar was Roland van Loon met een tijd van 39:32 min.

2e plaats en 2 CR's in Tilburg

2 sep '12

Succes voor AV Oirschot bij de 25e Tilburg Ten Miles. Ad van Zelst werd 2e bij de M65 en verbeterde met een tijd van 1:16:53   (bruto) met bijna 2 minuten het clubrecord van Laurent Linssen uit 2006.

Ook Cees Koppen verbeterde een clubrecord, dat van hemzelf, in de categorie M55 met ruim 2 minuten tot 1:11:25 (bruto)

Start halvemarathontrainingen

20 aug '12

Afgelopen zaterdag en zondag zijn we weer begonnen met de lange duurlopen voor de halve marathon van Eindhoven. Doordat het erg warm was hadden we nog niet zoveel deelnemers, een stuk of 10 op zowel de zaterdag als de zondag.  Op vrijdag was een groepje dames ook al weg geweest, zodat we nu schatten dat zo'n 25 tot 30 AV Oirschotleden erbij zullen zijn op zondag 14 oktober. De trainingen starten elke zaterdag en zondag om 9 uur vanaf het clubhuis. Ook nietleden mogen tegen een bescheiden vergoeding meetrainen. Zie de uitgebreide informatie bij de rubriek TRAININGEN.

AV Oirschot goed bezig in Eindhoven: 2 CR's

27 jun '12

Vandaag was de laatste van 4 baanwedstrijden van het seizoen in de serie Circuit 14 in Eindhoven. Zowel Bart Noyen als René van de Ven wisten een clubrecord te verbeteren. Bart zijn 1 jaar oude cr op de 400 meter horden met ruim 3 seconden en René zijn cr op de hinkstapsprong met 3 cm.

foto: Bart Noyen (archief)

Ruud van Woensel loopt CR op de baan

20 jun '12

Atletiekvereniging Marvel uit Boxtel organiseert elk jaar een baanwedstrijd over 10.000 meter. Ruud van Woensel werd vandaag derde overall en verbeterde tevens het clubrecord van Cees Koppen categorie M50.

foto: Ruud komt over de finish in 38:45

René van de Ven verbetert CR discus

8 mei '12

De 2e serie uit de reeks baanwedstrijden circuit 14 werd onder prima omstandigheden afgewerkt. Door een blessure kon René van de Ven nog niet speerwerpen, maar de discus ging prima: clubrecord met 31,49 meter. Bart Noyen snoepte een paar seconden van zijn pr op de 200 meter af.

foto uit archief

Hilvarenbeek: 1e plaats en clubrecord

30 apr '12

Een mooie zonnige Koninginnedag leverde voor onze club een 1e plaats op en een clubrecord. Ruud van Woensel heeft bij de Torenloop een abonnement op het podium. Won hij daar in voorgaande jaren diverse malen de 20 km, nu deze vervangen is door de 15 km pakte hij daar de overwinning in zijn klasse M45.

Nellie van Beers heeft na een lange blessure haar ritme weer gevonden en stelde een clubrecord op de 15 km in de categorie V55.

   

foto: Ruud van Woensel op weg naar het podium

39 Deelnemers hardloopcursus

18 apr '12

Dit jaar hebben zich een ongekend aantal deelnemers aangemeld voor de hardloopcursus. Bij de start afgelopen zondag waren er 37, later in de week hebben zich nog 2 mensen aangemeld. Vanwege dit grote aantal hebben we de groep in tweeën gesplitst. Toon de Croon neemt een deel voor zijn rekening en Mirjam Smits doet de 2e groep.

Foto: de 2e les op woensdag in de regen

Clubrecord in Rotterdam

15 apr '12

Drie AV Oirschotmannen reisden naar Rotterdam voor de marathon. Cees Koppen werd onderweg ziek en bleef ver van zijn streeftijd. Ad van Heerbeek fungeerde als haas voor zijn dochter Christien. Het clubrecord M65 - dat nog open stond - werd door Ad van Zelst gesteld op 3:47:53 uur bruto. Zijn nettotijd was 3:47:14 uur.

Ad: "Een mooie tijd, maar ik moest wel. Over 10 jaar is Cees Koppen 65 en ik wil het hem dan niet te gemakkelijk maken."

Podiumplaats en clubrecord in Drunen

1 apr '12

Vandaag werd er door Oirschot goed gepresteerd. Bij de halve marathon door de Drunense Duinen behaalde Tineke van den Heuvel een mooie 3e plaats in de categorie V55. Het clubrecord bij de M55 werd door Ad van Zelst anderhalve minuut scherper gesteld. Twee leden die na lange tijd het wedstrijdlopen weer hebben opgepakt presteerden ook prima: Erik van Ingen en Jan Heijms liepen allebei de halve onder de 2 uur.

foto: Tineke van den Heuvel vlak na de start in Drunen

Roland en Tineke Clubkampioen Cross

25 mrt '12

Na een mooie wedstrijd zijn vanmorgen de nieuwe clubkampioenen cross gehuldigd. Snelste man was dit jaar Roland van Loon, snelste vrouw was Tineke van den Heuvel.

foto: de kampioenen op het erepodium

Martien van de Ven wint in Bakel

20 mrt '12

Bij een van de laatste crossen van het seizoen, de Hel van Bakel, behaalde Martien van de Ven een mooie 1e plaats in de categorie M60. Hij liep de 7000 meter in 29:52 minuten en kwam ruim een halve minuut voor de nummer 2 over de finish.

Foto: Martien in actie in Bakel

Frans van der Staak 2e in crosscompetitie

12 mrt '12

Het is lang geleden, maar nu hebben we dan weer een podiumplaats te pakken in de Kempische Crosscompetitie. Na de wedstrijd in Best stond Frans al op de 2e plaats, maar omdat na de laatste van de 10 wedstrijden de 2 slechtste resultaten worden geschrapt kon er nog van alles gebeuren. Frans hield het hoofd koel en had aan een 5e plaats genoeg om met 1 punt voorsprong op zijn naaste belager ook in de eindstand de 2e plaats te behouden.

foto: Frans op weg naar het podium in Eindhoven

Ereplaatsen voor AV Oirschot in Best

4 mrt '12

Bij de voorlaatste wedstrijd van de Sportplein Eindhoven Kempische Crosscompetitie stonden twee van onze leden op het podium. Frans van der Staak werd 2e en Martien van de Ven 3e in de categorie M55. Omdat de belangrijkste concurrent van Frans niet meeliep staat hij nu 2e in de competitie, maar... na de laatste wedstrijd worden van elke loper de 2 slechtste wedstrijden geschrapt. Er kan dus nog van alles gebeuren.

foto: archief, Frans bij de cross in Geldrop

Nieuw clubrecord in Moergestel

4 mrt '12

Bij de Rico Salvettiloop heeft Ad van Zelst het clubrecord M65 verbeterd op de 10 km.

Ad vertelt: Het oude record stond op naam van Laurent Linssen (46:39 min.) en het was in september 2008 dat ik voor het laatst onder die tijd liep. Ik geloofde er helemaal niet in dat ik het zou halen, omdat ik me nu toeleg op de lange afstand. Vanaf de eerste kilometer vol gas bracht me in 23 minuten rond door het eerste rondje en had ik dus 39 seconden reserve. Uiteindelijk mooi vlak gelopen in 46:04 minuten.

 

Frans van der Staak verbetert clubrecord M55

22 jan '12

In Valkenswaard liep Frans al 1:28:14 op de halve marathon. Nu kon het, ondanks de straffe wind, nog sneller: in een formidabele 1:26:28 uur liep Frans bij de Goed Beter Bestloop zijn eigen clubrecord categorie M55 aan diggelen.

foto: archief (Auwjaorscross)

Clubrecord Ad van Zelst in Best

22 jan '12

Onder barre weersomstandigheden, regen en veel wind, werd de Goed Beter Bestloop gehouden. Ad van Zelst verbeterde het clubrecord in de categorie M65 dat op naam stond van Laurent Linssen met 11 seconden.

Ad: "In Egmond bleek ik in vorm te zijn, nu moest het clubrecord er aan. Maar de weersomstandigheden waren slecht. Het plan was om 5 minuten per km te lopen, dan zat het er net in. Hoewel ik mijn rondjes mooi constant liep, bleek toch dat op de stukken met wind tegen de snelheid terugliep tot 5:10 min/km. Dat moest op het gedeelte met wind mee worden goedgemaakt. De laatste 1200 meters waren met wind in de rug en toen ik die inging lag ik 20 seconden achter op schema. Ik moest er alles uitpersen wat er nog in zat en daarmee lukte het net".

 

foto archief (Egmond)

Martien van de Ven 1e M60 in Eersel

15 jan '12

Martien van de Ven heeft vandaag zijn vorm bewezen. In de Smokkelaarcross werd hij afgetekend winnaar in de categorie M60. Ook Frans van der Staak deed weer van zich spreken met een 3e plaats categorie M55.

Foto archief

Eerste clubrecord van het jaar!

7 jan '12

René van de Ven was gisteren in Utrecht en verbeterde daar zijn indoorrecord op de 60 m horden.

foto: archief

Maarten Kaptein overleden

1 jan '12

Zojuist bereikt ons het onvoorstelbare bericht dat afgelopen nacht Maarten Kaptein is overleden aan een hartstilstand. Maarten was sinds 1995 lid van onze vereniging en zat daarvan 10 jaar in het bestuur. Nog steeds verzorgde Maarten de ledenadministratie van AV Oirschot.

Onze gedachten gaan uit naar vrouw Els en hun kinderen. We zullen Maarten verschrikkelijk missen vanwege zijn opgewekte karakter en behulpzaamheid. Maarten is 72 jaar geworden.

  

Op 26 december was Maarten nog volop actief bij de Auwjaorscross. Bekijk de video, klik hier

Prikbord

Onze trainingen

De gegevens in de rubriek TRAININGEN gelden nu even niet, omdat er regelmatig aanpassingen aan de situatie komen. Raadpleeg regelmatig het volgende schema:

JEUGD
Verzamelen:
Atletiekveld of De Heistal, Koningshof 3, dit wordt bij de trainingen bekend gemaakt. 

Di 18.30 u: groep 1, 2 en 3
Di 19.30 u: groep 4
Do 18.30 u: groep 1, 2 en 3
Do 19.30 u: groep 4

WANDELEN
Verzamelen: 
’s-Heerenvijvers.

Zo 9.00 u
Wo 13.30 u

VRIJE TRAININGEN
Verzamelen:
info via de groepsapp

"Een tandje erbij”:
Za 9.00 u: niveau 3/4,

“Duurloop zaterdag”:
Za 9.00 u: niveau 2/3,

RECREANTEN
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Zo 9.30 u: groepen 1, 2, 3 en 4
Wo 14.00 u: niveau 2/3 vanaf ‘s-Heerenvijvers (stopt per 1 juli)
Wo 19.00 u: groepen 1, 2, 3 en 4

BOOTCAMP
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Ma 19.00 u in het Kemmerbos
Do 19.00 u in het Kemmerbos

CLUBTRAININGEN
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Di 19.00 u 's-Heerenvijvers
Do 19.00 u gaat voorlopig niet van start

DE PLATAAN
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Wo 9.00 u in het Kemmerbos

LET OP: de versoepeling van de coronamaatregelen is alleen mogelijk omdat er nu weer capaciteit op de IC-afdelingen in de ziekenhuizen is. Je mag er niet uit afleiden dat het gevaar voor besmetting geweken is.

We dienen er rekening mee te houden dat ons veld voorlopig niet beschikbaar is. Na het slaan van een nieuwe waterput en het aanleggen van de beregeningsinstallatie start de firma Vogels medio juli met het bewerken en opnieuw inzaaien van het veld. Dan zal het tot na de vakanties duren voor we er weer gebruik van kunnen maken. 

Het clubgebouw blijft voorlopig dicht en er wordt geen koffie geschonken. De trainer heeft een sleutel voor toiletbezoek en de EHBO-kist.

De benodigdheden uit de materiaalopslag moeten voor en na gebruik schoongemaakt worden.

Voor iedereen geldt:

  • We houden nog steeds anderhalve meter onderlinge afstand aan.
  • We maken groepen van maximaal 10 personen.
  • Niet samen reizen in één auto, behalve gezinsleden.
  • Geen jassen bij elkaar in de auto leggen.
  • Bij ziekteverschijnselen thuis blijven.
  • Heb je gezinsleden met koorts: thuis blijven.
     

datum bericht:
29 jun '20
meer...

Ledenmutaties mei en juni

Wijzigingen in het ledenbestand in de afgelopen maanden:

5 nieuwe leden:
Daan van Gerven JPC
Liselotte Boer MPA
Cleo Schijvens MPB
Yvonne Huijbregts Vsen
Angelique van Doormaal V45

2 tijdelijk leden:
Sandra der Kinderen V50
Marieke Trieling V45

2 opzeggingen:
Annamarie Boer MJD
Yfke Buskens MPA

We tellen nu:
58 jeugdleden,
31 wandelleden
217 atletiekleden

totaal 306 leden

Hans Hoogmoet, ledenadministratie

datum bericht:
29 jun '20
meer...

Onze jarigen in juli

We feliciteren in juli:

2 Ingrid van der Schoot
2 Mieke Bouwman
2 Floor Vermeulen
3 Adrie van de Wal
4 Martien van Geenen
8 Frank Michielsen
9 Bente Brands
9 Tonny van Kuringen
10 Silvia Tempelman
11 Tess van den Heuvel
11 Theodôr Brands
14 Angelique van Doormaal
17 Jules de Bresser
18 Anthony Conijn
20 Joos van Haaren
21 Carlijn Scheepens
24 Heidi van Tiel
24 Milou Heijmans
24 Esther Fiddelaers
25 Godelieve van den Heuvel
27 Ans Saalberg
29 Lisette Traa
31 Annet Brans    

datum bericht:
25 jun '20
meer...

De dinsdagse baantrainingen van Sander

Vanaf dinsdag 30 juni zijn de baantrainingen van Sander van Esch op 's-Heerenvijvers. Verzamelen aldaar bij het parkeerterrein om 19.00 uur. Dit duurt totdat het atletiekveld na de renovatie weer beschikbaar is.

datum bericht:
24 jun '20
meer...

Woensdagmiddaggroep pauzeert

Vanaf woensdag 1 juli stoppen we met de woensdagmiddaggroep. We waren hiermee tijdelijk doorgegaan na de corona-stop om de recreantentraining op woensdagavond te ontlasten. Nu is dat niet meer nodig. De woensdagmiddaggroep begint weer op 30 september.

datum bericht:
24 jun '20
meer...

Nieuwe jaargang ranglijsten aller tijden toegevoegd

Het is weer gelukt om een complete jaargang door te spitten en alle uitslagen van alle leden te verwerken. De allertijden ranglijsten (ALGEMENE INFO > RANGLIJSTEN ALLER TIJDEN) zijn nu bijgewerkt tot en met 2002.

datum bericht:
18 jun '20
meer...

Onze jarigen in juni

We feliciteren in juni:

1 Gerda Manders
1 Johan Pijnenburg
1 Rob Ruijten
3 Marij Maas-van de Schoot
4 Jan Heijms (M'beers)
5 Erik Bullens
7 Conny van de Wal
8 Ron van de Sande
10 Eveline Timmermans
10 Charley Gailliaert  
14 Cees van Eijk
15 Johan der Kinderen
15 Jan Swaans
16 Leny de Croon
16 Thea de Jong
22 Melle de Vriend
24 Loes Deenen
25 Kartika Luijsterburg
26 René Jansen
28 Nicky van Vroenhoven
30 Paul Welvaarts
30  Anne van der Schoot        

datum bericht:
25 mei '20
meer...

Corona update vr 8 mei

Nu de regels zijn verruimd gaan we met ingang van dinsdag 12 mei stapsgewijs de trainingen weer opstarten. Lees het hele programma in het NIEUWS-bericht van 8 mei: Jaaa... het is zover!

datum bericht:
8 mei '20
meer...

Hardloopcursus afgelast

Nu al onze aciviteiten stil liggen als gevolg van de coronacrisis hebben we ook de hardloopcursus, die op 5 april zou starten, moeten afgelasten. Er wordt nog gekeken of we de cursus later in het jaar kunnen organisen.

datum bericht:
20 mrt '20
meer...

2019 was een mooi sportjaar!

In het FOTOBOEK (2019) staat nu de fotopresentatie met de mooiste foto's van onze evenementen in 2019.

Klik hier

datum bericht:
5 mrt '20
meer...

Helpende handjes gevraagd

Onze accommodatiecommissie verzorgt het klein en groot onderhoud aan ons atletiekveld en het clubhuis. Ze kunnen nog wat handige handjes gebruiken die kunnen helpen de zaak tiptop in orde te houden. Zie ook de info bij ALGEMENE INFO > Vacaturebank.
Coördinator: Danny van Overdijk.

datum bericht:
9 jan '20
meer...

Vernieuwde lijn CRAFT clubkleding

Onze clubkleding van het merk Craft is vernieuwd, helaas wordt de kleur iets donkerder. De prijzen van de shirts en het windjacket zijn aanzienlijk verlaagd. 

Bekijk de nieuwe lijn bij ALGEMENE INFO > Clubkleding > info

datum bericht:
27 aug '19
meer...

Protesteer tegen de weg door het Kemmerbos

Vandaag kregen onze leden een e-mail over de plannen van de gemeente om een weg dwars door het Kemmerbos aan te leggen. We hebben goede argumenten ingebracht om dit te voorkomen, maar we denken ook dat we meer kunnen bereiken als we onze stem verheffen. Praat er over met iedereen en benader de burgerraadsleden die je kent. Hier ligt een taak voor al onze leden, want die weg door het Kemmerbos, dat willen we toch niet?

datum bericht:
2 okt '18
meer...

Kijk eens op de vacaturebank

Atletiek Oirschot draait helemaal op vrijwilligers. En daar hebben we er nogal wat van nodig! Sandra Verhagen heeft de coördinatie van de vrijwilligers op zich genomen: zij brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Voor een overzicht van onze vacatures, kijk bij ALGEMENE INFO > Vacaturebank.

datum bericht:
25 jul '17
meer...

Word nu lid van Atletiek Oirschot!

Je loopt misschien al lang met het idee rond om dat hardlopen eens serieus aan te pakken. Kom in actie! Je kunt op 3 manieren bij onze club trainen:

1. Als lid
Dan hoor je er echt bij! Onze contributie is bescheiden en je kunt komen wanneer je maar wilt. Ook voor trainingen voor de technische onderdelen en de zaaltrainingen in de winter.

2. Als tijdelijk lid (3 maanden)
Heel geschikt voor leden van andere verenigingen die, bijvoorbeeld tijdens de zomerstop, hun conditie op peil willen houden. Of om te trainen voor een halve marathon. 

3. Of je komt als het je schikt
Je doet per keer € 2,00 in het potje. Alleen voor de recreantentrainingen op woensdag en zondag en bootcamp op maandag en donderdag.

Onze leden weten het al: je gaat gemakkelijker van huis als je met een gezellige groep kunt trainen!

Voor de contributietabel kijk bij ALGEMENE INFO > Ledenadministratie. Daar kun je ook het inschrijfformulier downloaden.

datum bericht:
1 mei '16
meer...