Auwjaorscross voor Peter van der Velden

27 dec '15

Een record aantal van 650 lopers had ingeschreven voor de 29e editie van de Auwjaorscross. Daarvan haalden er 602 de finish. De wedstrijd bij de mannen werd gewonnen door Peter van der Velden van GVAC in een tijd van 32:11 minuten. Eerste bij de vrouwen werd Amy van den Broek (Sprint) in 27:24 minuten.

Onze Oirschotse coryfeeën bij de masters moesten zwaar strijd leveren om op het podium te komen. Martien van de Ven werd 3e bij de M65, Nellie van Beers werd 2e bij de V55.

Foto: start bij de mannenwedstrijd. De later winnaar Peter van der Velden geheel links.

Martien van de Ven 3e in Roermond

20 dec '15

Bij de Neelderveldloop in Roermond, de opvolger van de Mijnwegcross, haalde Martien van de Ven het podium met een 3e plaats bij de M60.

 

archieffoto

Twee podiumplaatsen in Reusel

13 dec '15

Bij de l'Avant Sylvestrecross in Reusel stonden zowel Martien van de Ven als Nellie van Beers op het podium. Martien werd 2e bij de M65 en Nellie 3e bij de V45 (!). Ook mooi: twee van onze jeugdleden waren er bij! 

 

foto uit archief

Nadja van der Schoot op het podium

6 dec '15

Met elf AO-ers trokken we naar Bladel voor een nieuw evenement: de Kempen Trail. Er waren geen categorieën, alleen mannen of vrouwen. Nadja van der Schoot werd bij de 17 km fraai 3e bij de vrouwen overall. 

Weer zege voor Martien van de Ven

29 nov '15

In een kleine pauze van de Kempische Crosscompetitie trekt Martien naar Deurne voor de Zandboscross, onderdeel van de Limbra-competitie. Resultaat: 1e M65! 

 

foto uit archief

Nellie van Beers eerste in Sint-Oedenrode

22 nov '15

Bij de tweede wedstrijd in de Runamine Kempische Crosscompetitie - de Driedorpencross in Sint-Oedenrode - was Nellie van Beers deze keer haar rivale Anne Rindt de baas. Met een voorsprong van 6 seconden won ze de categorie V55.

Martien van de Ven werd tweede bij de M65.

  

foto van het podium V55

Roland van Loon weer Nederlands Kampioen

15 nov '15

Dit weekend vonden in Diever (Drente, Nationale Park Drents-Friese Wold) de NK oriëntatielopen plaats. Roland van Loon werd vorig jaar Nederlands kampioen lange afstand bij de M40 en wist dat dit jaar te herhalen. 

 

foto uit archief

Successen in Veldhoven

8 nov '15

Vandaag werd het crossseizoen geopend met de eerste wedstrijd van de Kempische Crosscompetitie: de Witvencross in Veldhoven. Atletiek Oirschot stond weer vooraan bij het prijzen uitdelen: Nellie van Bers werd 2e bij de V55 en Martien van de Ven 2e bij de M65.

  

foto's uit archief 

Prachtige Oirschotse Heideloop

1 nov '15

Het was prachtig weer vandaag en daardoor kregen we ook een prachtige Heideloop. Er deden 29 wandelaars mee en 108 hardlopers, verdeeld over 5 groepen. 

In het FOTOBOEK staan de foto's van het hardlopen en de wandelaars.

Podium voor Martien van de Ven

25 okt '15

In Weert was de opening van het crossseizoen voor de Limbra-competitie. Martien van de Ven testte zijn vorm met succes: 2e bij de M60. 

Jubileum afgesloten met daverend feest

24 okt '15

Na een sportief middagprogramma - Spel zonder Grenzen - vierden we het 30-jarig bestaan van onze atletiekvereniging met een spetterend feest in het Hof van Solms. De foto's komen in de loop van de dag in het FOTOBOEK.

  

foto: Jan Appels 

Nellie van Beers wint in Eindhoven

11 okt '15

Bij de halve marathon Eindhoven heeft Nellie van Beers de categorie V60 gewonnen in een tijd van 1:37:38 uur. Ze had een voorsprong van maar liefst 8 minuten op de nummer twee in de categorie.

  

foto: Nellie passeert de waterpost van Atletiek Oirschot 

Eerste plaats voor Cees Koppen

4 okt '15

Bij de Meierijloop in Vught behaalde Cees Koppen de eerste plaats in de categorie M55. Met zijn tijd van 44:22 min. lag hij precies 1 minuut voor op de nummer 2. 

Nellie van Beers eerste in Cranendonk

20 sep '15

Bij de Halve Marathon van Cranendonk heeft Nellie de eerste plaats behaald in de categorie V45(!). 

foto uit archief

Twee CR's in Tessenderlo

9 sep '15

Vandaag waren Martien van de Ven en René van de Ven in Tessenderlo (B) bij de meerkamp. Martien vestigde een clubrecord M65 op de 200 meter (stond nog open), René wist zijn CR kogelslingeren bij de Mannen senioren met 63 cm te verbeteren.

Er vond in Tessenderlo nog een aardige ontmoeting plaats met 4 Belgen, leden van AV Looise, waarmee wij al in de jaren '80 regelmatig contact hadden.

 

Op de foto: Martien van de Ven, Fons en Victorine Gebruers, René van de Ven, Emma en Karel van Lommel.

   

Valkenburg: Nellie van Beers 1e V60, 2e overall

30 aug '15

Nellie van Beers liep in de moordende hitte een zware halve marathon, de Den Drieschloop in Valkenburg a/d Geul. Het was een wedstrijd met behoorlijke klimmen, met als ondergrond 90% kiezel/zand. Maastricht Mooiste is er niets bij. Nellie werd bij de vrouwen 2e all over en 1e in haar categorie.

  

foto Haroldino Abauna

Roland en Nellie winnen Rondje Kemmer

26 aug '15

In drukkend warm weer liep Roland van Loon in 41:42.3 minuten de 10 km van onze interne 10 km. Nellie van Beers was met 48:36.4 de snelste vrouw. Maar liefst 80 deelnemers gingen van start, waaronder enkele lopers die nog pas in het voorjaar de hardloopcursus hadden gevolgd.

 

Bekijk de foto's in het FOTOBOEK

Podium en CR voor Nellie van Beers

12 aug '15

Bij de Vakantieloop in Biest-Houtakker liep Nellie van Beers de 10 km in 44:48 minuten. Goed voor een podiumplaats (3e V45) en tevens een clubrecord in de categorie V60. 

  

foto Leo van de Wassenberg

Roland van Loon bij de WK Oriëntatielopen

31 jul '15

Van 25 juli t/m 1 augustus deed Roland van Loon mee aan de wereldkampioenschappen oriëntatielopen in Götebörg (Zweden). In de categorie M40 behaalde hij bij de Sprint de 28e plaats en bij de Long Distance werd hij 84e. 

Roland schrijft:

De long distance was in de bossen ten oosten van Götebörg. Pure wildernis: geen paden, alleen bossen, moerassen, kliffen en rotsblokken. Heel anders dan onze Nederlandse bossen en dus erg lastig.

De sprint distance was in Erikshaven in het noordelijk deel van de stad Götebörg. Bebouwd gebied, waarbij snelheid zeker zo belangrijk is als orienteren. Dat lag mij beter.

Nellie van Beers 1e in Kasterlee

21 jul '15

Ons jaarlijkse uitje naar Bels werd een mooi succes voor Atletiek Oirschot. Nellie van Beers won met overmacht de 10 mijl in een tijd van 1:20:50 uur (categorie Vrouwen Veteranen III).   

Roland van Loon prolongeert NK-titel

28 jun '15

Bij de Nederlandse Kampioenschappen Oriëntatielopen in Nijmegen heeft Roland van Loon op het onderdeel Sprint zijn titel met succes verdedigd. Met 8 seconden voorsprong won hij de categorie M40.

  

foto uit archief

Twee keer podium in St. Oedenrode

21 jun '15

Bij de Vaderdaglopen in Sint Oedenrode liepen Hans van Hal, Henk van Gerven en Nellie van Beers vandaag de halve marathon. Henk werd 2e bij de M55 en Nellie werd 2e bij de V55.

  

foto: Henk ook weer eens op het podium

Twee clubrecords voor Piet van Oirschot

18 jun '15

Tijdens de open avondwedstrijd op onze baan stal Piet van Oirschot de show met twee clubrecords bij de Mannen Masters 55. Hij verbeterde het clubrecord discuswerpen van Martien van de Ven met zo'n 2 meter en zette bovendien bij het hoogspringen het clubrecord op 1.10m. We hopen dat we bij de volgende wedstrijd (donderdag 17 september) meer leden mogen verwelkomen, zeker nu Piet het goede voorbeeld heeft gegeven! Dus wie volgt? 

Hardloopcursus afgesloten, of toch niet?

17 jun '15

Vanavond kregen de deelnemers aan de hardloopcursus hun certificaten uitgereikt. We hadden dit jaar 28 inschrijvingen, waarvan 26 de cursus tot een einde hebben gebracht. De cursus krijgt een vervolg met een mooie actie: de deelnemers mogen voor een bescheiden bedrag tot 1 oktober mee trainen met groep 1. Er zal dan speciale begeleiding zijn voor hen waarvoor het niveau nog te hoog is. Als ze daarna lid worden betalen ze pas contributie vanaf 1 januari 2016.

Deze actie is ook bekend gemaakt aan de deelnemers van de hardloopcursus van 2013 en 2014 (voor zover ze nog geen lid zijn) en aan onze "eurolopers".

foto: cursusleiders Pieter en Toon krijgen van de cursisten een presentje aangeboden. 

NK Masters: tweede zilver voor Martien van de Ven

14 jun '15

Martien pakte bij de Nederlandse Kampioenschappen voor masters opnieuw een zilveren medaille. Op de 800 m kwam hij nét tekort voor goud. Het verschil met de nummer 1 was minder dan 1.3 seconde. Martien heeft er blijkens zijn tijd in ieder geval alles aan gedaan, want hij verbeterde zijn eigen clubrecord met ruim 2 seconden naar 2.44.39 min.

  

foto uit archief

Zilver voor Martien van de Ven op dag 1 NK Masters

13 jun '15

Bij de Nederlandse Kampioenschappen voor masters in Zierikzee heeft Martien van de Ven op de eerste dag direct een medaille behaald in de categorie mannen 65. Op de 1500 m liep hij naar een mooie 2e plaats in 5:43.02 min. Hij bleef met zijn tijd iets meer dan 2 seconden boven zijn eigen clubrecord van afgelopen week in Best. 

  

foto Koos Ophorst

Nellie van Beers wint in Maastricht

7 jun '15

Met bijna 3 minuten voorsprong op nummer 2 wint Nellie van Beers de categorie V55 op de 10 mijl over de Sint Pietersberg.  

Clubrecord op de 1500 meter

2 jun '15

Bij de regiocompetitiewedstrijden Circuit 14 in Best wist Martien van de Ven het al op zijn naam staande clubrecord op de 1500 meter te verbeteren met 12 seconden.  

Nieuwe trainer/begeleider

17 mei '15

Vandaag is Joost van Kuringen voor het eerst opgetreden als trainer/begeleider bij de recreantentrainingen. We kunnen blij zijn dat we weer een extra mannetje er bij hebben. 

Dat was leuk: de Candy-Run!

9 mei '15

Dit jaar hadden we iets nieuws in het voorprogramma van de Oirschotse Stoelloop: de Candy-Run. Een kort sprintje van de Oirschotse Stoel naar de Markt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Daar wachtte voor 62 deelnemertjes een smakelijke verrassing.

Bekijk alle foto's in het FOTOBOEK 

Oirschotse Stoelloop voor Luc Schout

9 mei '15

In een tijd van 31:19 minuten over de 10 km won Luc Schout uit Nijmegen met overmacht de Oirschotse Stoelloop. Met deze tijd verbeterde hij tevens het parcoursrecord van Harm Sengers uit 2012 met 35 seconden. Gwynny Hamilton won de wedstrijd bij de vrouwen in 38:53 min. 

Na een lange blessure is onze clubgenoot Ruud van Woensel ook weer terug. Hij won in een tijd van 37:52 min. het klasssement M55.

Er waren 228 deelnemers.

  

foto: Luc Schout neemt meteen voorsprong.

Atletiek in het museum

8 mei '15

Vanmiddag heeft Ruud Rijcken - oud huisarts in Oirschot - in het museum De 4 Quartieren de tentoonstelling Meten & Wegen geopend. Op deze tentoonstelling is een ruime plaats ingeruimd voor atletiek, omdat meten van tijd en afstand een essentieel onderdeel van de sport is. Wij hebben van het museum de kans gekregen om Atletiek Oirschot te promoten door een serie foto's van onze atleten, een diapresentatie en een korte schets van de geschiedenis van onze club.

Het museum is open van dinsdag t/m zondag van 13.00 - 16.30 uur

Verdere info over toegangsprijzen klik hier

Houders van een museumkaart mogen er gratis in.

Hardloopcursus gestart met 26 deelnemers

19 apr '15

De hardloopcursus is weer van start. Er hebben zich 26 deelnemers aangemeld, die onder leiding van Toon de Croon en Pieter van Esch in 10 weken hun conditie op peil gaan brengen. Onder hen 3 leden die om uiteenlopende redenen een tijdje uit de roulatie zijn  geweest en het hardlopen weer gaan oppakken. Welkom terug! 

Nu toch een clubrecord voor Nellie op de 15 km

18 apr '15

Nadat 14 dagen geleden een ongeldige uitslag werd gelopen in Boxtel (het parcours was te kort gemeten), lukte het dan vandaag toch in Oisterwijk: een clubrecord in de categorie V60 voor Nellie van Beers 

Roland van Loon 3e in Valkenburg

11 apr '15

Roland werd 3e in de Cauberg Trail Run, een mooie, zware trailrun over en rondom de Cauberg in Valkenburg.

Afstand 18 km, 99% onverhard, met 412 meter hoogteverschil.  

Nellie van Beers grijpt langs clubrecord

6 apr '15

Nellie van Beers behaalde bij de Paasloop in Boxtel een mooie 2e plaats in de categorie V35(!). Er werd haar echter wel een clubrecord door de neus geboord, want na afloop bleek dat de afstand tekort was: 14,475 i.p.v. de beoogde 15 km. "Sorry voor het ongemak" staat er dan op de website van Marvel... 

Roland van Loon en Dana Mollen clubkampioen cross!

22 mrt '15

Zowel bij de mannen als bij de vrouwen was de strijd spannend dit jaar. Nadat Roland bijna 4 ronden achter Ruud had aangejaagd, kon hij hem bij het uitkomen van het Kemmerbos verschalken. Roland ging met 4 seconden voorsprong over de finish en werd zo voor de 5e keer in zijn loopcarrière Clubkampioen Cross.

Bij de vrouwen eindigde de strijd tussen meervoudig clubkampioen Nellie van Beers en nieuwkomer Dana Mollen in een voorsprong van 11 seconden voor Dana. Nellie kon er wel vrede mee hebben: "Dana is bijna 30 jaar jonger, dit zat er een keer aan te komen".

  

Nellie van Beers met clubrecord 2e in Kempenrun

15 mrt '15

Bij de Kempenrun behaalde Nellie van Beers een mooie 2e plaats in de categorie V55. Haar tijd op de halve marathon van 1:38:25 uur betekende een clubrecord in de categorie V60.

Martien van de Ven 1e in Bakel

15 mrt '15

Nu het cross-seizoen ten einde loopt slaat Martien nog zijn slag in Bakel: 1e M60! 

Martien en Nellie winnen de Kempische Crosscompetitie

8 mrt '15

Met een 1e (Martien van de Ven) en een 2e (Nellie van Beers) plaats werd vandaag met de Karpencross in Eindhoven het crossseizoen afgesloten. Net als vorig jaar wonnen zowel Martien als Nellie hun klassement in de Kempische Crosscompetitie.

  

foto uit archief

  

Twee podiumplaatsen in Best

1 mrt '15

Martien van de Ven heeft vandaag de categorie M65 gewonnen bij de Joe Mann Bosloop in Best. Hij gaat nu weer aan kop in het klassement van de Kempische Crosscompetitie.

Nellie van Beers kon dit keer haar rivale Anne Rindt niet voorblijven en werd 2e bij de V55. Zij gaat onbedreigd aan kop in de competitie.

Er komt nu nog één cross in de Kempische crosscompetitie: op 8 maart de Karpencross in Eindhoven. En dan sluiten we het cossseizoen af in Oirschot met de Clubcross op zondag 22 maart.

  

foto: Martien van de Ven

Wim en Frans Verhagen vrijwilligers van het jaar

23 feb '15

Zoals gewoonlijk werd bij de jaarvergadering de vrijwilliger van het jaar in de bloemetjes gezet. Het waren er twee dit jaar: de gebroeders Wim en Frans Verhagen. Altijd present als er geklust moet worden op het veld. En vergeten we vooral niet dat het clubmensen zijn in hart en nieren: ze hebben de halve familie aan het hardlopen gebracht.

    

foto: voorzitter Jan Kemps bedankt Wim en Frans voor hun inzet. 

We hebben een nieuwe voorzitter!

23 feb '15

Na 10 jaar het voorzitterschap vervuld te hebben heeft Jan Kemps vandaag de voorzittershamer overgedragen aan Jeanine van de Kam. De voordracht van Jeanine werd door de vele aanwezige leden met enthousiasme begroet.

In de plaats van aftredend bestuurslid Jan van der Heijden werd Gerda Manders in het bestuur opgenomen.

Roland van Loon sportman van het jaar

21 feb '15

Bij het jaarlijkse Sportgala in de Kemmer is Roland van Loon gekozen tot Oirschots Sportman van het Jaar! Hij verdiende de titel door de drie Nederlandse Kampioenschappen Orienteringslopen die hij in 2014 behaalde.

Atletiek Oirschot eindigde bij de verkiezing Sportvereniging van het Jaar op de tweede plaats.

Martien haalt 3 medailles bij NK indoor én 3 clubrecords

15 feb '15

Bij de Nederlands Kampioenschappen indoor behaalde Martien drie medailles op. Zaterdag werd hij 3e M65 op de 1500 meter, zondag behaalde hij 2 keer zilver: op de 800 en op de 3000 meter. Zijn tijden op de 3 afstanden zijn tevens verbeteringen van de bestaande clubrecords.

  

foto uit archief

Martien van de Ven wint in Limburg

1 feb '15

Af en toe maakt Martien van de Ven een uitstapje naar de Limbra-competitie. En ook daar weet hij te winnen: 1e M60 bij de Artifice cross in de Heldense bossen. 

Martien van de Ven wint in Limburg

25 jan '15
Vandaag was de Vlakwatercross in Venraij, onderdeel van de Limbra-crosscompetitie. Na correctie van de uitslagen kreeg Martien van de Ven de eerste plaats toegewezen bij de M60. Foto: de start in Venraij. Martien geheel rechts.

Weer de volle winst voor Nellie en Martien

18 jan '15

Bij de Dieprijtcross in Eersel stond er weer geen maat op Martien van de Ven en Nellie van Beers. Martien won met een gigantische voorsprong op de nummer 2 bij de M65. Nellie perste er met 8 seconden voorsprong op Anne Rindt de overwinning bij de V55 uit. 

  

foto uit archief

Cyclopathon voor Roland van Loon en Wim Smits

18 jan '15

Roland van Loon won voor de tweede keer in zijn carrière de cyclopathon. Met fietser Wim Smits voerde hij felle strijd met het team Tineke van den Heuvel-Henk van Ham-Dirk van Rijen. Ze legden het met 40 seconden af, maar werden toch als eerste  geklasseerd omdat het andere team met 3 personen was.

foto: het podium met in het midden Roland en Wim. 

Martien komt 26 seconden tekort bij NK Cross

17 jan '15

Martien van de Ven ging zaterdag 17 januari in Kerkrade op jacht naar een medaille tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Cross. Zowel in de Kempische crosscompetitie als in de Limbra competitie wint hij veel, zo niet alle wedstrijden, dus hij wist dat hij een kans maakte op een medaille. Nationaal gezien zijn er echter, zo wist hij uit eerdere uitslagen, twee Masters 65 die duidelijk te sterk zijn. De derde plaats was echter een optie, zo gaf hij van tevoren aan. Helaas lukte het niet, Martien werd 4e op slechts 26 seconden van de nummer 3. Niettemin een hele mooie prestatie!

   

archieffoto 

Eerste clubrecords van 2015!

10 jan '15

Vandaag trokken Martien en René van de Ven weer naar Gent om deel te nemen aan de indoormeeting georganiseerd door Vlierzele Sportief. Ze namen beiden deel aan de 200 m en de 800 m, met als gevolg de eerste vier clubrecords van 2015. Op de 200 m liep René bij de senioren naar 28.59 sec, Martien liep bij de Mannen Masters 65 naar 35.15 sec. Op de 800 m startte René het snelst, maar werd hij halverwege door Martien ingehaald om vervolgens in de laatste ronde hem weer voorbij te gaan. 'Achteraf had het harder gekund want ik had veel te veel over'. René finishte in ongeveer 2:46.75 min, een seconde of 4 voor Martien (2:50.94 min.).

   

foto: de topsporthal in Gent 

Eerste winst is binnen

4 jan '15

Martien van de Ven haalde bij de Jaspercross in Asten de eerste winst in 2015 binnen. Hij werd met ruime voorsprong 1e bij de M60 en staat nu in de Limbra-competitie op de 3e plaats bij de M60  

Prikbord

Zondag 1 maart naar de Rico Salvettiloop

Zondag 1 maart is de Rico Salvettiloop in Moergestel, een mooie gelegenheid om vlak bij huis weer eens een wegwedstrijd te lopen. Er zijn 3 afstanden: 5, 10 en 15 km. Alleen de 10 km is een Atletiekuniewedstrijd met gemeten afstand. De start is om 11:00 uur. Gezamenlijk vertrek vanaf de Rabobank in de Sint Jorisstraat om 9:45 uur.

Kijk in de AGENDA voor de wedstrijdinformatie. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl

datum bericht:
17 feb '20
meer...

Algemene Ledenvergadering ma 2 maart (update)

Inmiddels kregen alle leden een uitnodiging per mail. Het jaarverslag 2019 wordt in print uitgereikt bij de vergadering en is reeds in te zien bij ALGEMENE INFO > bestuur en commissies > info. Of klik hier

Bij verhindering graag afmelden bij leny.de.croon@atletiekoirschot.nl

datum bericht:
11 feb '20
meer...

Nieuwe voorzitter Bali-Runners

Henk van Gerven heeft het voorzitterschap van de Stichting Bali-Runners overgedragen aan collega Bali-Runner Henk van den Oord. 

datum bericht:
11 feb '20
meer...

Onze jarigen in februari

We feliciteren in februari:

3    Wim de Croon
5    Carlo Schoonen
6    Martijn van Straten
7    Chris van Eck 
8    Saar Brands
10   Sandy van Rossum
11   Tonnie van Geenen
12   Ben Vogels
13   Piet van Oirschot
14   Janne Timmermans
15   Petra vd Heuvel
16   Jacqueline Heijms
17   Terri Spee 
18   Terry Hermus 
18   Mare Bogers
18   Sander van Esch
19   Conny van de Loo
19   Jolanda van den Heuvel
20   Henk van Gerven
20   Gerrie van Zeeland
21   Albert Houwen
21   Theo Neggers
23   Sep van der Zanden
24   Ronald vd Vondervoort
26   Léon Brands

datum bericht:
25 jan '20
meer...

Helpende handjes gevraagd

Onze accommodatiecommissie verzorgt het klein en groot onderhoud aan ons atletiekveld en het clubhuis. Ze kunnen nog wat handige handjes gebruiken die kunnen helpen de zaak tiptop in orde te houden. Zie ook de info bij ALGEMENE INFO > Vacaturebank.
Coördinator: Danny van Overdijk.

datum bericht:
9 jan '20
meer...

Triathlon Het Groene Woud

Op zaterdag 4 juli is de 5e Triathlon Het Groene Woud. De inschrijving is op 1 januari geopend en met succes, het liep meteen storm. Kijk op de website van de NTB voor de mogelijkheden, klik hier

Meer info bij ONZE WEDSTRIJDEN

datum bericht:
6 jan '20
meer...

Ledenmutaties per 1 januari

De wijzigingen in het ledenbestand per 1 januari:

5 nieuwe leden:
Nicky van Vroenhoven M35
Renee van Gessel MMPC
Auk van der Zanden MMPC
Lars van Gerven MJP
Bram Gerritsen JPA

8 opzeggingen:
Diana Vinherhoets V50
Femke van Overdijk MJD
Ton Schepers WAN
Lian van Kollenburg V35
Monique van Aken V40
Liezeth Drabbels V50
Mirjam Kouwenhove V55
Anneke Horsch VSE

In de laatste maanden van het jaar kregen we meer opzeggingen dan aanmeldingen, zodat we het jaar afsluiten met:
55 jeugdleden,
31 wandelleden
209 atletiekleden
totaal 295 leden.

Namens de Ledenadministratie
Hans Hoogmoet.

datum bericht:
1 jan '20
meer...

De wedstrijden van de Kempische Crosscompetitie

Dit zijn de nog komende wedstrijden van de Kempische Crosscompetitie seizoen 2019-2020:

8 mrt 2020, Eindhoven, Karpencross + prijsuitreiking

Op 15 maart 2020 sluiten we het crossseizoen af met onze eigen Clubkampioenschappen Cross

datum bericht:
9 dec '19
meer...

Jeugdtrainingen bij wintertijd

Na het verzetten van de klok gaan we op dinsdag en donderdag weer naar zaal De Linde in de Lindenlaan. Voor alle jeugdleden is er dit seizoen één zaaltraining per week. De tweede training is voor alle jeugdleden op woensdagmiddag van 15.30 - 16.30 uur.

Als je wilt weten bij welke groep je hoort bij de zaaltrainingen dan kun je bij Léon Brands terecht. 

datum bericht:
25 okt '19
meer...

Vernieuwde lijn CRAFT clubkleding

Onze clubkleding van het merk Craft is vernieuwd, helaas wordt de kleur iets donkerder. De prijzen van de shirts en het windjacket zijn aanzienlijk verlaagd. 

Bekijk de nieuwe lijn bij ALGEMENE INFO > Clubkleding > info

datum bericht:
27 aug '19
meer...

Protesteer tegen de weg door het Kemmerbos

Vandaag kregen onze leden een e-mail over de plannen van de gemeente om een weg dwars door het Kemmerbos aan te leggen. We hebben goede argumenten ingebracht om dit te voorkomen, maar we denken ook dat we meer kunnen bereiken als we onze stem verheffen. Praat er over met iedereen en benader de burgerraadsleden die je kent. Hier ligt een taak voor al onze leden, want die weg door het Kemmerbos, dat willen we toch niet?

datum bericht:
2 okt '18
meer...

Kijk eens op de vacaturebank

Atletiek Oirschot draait helemaal op vrijwilligers. En daar hebben we er nogal wat van nodig! Sandra Verhagen heeft de coördinatie van de vrijwilligers op zich genomen: zij brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Voor een overzicht van onze vacatures, kijk bij ALGEMENE INFO > Vacaturebank.

datum bericht:
25 jul '17
meer...

Word nu lid van Atletiek Oirschot!

Je loopt misschien al lang met het idee rond om dat hardlopen eens serieus aan te pakken. Kom in actie! Je kunt op 3 manieren bij onze club trainen:

1. Als lid
Dan hoor je er echt bij! Onze contributie is bescheiden en je kunt komen wanneer je maar wilt. Ook voor trainingen voor de technische onderdelen en de zaaltrainingen in de winter.

2. Als tijdelijk lid (3 maanden)
Heel geschikt voor leden van andere verenigingen die, bijvoorbeeld tijdens de zomerstop, hun conditie op peil willen houden. Of om te trainen voor een halve marathon. 

3. Of je komt als het je schikt
Je doet per keer € 2,00 in het potje. Alleen voor de recreantentrainingen op woensdag en zondag en bootcamp op maandag en donderdag.

Onze leden weten het al: je gaat gemakkelijker van huis als je met een gezellige groep kunt trainen!

Voor de contributietabel kijk bij ALGEMENE INFO > Ledenadministratie. Daar kun je ook het inschrijfformulier downloaden.

datum bericht:
1 mei '16
meer...