Auwjaorscross voor Peter van der Velden

27 dec '15

Een record aantal van 650 lopers had ingeschreven voor de 29e editie van de Auwjaorscross. Daarvan haalden er 602 de finish. De wedstrijd bij de mannen werd gewonnen door Peter van der Velden van GVAC in een tijd van 32:11 minuten. Eerste bij de vrouwen werd Amy van den Broek (Sprint) in 27:24 minuten.

Onze Oirschotse coryfeeën bij de masters moesten zwaar strijd leveren om op het podium te komen. Martien van de Ven werd 3e bij de M65, Nellie van Beers werd 2e bij de V55.

Foto: start bij de mannenwedstrijd. De later winnaar Peter van der Velden geheel links.

Martien van de Ven 3e in Roermond

20 dec '15

Bij de Neelderveldloop in Roermond, de opvolger van de Mijnwegcross, haalde Martien van de Ven het podium met een 3e plaats bij de M60.

 

archieffoto

Twee podiumplaatsen in Reusel

13 dec '15

Bij de l'Avant Sylvestrecross in Reusel stonden zowel Martien van de Ven als Nellie van Beers op het podium. Martien werd 2e bij de M65 en Nellie 3e bij de V45 (!). Ook mooi: twee van onze jeugdleden waren er bij! 

 

foto uit archief

Nadja van der Schoot op het podium

6 dec '15

Met elf AO-ers trokken we naar Bladel voor een nieuw evenement: de Kempen Trail. Er waren geen categorieën, alleen mannen of vrouwen. Nadja van der Schoot werd bij de 17 km fraai 3e bij de vrouwen overall. 

Weer zege voor Martien van de Ven

29 nov '15

In een kleine pauze van de Kempische Crosscompetitie trekt Martien naar Deurne voor de Zandboscross, onderdeel van de Limbra-competitie. Resultaat: 1e M65! 

 

foto uit archief

Nellie van Beers eerste in Sint-Oedenrode

22 nov '15

Bij de tweede wedstrijd in de Runamine Kempische Crosscompetitie - de Driedorpencross in Sint-Oedenrode - was Nellie van Beers deze keer haar rivale Anne Rindt de baas. Met een voorsprong van 6 seconden won ze de categorie V55.

Martien van de Ven werd tweede bij de M65.

  

foto van het podium V55

Roland van Loon weer Nederlands Kampioen

15 nov '15

Dit weekend vonden in Diever (Drente, Nationale Park Drents-Friese Wold) de NK oriëntatielopen plaats. Roland van Loon werd vorig jaar Nederlands kampioen lange afstand bij de M40 en wist dat dit jaar te herhalen. 

 

foto uit archief

Successen in Veldhoven

8 nov '15

Vandaag werd het crossseizoen geopend met de eerste wedstrijd van de Kempische Crosscompetitie: de Witvencross in Veldhoven. Atletiek Oirschot stond weer vooraan bij het prijzen uitdelen: Nellie van Bers werd 2e bij de V55 en Martien van de Ven 2e bij de M65.

  

foto's uit archief 

Prachtige Oirschotse Heideloop

1 nov '15

Het was prachtig weer vandaag en daardoor kregen we ook een prachtige Heideloop. Er deden 29 wandelaars mee en 108 hardlopers, verdeeld over 5 groepen. 

In het FOTOBOEK staan de foto's van het hardlopen en de wandelaars.

Podium voor Martien van de Ven

25 okt '15

In Weert was de opening van het crossseizoen voor de Limbra-competitie. Martien van de Ven testte zijn vorm met succes: 2e bij de M60. 

Jubileum afgesloten met daverend feest

24 okt '15

Na een sportief middagprogramma - Spel zonder Grenzen - vierden we het 30-jarig bestaan van onze atletiekvereniging met een spetterend feest in het Hof van Solms. De foto's komen in de loop van de dag in het FOTOBOEK.

  

foto: Jan Appels 

Nellie van Beers wint in Eindhoven

11 okt '15

Bij de halve marathon Eindhoven heeft Nellie van Beers de categorie V60 gewonnen in een tijd van 1:37:38 uur. Ze had een voorsprong van maar liefst 8 minuten op de nummer twee in de categorie.

  

foto: Nellie passeert de waterpost van Atletiek Oirschot 

Eerste plaats voor Cees Koppen

4 okt '15

Bij de Meierijloop in Vught behaalde Cees Koppen de eerste plaats in de categorie M55. Met zijn tijd van 44:22 min. lag hij precies 1 minuut voor op de nummer 2. 

Nellie van Beers eerste in Cranendonk

20 sep '15

Bij de Halve Marathon van Cranendonk heeft Nellie de eerste plaats behaald in de categorie V45(!). 

foto uit archief

Twee CR's in Tessenderlo

9 sep '15

Vandaag waren Martien van de Ven en René van de Ven in Tessenderlo (B) bij de meerkamp. Martien vestigde een clubrecord M65 op de 200 meter (stond nog open), René wist zijn CR kogelslingeren bij de Mannen senioren met 63 cm te verbeteren.

Er vond in Tessenderlo nog een aardige ontmoeting plaats met 4 Belgen, leden van AV Looise, waarmee wij al in de jaren '80 regelmatig contact hadden.

 

Op de foto: Martien van de Ven, Fons en Victorine Gebruers, René van de Ven, Emma en Karel van Lommel.

   

Valkenburg: Nellie van Beers 1e V60, 2e overall

30 aug '15

Nellie van Beers liep in de moordende hitte een zware halve marathon, de Den Drieschloop in Valkenburg a/d Geul. Het was een wedstrijd met behoorlijke klimmen, met als ondergrond 90% kiezel/zand. Maastricht Mooiste is er niets bij. Nellie werd bij de vrouwen 2e all over en 1e in haar categorie.

  

foto Haroldino Abauna

Roland en Nellie winnen Rondje Kemmer

26 aug '15

In drukkend warm weer liep Roland van Loon in 41:42.3 minuten de 10 km van onze interne 10 km. Nellie van Beers was met 48:36.4 de snelste vrouw. Maar liefst 80 deelnemers gingen van start, waaronder enkele lopers die nog pas in het voorjaar de hardloopcursus hadden gevolgd.

 

Bekijk de foto's in het FOTOBOEK

Podium en CR voor Nellie van Beers

12 aug '15

Bij de Vakantieloop in Biest-Houtakker liep Nellie van Beers de 10 km in 44:48 minuten. Goed voor een podiumplaats (3e V45) en tevens een clubrecord in de categorie V60. 

  

foto Leo van de Wassenberg

Roland van Loon bij de WK Oriëntatielopen

31 jul '15

Van 25 juli t/m 1 augustus deed Roland van Loon mee aan de wereldkampioenschappen oriëntatielopen in Götebörg (Zweden). In de categorie M40 behaalde hij bij de Sprint de 28e plaats en bij de Long Distance werd hij 84e. 

Roland schrijft:

De long distance was in de bossen ten oosten van Götebörg. Pure wildernis: geen paden, alleen bossen, moerassen, kliffen en rotsblokken. Heel anders dan onze Nederlandse bossen en dus erg lastig.

De sprint distance was in Erikshaven in het noordelijk deel van de stad Götebörg. Bebouwd gebied, waarbij snelheid zeker zo belangrijk is als orienteren. Dat lag mij beter.

Nellie van Beers 1e in Kasterlee

21 jul '15

Ons jaarlijkse uitje naar Bels werd een mooi succes voor Atletiek Oirschot. Nellie van Beers won met overmacht de 10 mijl in een tijd van 1:20:50 uur (categorie Vrouwen Veteranen III).   

Roland van Loon prolongeert NK-titel

28 jun '15

Bij de Nederlandse Kampioenschappen Oriëntatielopen in Nijmegen heeft Roland van Loon op het onderdeel Sprint zijn titel met succes verdedigd. Met 8 seconden voorsprong won hij de categorie M40.

  

foto uit archief

Twee keer podium in St. Oedenrode

21 jun '15

Bij de Vaderdaglopen in Sint Oedenrode liepen Hans van Hal, Henk van Gerven en Nellie van Beers vandaag de halve marathon. Henk werd 2e bij de M55 en Nellie werd 2e bij de V55.

  

foto: Henk ook weer eens op het podium

Twee clubrecords voor Piet van Oirschot

18 jun '15

Tijdens de open avondwedstrijd op onze baan stal Piet van Oirschot de show met twee clubrecords bij de Mannen Masters 55. Hij verbeterde het clubrecord discuswerpen van Martien van de Ven met zo'n 2 meter en zette bovendien bij het hoogspringen het clubrecord op 1.10m. We hopen dat we bij de volgende wedstrijd (donderdag 17 september) meer leden mogen verwelkomen, zeker nu Piet het goede voorbeeld heeft gegeven! Dus wie volgt? 

Hardloopcursus afgesloten, of toch niet?

17 jun '15

Vanavond kregen de deelnemers aan de hardloopcursus hun certificaten uitgereikt. We hadden dit jaar 28 inschrijvingen, waarvan 26 de cursus tot een einde hebben gebracht. De cursus krijgt een vervolg met een mooie actie: de deelnemers mogen voor een bescheiden bedrag tot 1 oktober mee trainen met groep 1. Er zal dan speciale begeleiding zijn voor hen waarvoor het niveau nog te hoog is. Als ze daarna lid worden betalen ze pas contributie vanaf 1 januari 2016.

Deze actie is ook bekend gemaakt aan de deelnemers van de hardloopcursus van 2013 en 2014 (voor zover ze nog geen lid zijn) en aan onze "eurolopers".

foto: cursusleiders Pieter en Toon krijgen van de cursisten een presentje aangeboden. 

NK Masters: tweede zilver voor Martien van de Ven

14 jun '15

Martien pakte bij de Nederlandse Kampioenschappen voor masters opnieuw een zilveren medaille. Op de 800 m kwam hij nét tekort voor goud. Het verschil met de nummer 1 was minder dan 1.3 seconde. Martien heeft er blijkens zijn tijd in ieder geval alles aan gedaan, want hij verbeterde zijn eigen clubrecord met ruim 2 seconden naar 2.44.39 min.

  

foto uit archief

Zilver voor Martien van de Ven op dag 1 NK Masters

13 jun '15

Bij de Nederlandse Kampioenschappen voor masters in Zierikzee heeft Martien van de Ven op de eerste dag direct een medaille behaald in de categorie mannen 65. Op de 1500 m liep hij naar een mooie 2e plaats in 5:43.02 min. Hij bleef met zijn tijd iets meer dan 2 seconden boven zijn eigen clubrecord van afgelopen week in Best. 

  

foto Koos Ophorst

Nellie van Beers wint in Maastricht

7 jun '15

Met bijna 3 minuten voorsprong op nummer 2 wint Nellie van Beers de categorie V55 op de 10 mijl over de Sint Pietersberg.  

Clubrecord op de 1500 meter

2 jun '15

Bij de regiocompetitiewedstrijden Circuit 14 in Best wist Martien van de Ven het al op zijn naam staande clubrecord op de 1500 meter te verbeteren met 12 seconden.  

Nieuwe trainer/begeleider

17 mei '15

Vandaag is Joost van Kuringen voor het eerst opgetreden als trainer/begeleider bij de recreantentrainingen. We kunnen blij zijn dat we weer een extra mannetje er bij hebben. 

Dat was leuk: de Candy-Run!

9 mei '15

Dit jaar hadden we iets nieuws in het voorprogramma van de Oirschotse Stoelloop: de Candy-Run. Een kort sprintje van de Oirschotse Stoel naar de Markt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Daar wachtte voor 62 deelnemertjes een smakelijke verrassing.

Bekijk alle foto's in het FOTOBOEK 

Oirschotse Stoelloop voor Luc Schout

9 mei '15

In een tijd van 31:19 minuten over de 10 km won Luc Schout uit Nijmegen met overmacht de Oirschotse Stoelloop. Met deze tijd verbeterde hij tevens het parcoursrecord van Harm Sengers uit 2012 met 35 seconden. Gwynny Hamilton won de wedstrijd bij de vrouwen in 38:53 min. 

Na een lange blessure is onze clubgenoot Ruud van Woensel ook weer terug. Hij won in een tijd van 37:52 min. het klasssement M55.

Er waren 228 deelnemers.

  

foto: Luc Schout neemt meteen voorsprong.

Atletiek in het museum

8 mei '15

Vanmiddag heeft Ruud Rijcken - oud huisarts in Oirschot - in het museum De 4 Quartieren de tentoonstelling Meten & Wegen geopend. Op deze tentoonstelling is een ruime plaats ingeruimd voor atletiek, omdat meten van tijd en afstand een essentieel onderdeel van de sport is. Wij hebben van het museum de kans gekregen om Atletiek Oirschot te promoten door een serie foto's van onze atleten, een diapresentatie en een korte schets van de geschiedenis van onze club.

Het museum is open van dinsdag t/m zondag van 13.00 - 16.30 uur

Verdere info over toegangsprijzen klik hier

Houders van een museumkaart mogen er gratis in.

Hardloopcursus gestart met 26 deelnemers

19 apr '15

De hardloopcursus is weer van start. Er hebben zich 26 deelnemers aangemeld, die onder leiding van Toon de Croon en Pieter van Esch in 10 weken hun conditie op peil gaan brengen. Onder hen 3 leden die om uiteenlopende redenen een tijdje uit de roulatie zijn  geweest en het hardlopen weer gaan oppakken. Welkom terug! 

Nu toch een clubrecord voor Nellie op de 15 km

18 apr '15

Nadat 14 dagen geleden een ongeldige uitslag werd gelopen in Boxtel (het parcours was te kort gemeten), lukte het dan vandaag toch in Oisterwijk: een clubrecord in de categorie V60 voor Nellie van Beers 

Roland van Loon 3e in Valkenburg

11 apr '15

Roland werd 3e in de Cauberg Trail Run, een mooie, zware trailrun over en rondom de Cauberg in Valkenburg.

Afstand 18 km, 99% onverhard, met 412 meter hoogteverschil.  

Nellie van Beers grijpt langs clubrecord

6 apr '15

Nellie van Beers behaalde bij de Paasloop in Boxtel een mooie 2e plaats in de categorie V35(!). Er werd haar echter wel een clubrecord door de neus geboord, want na afloop bleek dat de afstand tekort was: 14,475 i.p.v. de beoogde 15 km. "Sorry voor het ongemak" staat er dan op de website van Marvel... 

Roland van Loon en Dana Mollen clubkampioen cross!

22 mrt '15

Zowel bij de mannen als bij de vrouwen was de strijd spannend dit jaar. Nadat Roland bijna 4 ronden achter Ruud had aangejaagd, kon hij hem bij het uitkomen van het Kemmerbos verschalken. Roland ging met 4 seconden voorsprong over de finish en werd zo voor de 5e keer in zijn loopcarrière Clubkampioen Cross.

Bij de vrouwen eindigde de strijd tussen meervoudig clubkampioen Nellie van Beers en nieuwkomer Dana Mollen in een voorsprong van 11 seconden voor Dana. Nellie kon er wel vrede mee hebben: "Dana is bijna 30 jaar jonger, dit zat er een keer aan te komen".

  

Nellie van Beers met clubrecord 2e in Kempenrun

15 mrt '15

Bij de Kempenrun behaalde Nellie van Beers een mooie 2e plaats in de categorie V55. Haar tijd op de halve marathon van 1:38:25 uur betekende een clubrecord in de categorie V60.

Martien van de Ven 1e in Bakel

15 mrt '15

Nu het cross-seizoen ten einde loopt slaat Martien nog zijn slag in Bakel: 1e M60! 

Martien en Nellie winnen de Kempische Crosscompetitie

8 mrt '15

Met een 1e (Martien van de Ven) en een 2e (Nellie van Beers) plaats werd vandaag met de Karpencross in Eindhoven het crossseizoen afgesloten. Net als vorig jaar wonnen zowel Martien als Nellie hun klassement in de Kempische Crosscompetitie.

  

foto uit archief

  

Twee podiumplaatsen in Best

1 mrt '15

Martien van de Ven heeft vandaag de categorie M65 gewonnen bij de Joe Mann Bosloop in Best. Hij gaat nu weer aan kop in het klassement van de Kempische Crosscompetitie.

Nellie van Beers kon dit keer haar rivale Anne Rindt niet voorblijven en werd 2e bij de V55. Zij gaat onbedreigd aan kop in de competitie.

Er komt nu nog één cross in de Kempische crosscompetitie: op 8 maart de Karpencross in Eindhoven. En dan sluiten we het cossseizoen af in Oirschot met de Clubcross op zondag 22 maart.

  

foto: Martien van de Ven

Wim en Frans Verhagen vrijwilligers van het jaar

23 feb '15

Zoals gewoonlijk werd bij de jaarvergadering de vrijwilliger van het jaar in de bloemetjes gezet. Het waren er twee dit jaar: de gebroeders Wim en Frans Verhagen. Altijd present als er geklust moet worden op het veld. En vergeten we vooral niet dat het clubmensen zijn in hart en nieren: ze hebben de halve familie aan het hardlopen gebracht.

    

foto: voorzitter Jan Kemps bedankt Wim en Frans voor hun inzet. 

We hebben een nieuwe voorzitter!

23 feb '15

Na 10 jaar het voorzitterschap vervuld te hebben heeft Jan Kemps vandaag de voorzittershamer overgedragen aan Jeanine van de Kam. De voordracht van Jeanine werd door de vele aanwezige leden met enthousiasme begroet.

In de plaats van aftredend bestuurslid Jan van der Heijden werd Gerda Manders in het bestuur opgenomen.

Roland van Loon sportman van het jaar

21 feb '15

Bij het jaarlijkse Sportgala in de Kemmer is Roland van Loon gekozen tot Oirschots Sportman van het Jaar! Hij verdiende de titel door de drie Nederlandse Kampioenschappen Orienteringslopen die hij in 2014 behaalde.

Atletiek Oirschot eindigde bij de verkiezing Sportvereniging van het Jaar op de tweede plaats.

Martien haalt 3 medailles bij NK indoor én 3 clubrecords

15 feb '15

Bij de Nederlands Kampioenschappen indoor behaalde Martien drie medailles op. Zaterdag werd hij 3e M65 op de 1500 meter, zondag behaalde hij 2 keer zilver: op de 800 en op de 3000 meter. Zijn tijden op de 3 afstanden zijn tevens verbeteringen van de bestaande clubrecords.

  

foto uit archief

Martien van de Ven wint in Limburg

1 feb '15

Af en toe maakt Martien van de Ven een uitstapje naar de Limbra-competitie. En ook daar weet hij te winnen: 1e M60 bij de Artifice cross in de Heldense bossen. 

Martien van de Ven wint in Limburg

25 jan '15
Vandaag was de Vlakwatercross in Venraij, onderdeel van de Limbra-crosscompetitie. Na correctie van de uitslagen kreeg Martien van de Ven de eerste plaats toegewezen bij de M60. Foto: de start in Venraij. Martien geheel rechts.

Weer de volle winst voor Nellie en Martien

18 jan '15

Bij de Dieprijtcross in Eersel stond er weer geen maat op Martien van de Ven en Nellie van Beers. Martien won met een gigantische voorsprong op de nummer 2 bij de M65. Nellie perste er met 8 seconden voorsprong op Anne Rindt de overwinning bij de V55 uit. 

  

foto uit archief

Cyclopathon voor Roland van Loon en Wim Smits

18 jan '15

Roland van Loon won voor de tweede keer in zijn carrière de cyclopathon. Met fietser Wim Smits voerde hij felle strijd met het team Tineke van den Heuvel-Henk van Ham-Dirk van Rijen. Ze legden het met 40 seconden af, maar werden toch als eerste  geklasseerd omdat het andere team met 3 personen was.

foto: het podium met in het midden Roland en Wim. 

Martien komt 26 seconden tekort bij NK Cross

17 jan '15

Martien van de Ven ging zaterdag 17 januari in Kerkrade op jacht naar een medaille tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Cross. Zowel in de Kempische crosscompetitie als in de Limbra competitie wint hij veel, zo niet alle wedstrijden, dus hij wist dat hij een kans maakte op een medaille. Nationaal gezien zijn er echter, zo wist hij uit eerdere uitslagen, twee Masters 65 die duidelijk te sterk zijn. De derde plaats was echter een optie, zo gaf hij van tevoren aan. Helaas lukte het niet, Martien werd 4e op slechts 26 seconden van de nummer 3. Niettemin een hele mooie prestatie!

   

archieffoto 

Eerste clubrecords van 2015!

10 jan '15

Vandaag trokken Martien en René van de Ven weer naar Gent om deel te nemen aan de indoormeeting georganiseerd door Vlierzele Sportief. Ze namen beiden deel aan de 200 m en de 800 m, met als gevolg de eerste vier clubrecords van 2015. Op de 200 m liep René bij de senioren naar 28.59 sec, Martien liep bij de Mannen Masters 65 naar 35.15 sec. Op de 800 m startte René het snelst, maar werd hij halverwege door Martien ingehaald om vervolgens in de laatste ronde hem weer voorbij te gaan. 'Achteraf had het harder gekund want ik had veel te veel over'. René finishte in ongeveer 2:46.75 min, een seconde of 4 voor Martien (2:50.94 min.).

   

foto: de topsporthal in Gent 

Eerste winst is binnen

4 jan '15

Martien van de Ven haalde bij de Jaspercross in Asten de eerste winst in 2015 binnen. Hij werd met ruime voorsprong 1e bij de M60 en staat nu in de Limbra-competitie op de 3e plaats bij de M60  

Prikbord

UPDATE ma 16 sept: trainingen halve marathon Eindhoven

Zaterdag 13 juli zijn we begonnen met de rustige duurlopen als training voor de halve van Eindhoven. Trainers zijn Cees Koppen (niveau groep 4) en beurtelings Conny van de Wal, Marij Maas en Jan Swaans (niveau groep 2-3). Alle info vind je bij TRAININGEN > Halvemarathontrainingen > Info

UPDATE 10 aug: in de gisteren verzonden nieuwsbrief stond een fout in de trainingen. Deze zijn dinsdag op het atletiekveld en donderdag in het buitengebied.

UPDATE 11 aug: het trainingsschema staat nu bij TRAININGEN > Halvemarathontrainingen > Info

UPDATE 17 aug: het blijkt dat de afstanden van de duurlopen eind augustus en begin september nog te lang zijn voor de lopers uit groep 2-3. Deze zullen per week worden aangepast naargelang de omstandigheden. Deze aanpassingen zullen niet in het schema worden verwerkt.

UPDATE 11 sept: donderdag 12 september is de afstand van de halvemarathontrainingen 20 km. Daarom vertrekken we al om 18.30 uur vanaf het clubhuis. Trek een geel hesje aan en eventueel ledjes.

UPDATE 16 sept: omdat we op zondag 22 september naar D'n Bockenreijder gaan vervalt de halvemarathontraining van zaterdag 21 september

datum bericht:
16 sep '19
meer...

Marathon Eindhoven: waterpost en after-party

Waterpost
Voor de waterpost bij de Marathon Eindhoven hebben we 50 vrijwilligers nodig en die hebben we nog lang niet bij elkaar. Wil je een leuke dag hebben in de sfeer van de marathon, meld je dan nu aan bij Toon Erven en Miranda de Bresser: [email protected] 
Doe het snel, dan zijn ze van de zorg af :-)

After-party
Na afloop van de marathon staat er van 17.00 – 19.30 uur een frietkot bij ons clubhuis en zitten we nog even gezellig bij elkaar. Gratis voor helpers van de waterpost. Overige leden betalen 7 euro. Wel even aanmelden op de lijst in het clubhuis.

Lees alles over de halvemarathontrainingen en de waterpost bij TRAININGEN> Halvemarathontrainingen > info

datum bericht:
13 sep '19
meer...

zo 22 sept naar D'n Bockenreijder (update 12 sept)

Op zondag 22 september gaan we naar D'n Bockenreijder, zie de info onder AGENDA.

UPDATE 12 sept:
- We vertrekken om 10.00 uur bij de tussenstop in Middelbeers (Adrie en Ria Louwers, Vestdijk 28)
- Droge kleding kan bij de start of de tussenstop worden afgegeven en wordt naar Esbeek gebracht.

datum bericht:
13 sep '19
meer...

Meld je aan voor een gratis loopanalyse

De eerstvolgende loopanalyse van podotherapie Brons is op woensdagavond 24 september. Per avond kunnen maximaal 4 personen meedoen.

Deze loopanalyse is gratis voor alle leden; je kunt je aanmelden bij [email protected] of [email protected]

datum bericht:
4 sep '19
meer...

Vernieuwde lijn CRAFT clubkleding

Onze clubkleding van het merk Craft is vernieuwd, helaas wordt de kleur iets donkerder. De prijzen van de shirts en het windjacket zijn aanzienlijk verlaagd. 

Bekijk de nieuwe lijn bij ALGEMENE INFO > Clubkleding > info

datum bericht:
27 aug '19
meer...

Naar een Nederlands Record estafette

Vier 70-plussers van onze vereniging - Martien van de Ven, Kees Smetsers, Ton van Liempt en Ad van Zelst - gaan proberen een Nederlands Rekord M70 te lopen op 2 estafette-afstanden.

Dat zou aanvankelijk plaatsvinden bij de Belgische regionale atletiekkampioenschappen in Herentals op zondag 25 augustus, maar nu blijkt dat daar alleen Belgische atleten aan deel kunnen nemen.

We gaan nu naar de Nederlandse  Estafette Kampioenschappen in Amstelveen op zondag 29 september. Zie de AGENDA.

De afstanden die op het programma staan zijn de 4 x 800 meter en de Zweedse estafette (400-300-200-100 m). Er wordt al enkele weken flink getraind door de mannen, meestal op maandagmorgen vanaf 9.30 uur.

datum bericht:
19 aug '19
meer...

Wie heeft er grindtegels over?

Voor de afwerking van de hoogspringbakken hebben we ongeveer 66-70 grindtegels nodig in het formaat 40x60 cm. Wie kan ons daaraan helpen? Melden bij Martien van Geenen [email protected]

datum bericht:
3 aug '19
meer...

Feestje!

In oktober 2020 bestaat Atletiek Oirschot 35 jaar. En daar maken we weer een mooi feest van. De commissie, bestaande uit Hennie van Rijt, Toon de Croon en Pieter Smits kan nog wel wat hulp gebruiken. 

Wie heeft er verstand van feesten en helpt mee? Aanmelden bij [email protected] of een van de andere commissieleden.

datum bericht:
26 jun '19
meer...

Wijziging bootcamp op maandag

In de zomermaanden starten we de bootcamptrainingen elke eerste maandag van de maand bij het motorcrossterrein aan de Eindhovensedijk (over het viaduct A58 meteen rechts). Dat is op:

ma 2 sept
ma 7 okt

datum bericht:
5 mei '19
meer...

Protesteer tegen de weg door het Kemmerbos

Vandaag kregen onze leden een e-mail over de plannen van de gemeente om een weg dwars door het Kemmerbos aan te leggen. We hebben goede argumenten ingebracht om dit te voorkomen, maar we denken ook dat we meer kunnen bereiken als we onze stem verheffen. Praat er over met iedereen en benader de burgerraadsleden die je kent. Hier ligt een taak voor al onze leden, want die weg door het Kemmerbos, dat willen we toch niet?

datum bericht:
2 okt '18
meer...

Kijk eens op de vacaturebank

Atletiek Oirschot draait helemaal op vrijwilligers. En daar hebben we er nogal wat van nodig! Sandra Verhagen heeft de coördinatie van de vrijwilligers op zich genomen: zij brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Voor een overzicht van onze vacatures, kijk bij ALGEMENE INFO > Vacaturebank.

datum bericht:
25 jul '17
meer...

Word nu lid van Atletiek Oirschot!

Je loopt misschien al lang met het idee rond om dat hardlopen eens serieus aan te pakken. Kom in actie! Je kunt op 3 manieren bij onze club trainen:

1. Als lid
Dan hoor je er echt bij! Onze contributie is bescheiden en je kunt komen wanneer je maar wilt. Ook voor trainingen voor de technische onderdelen en de zaaltrainingen in de winter.

2. Als tijdelijk lid (3 maanden)
Heel geschikt voor leden van andere verenigingen die, bijvoorbeeld tijdens de zomerstop, hun conditie op peil willen houden. Of om te trainen voor een halve marathon. 

3. Of je komt als het je schikt
Je doet per keer € 2,00 in het potje. Alleen voor de recreantentrainingen op woensdag en zondag en bootcamp op maandag en donderdag.

Onze leden weten het al: je gaat gemakkelijker van huis als je met een gezellige groep kunt trainen!

Voor de contributietabel kijk bij ALGEMENE INFO > Ledenadministratie. Daar kun je ook het inschrijfformulier downloaden.

datum bericht:
1 mei '16
meer...