Frans van der Staak 3e in Vakantieloop

15 aug '18

Zoals gewoonlijk was het weer knap warm in Biest-Houtakker. Maar dat gold voor iedereen. Frans van der Staak leverde van onze club de beste prestatie door 3e te worden bij de Mannen 60+.

Foto uit archief

Wilma van Kollenburg wint de triathlon Het Groene Woud

30 jun '18

Na een spannende strijd won Wilma met een voorsprong van 4 seconden het vrouwenklassement van de kwart-triathlon. Wilma begon met achterstand aan het lopen, maar wist die helemaal goed te maken.

Winnaar van de kwart-triathlon werd evenals vorig jaar René Vorsters uit Bladel.

Foto: Ad van Zelst

Alle foto's staan nu in het FOTOBOEK

Ans Saalberg verbetert clubrecord hoogspringen

23 jun '18

Bij onze Open Baanwedstrijden op donderdag 21 juni heeft Ans Saalberg haar clubrecord hoogspringen bij de V55 met 26 cm verbeterd. Ze sprong 1,26 m.

foto Ad van Zelst

Roland van Loon weer 1e bij NK Oriëntatielopen

17 jun '18

Roland is weer Nederlandse kampioen oriëntatielopen op de sprintafstand. geworden. In 2014, 2015 en 2016 won hij dit kampioenschap bij de masters, nu bij de elites, wat betekent dat hij overall de beste is op de sprintafstand in Nederland.

Het kampioenschap werd gelopen in het centrum van Nijmegen. Roland wist de ongeveer 3,5 km met 17 controleposten af te leggen in 16 minuten en 51 seconden en had daarmee een ruime voorsprong op de concurrentie.

Foto uit archief

Nellie van Beers 2e bij Vaderdaglopen

17 jun '18

Evenals vorg jaar werd Nellie van Beers in Sint-Oedenrode tweede in de categorie V55 op de 10 km.

Foto uit archief

We hebben 250 leden!

17 jun '18

In september 2016 mochten we ons 200e lid verwelkomen. Nu, 20 maanden, later stapt het 250e lid binnen bij Atletiek Oirschot! De gelukkige is Charley Gailliaert. Een oude bekende, want hij heeft jaren meegelopen met onze recreanten. Nu heeft Charley zich weer aangemeld bij de wandelgroep.

Foto: Charley kreeg van vice-voorzitter Hennie van Rijt een pakketje speciaalbier. Eerder op de dag kreeg hij tijdens de wandeling al een fraaie herinneringsmedaille.

Proficiat Eveline en Tommy!

16 jun '18

Vanmiddag reed er een karretje over de markt en wie zaten daar in? Eveline en Tommy! Ze waren opvallend fraai gekleed en gekapt, daarom hebben we er een foto van gemaakt. Ze zullen wel iets te vieren hebben...

Feestje bij Atletiek Oirschot

16 jun '18

We hadden vandaag een feestje op het atletiekveld. Onze crossertjes wonnen deze winter het pupillenklassement van de KCC en de prijs was dat er een dag een stormbaan kwam te staan. Vanaf 12 uur mocht de Oirschotse jeugd komen spelen en na 3 uur was het alleen voor de jeugdleden van Atletiek Oirschot. Het was een drukte van belang!

Bekijk de foto's in het FOTOBOEK

Hardloopcursus gefinisht met 34 geslaagden

13 jun '18

Vanavond werd na 10 weken de hardloopcursus 2018 afgesloten. Aan de laatste recreatieve training in het Kemmerbos deden 27 cursisten mee, die na afloop het certificaat kregen uitgereikt. In totaal hebben 34 deelnemers de cursus gevolgd. Twee van hen - Ruby Bakker en Sabine van Overbeek - hadden geen enkele training gemist.

Op de foto de cursisten met de trainers Toon de Croon, Pieter van Esch, Adrie Louwers en Johan der Kinderen.

Clubestafette: winnend team loopt recordafstand

13 jun '18

Vanavond was de clubestafette, waaraan 8 teams meededen. Het winnende team - René Coolen, Johan van Gerven, Iris Clement, Theodôr Brands - legde in 45 minuten 11.400 meter af. Een recordafstand bij deze zesde editie.

Prikbord

Doe je mee met de familiefietstocht?

Ook dit jaar organiseren we weer een gezellige fietstocht voor de hele familie. Zie de informatie in de AGENDA. Als je meedoet graag uiterlijk donderdag 23 augustus je naam schrijven op de lijst in het clubhuis of stuur een mail naar [email protected]

datum bericht:
17 aug '18
meer...

Halvemarathontrainingen

Op 14 juli zijn we begonnen met de halvemarathontrainingen op zaterdag. Vanaf dinsdag 14 augustus worden de trainingen uitgebreid en meer doelgericht. De trainingen zijn dan op dinsdag en donderdag om 19.00 uur en zaterdag en zondag om 9 uur. Vertrek vanaf het clubhuis.

Alle info over de trainingen vind je in de rubriek TRAININGEN > Halvemarathontrainingen.

LET OP: Wijzigingen in het programma of het afgelasten van een training worden hier op het PRIKBORD bekend gemaakt.

datum bericht:
6 aug '18
meer...

Gratis loopanalyse 18 september 2018

Op dinsdagavond 18 september is podotherapie Brons om 19.00 uur op ons veld aanwezig voor de loopanalyse.

Deze gratis loopanalyse is voor alle leden; geinteresseerden kunnen zich aanmelden bij [email protected]

datum bericht:
31 jul '18
meer...

Onze nieuwe clubkleding

Onze nieuwe lijn Craft-clubkleding is nu te zien bij ALGEMENE INFO > Clubkleding > Info

datum bericht:
19 jun '18
meer...

Bootcamp: wijziging trainingslocatie

Er komt een wijziging in de trainingslocatie van de bootcamp op maandag: op de eerste maandag van de maand vertrekken we niet meer bij de atletiekbaan, maar vanaf een ander vertrekpunt. Op maandag 4 juni is dat bij de motorcrossbaan aan de Eindhovensedijk (over het viaduct A58, rechts).

datum bericht:
16 mei '18
meer...

Kijk eens op de vacaturebank

Atletiek Oirschot draait helemaal op vrijwilligers. En daar hebben we er nogal wat van nodig! Sandra Verhagen heeft de coördinatie van de vrijwilligers op zich genomen: zij brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Voor een overzicht van onze vacatures, kijk bij ALGEMENE INFO > Vacaturebank.

datum bericht:
25 jul '17
meer...

Atletiek Oirschot op Facebook. Like us!

Bij de berichten in de rubrieken NIEUWS, AGENDA, ONZE WEDSTRIJDEN en CLUBBLAD SPIKE staan Facebook-delen links. Als je aangemeld bent bij Facebook kun je hier snel je vrienden laten weten wat er bij Atletiek Oirschot gaande is. 

Onze Facebookpagina is: https://www.facebook.com/atletiekoirschot 

Miranda Kemps is de moderator, zij zorgt er voor dat er geen gekke dingen gebeuren.

datum bericht:
23 jul '17
meer...

Word nu lid van Atletiek Oirschot!

Je loopt misschien al lang met het idee rond om dat hardlopen eens serieus aan te pakken. Kom in actie! Je kunt op 3 manieren bij onze club trainen:

1. Als lid
Dan hoor je er echt bij! Onze contributie is bescheiden en je kunt komen wanneer je maar wilt. Ook voor trainingen voor de technische onderdelen en de zaaltrainingen in de winter.

2. Als tijdelijk lid (3 maanden)
Heel geschikt voor leden van andere verenigingen die, bijvoorbeeld tijdens de zomerstop, hun conditie op peil willen houden. Of om te trainen voor een halve marathon. 

3. Of je komt als het je schikt
Je doet per keer € 2,00 in het potje. Alleen voor de recreantentrainingen op woensdag en zondag en bootcamp op maandag en donderdag.

Onze leden weten het al: je gaat gemakkelijker van huis als je met een gezellige groep kunt trainen!

Voor de contributietabel kijk bij ALGEMENE INFO > Ledenadministratie. Daar kun je ook het inschrijfformulier downloaden.

datum bericht:
1 mei '16
meer...