Martien van de Ven loopt clubrecord op de mijl indoor

26 dec '10

Op de valreep van dit jaar heeft Martien van de Ven nog een clubrecord gevestigd op de mijl indoor. Omdat de Auwjaorscross niet doorging reisde hij hiervoor naar Gent om deel te nemen aan de Open Artevelde Meeting. Dit record brengt het aantal gevestigde clubrecords in 2010 op 43, waarvan Martien er 11 voor zijn rekening nam.

Foto uit archief

Oirschotse Sneeuwloop

26 dec '10

Helaas moesten we de Auwjaorscross afgelasten vanwege een dik pak sneeuw dat tot gevaarlijke situaties had kunnen leiden. In plaats daarvan hadden we iets moois bedacht: de Oirschotse Sneeuwloop, waaraan iedereen gratis kon deelnemen. Ongeveer honderd lopers liepen, verdeeld over 3 groepen, een rondje over het parcours van de Oirschotse Heidemarathon. Het was een prachtige ervaring, mede doordat de zon uitbundig scheen over het besneeuwde landschap, Na afloop was er koffie met cake en kreeg iedereen een lekkere rookworst mee naar huis.

Zie de foto's in het FOTOBOEK

Laat weten wat je ervan vond! Moeten we dit nog eens doen als er sneeuw ligt? Schrijf je reactie in het GASTENBOEK

Nellie van Beers wint, loopt clubrecord en parcoursrecord

12 dec '10

Bij de zeer zware Mescherbergloop in Eijsden Limburg behaalde Nellie van Beers een fraaie 1e plaats bij de V55 en stelde hiermee tevens het clubrecord op de 15 km in de categorie. Ook verbeterde ze het parcoursrecord categorie V55

Clubrecord 50 m indoor

11 dec '10

René van de Ven was afgereisd naar Zoetermeer om deel te nemen aan de indoorwedstrijden georganiseerd door AV Ilion. Hij stelde 3 p.r.'s op resp. de 40 meter, 50 meter en 60 meter. Met zijn tijd van 7.27 sec. op de 50 meter verbeterde René zijn eigen clubrecord op die afstand.

Foto archief

AV Oirschot weg?

5 nov '10

De gemeente Oirschot wil een enorme huurverhoging doorvoeren voor ons atletiekveld. De baan is van zo slechte kwaliteit dat in de winter de trainingen vaak niet op het veld gegeven kunnen worden. Op maandag 15 november is er een bijeenkomst in het clubhuis om de mening te polsen van de leden. De vraag is of we verder gaan als volwaardige atletiekvereniging of als een eenvoudige loopgroep. Het laatste zou betekenen dat er met name voor de jeugdleden geen mogelijkheid meer is om sporten als hoog- en verspringen, speer- en discuswerpen en kogelstoten te beoefenen. Voor de volwassen leden komen de looptrainingen in het gedrang. De weg Bloemendaal waaraan het atletiekveld ligt is alvast omgedoopt tot AV Oirschotweg.

Cees van de Schoot erelid

30 okt '10

Tijdens de feestavond ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van onze vereniging maakte voorzitter Jan Kemps bekend dat Cees van de Schoot is benoemd tot erelid van AV Oirschot. Cees is vanaf het begin betrokken bij onze vereniging, hij was (en is nu weer) bestuurslid, zat en zit in verschillende commissies en hij is een gewaardeerd trainer. Cees was ook de initiatiefnemer van de eerste Oirschotse Heidemarathon in 2005 en zat ook dit jaar weer in de commissie die de Heidemarathon organiseerde. En af en toe vindt hij ook nog de tijd om een marathonnetje te lopen...

Foto: Cees krijgt het ingelijste certificaat dat zijn erelidmaatschap vermeldt.

Nieuw clubrecord kogelslingeren

30 okt '10

René van de Ven voegde weer een clubrecord toe aan zijn lijstje door bij de wedstrijden om de Douwe Smit Trofee (Swift Roermond) de kogel 23,88 meter ver te slingeren.

foto: archief

Oirschotse Heidemarathon sportief succes

25 okt '10

Na de vele regen van de afgelopen dagen kregen we op de wedstrijddag het weer wat we verdienden. Een stralende zon, geen wind en een aangename temperatuur maakten er een mooie dag van. Hoewel het aantal deelnemers minder was dan verwacht werd de wedstrijd sportief een succes. Snelste man was Jos op 't Hoog uit Haaren in een tijd van 2:53 uur, snelste vrouw was (net als in 2005) Marion van de Veerdonk (3:59 uur). Winnaar van de estafettemarathon werd het team Running Support Oirschot met Armand van der Smissen, Nadja Weijenberg en Jack van Avendonck.

We mogen ook niet de meer dan 100 vrijwilliger vergeten te bedanken, waarvan er een aantal vele uren hebben gestoken in de voorbereidingen van de wedstrijd.

foto: Ruud van Woensel bij zijn eerste passage

Laat weten wat je er van vond, schrijf je reactie in het GASTENBOEK!

Parcoursverkenning heidemarathon

26 sep '10

Vandaag liepen we de eerste verkenningsronde van de heidemarathon. Er waren 35 lopers op af gekomen die in 2 groepen gesplitst het parcours van 14 km aflegden. De reacties waren zonder uitzondering positief. Eén deelnemer ging zelfs meteen na afloop voor nog een rondje van start.

Op zaterdag 2 oktober organiseren we weer een verkenningsronde. Voor tijd en plaats zie de wedstrijdinformatie hier

Foto's van de verkenningsronde vind je in het FOTOBOEK

Acht clubrecords op de 800 meter

22 sep '10

Jarenlang ontbrak de 800 meter op ons wedstrijdprogramma en dat is jammer voor een van de meest aansprekende baanafstanden. Nu de 2 rondjes opgenomen waren in de interne competitie was dan ook een regen van clubrecords te verwachten. Bij de mannen werd 1 cr verbeterd (Martien van de Ven M60) en 1 nieuw cr gesteld (Hans van de Wal M45). Bij de vrouwen werden 3 cr's verbeterd (Jiska van Deijne Vsen, Joke Bullens V45, Nellie van Beers V55) en 3 gesteld (Reny van Straten V40, Tineke van den Heuvel V50, Corrie de Kroon V65).

Foto: start van de vrouwen. Jiska is al uit het zicht verdwenen

Twee clubrecords in Tessenderlo

9 sep '10

Bij de Atletiekmeeting in Tessenderlo België hebben Martien van de Ven en René van de Ven beiden een clubrecord verbeterd. Martien liep de engelse mijl (1609 m) in 5:57.62 min. (CR M60) en René wierp de discus naar 31,21 m (CR Msen).

Foto: René van de Ven (archief)

Corrie de Kroon loopt weer clubrecord

31 aug '10

Het lijkt gemakkelijk als je de enige bent in je categorie, maar wie doet het haar na? Bij de 10 km wedstrijd voor de interne competitie 2010 won Corrie de Kroon bij de V65 en stelde meteen het clubrecord in haar klasse met een tijd nét onder het uur: 59 minuten en 83 seconden.

Foto: Corrie komt de fietspad in de Notel afrazen

(meer foto's van de 10 km in het FOTOBOEK)

Cees in de vut

26 aug '10

Trainer Cees van de Schoot gaat per 1 september in de vut. Om hem mentaal te ondersteunen met deze overgang naar een nieuwe fase in zijn leven hebben we daar vandaag na de training aandacht aan besteed. Tijdens de koffie kreeg hij van Adrie Louwers een spiritueel cadeau aangeboden namens de deelnemers aan de clubtrainingen, die bijna allemaal aanwezig waren.

Weer clubrecord voor Martien van de Ven

22 aug '10

Bij de baanwedstrijden "Nacht van de Vriendschap" in Mol België verbeterde Martien van de Ven zijn 8e clubrecord van het jaar. De 1500 meter liep hij in een tijd van 5:22.52 min.

foto archief

Twee clubrecords in België

11 aug '10

Bij baanwedstrijden in Tessenderlo België, de Memorial René Thomas, vestigden Martien van de Ven en René van de Ven ieder een clubrecord. Martien verbeterde zijn eigen record op de 3000 meter baan tot 11:43.04 min. en René stelde het record kogelslingeren (hamerslingeren zeggen ze in België) op 22,44 meter.

foto: René van de Ven (archief)

Nellie van Beers wint in Kasterlee

21 jul '10

Het was warm, zeer warm in Kasterlee op de Belgische nationale feestdag en daar veranderde een paar druppels regen niets aan. Acht leden deden mee aan de 16 km countryloop, waarvan vooral de eerste kilometers erg zwaar waren met 2 trappen en een zandverstuiving. Nellie van Beers werd mooi 1e in de categorie Vrouwen Veteranen 3.

Clubrecord speerwerpen voor René van de Ven

8 jul '10

Bij de Avondwedstrijden van AV Gloria in Baarle Nassau verbeterde René zijn pr en het cr op het onderdeel speerwerpen met bijna een meter tot 50,97. René schrijft: een nieuw CR speer van 50.97m! Het was perfect weer, vrijwel geen wind en lekker warm.

foto: archief

René van de Ven verbetert clubrecord tienkamp

4 jul '10

Bij de Kermismeerkamp in Best verpulverde René zijn pas onlangs gevestigde clubrecord op de tienkamp. Hij bracht zijn puntentotaal op 4057, een verbetering van 216 punten van zijn oude record (Gemert, 13 juni 2010). Voor René was het tevens een pr als senior-atleet

foto: archief

PR en CR voor Cees Koppen

23 jun '10

Cees Koppen verbeterde bij de baanwedstrijden in Boxtel zijn pr en zette het clubrecord op de 10.000 meter.

foto: archief

Weer 3 nieuwe clubrecords!

22 jun '10

Vandaag werden bij de derde ronde van de Interne Competitie 3 clubrecords gevestigd. Bij de vrouwen door Nellie van Beers (V55) en Corrie de Kroon (V65) en bij de mannen door Ruud van Woensel (M45). Het cr van Ruud van Woensel stond al 11 jaar op naam van Martien van de Ven, die er vandaag helaas niet bij was.

foto: Ruud was helemaal leeg na zijn winnende race

Eerste plaats en clubrecord voor Nellie van Beers

20 jun '10

Bij de Vaderdaglopen in Sint Oedenrode behaalde Nellie van Beers een mooie 1e plaats in de categorie V35 en zette met haar tijd van 1:35:36 uur een clubrecord categorie V55.

(archieffoto)

Vier clubrecords in Gemert

12 jun '10

Bij de Brabantse Kampioenschappen meerkamp wist Martien van de Ven 3 clubrecords te verbeteren: op de 200 meter baan, de 1500 meter baan en de vijfkamp. Martien behaalde uiteindelijk de 2e plaats bij de meerkamp voor mannen.

René van de Ven was zowel zaterdag als zondag goed op dreef, bij de tienkamp verbeterde hij het clubrecord met 46 punten tot 3841 punten. René verteld: "Ik had vooraf een richtschema gemaakt waarbij ik uit zou komen op precies 1 punt meer dan mijn cr van 3795ptn. Daarbij ging ik vooral uit van winst op de werpnummers en aangezien ver en hoog dit seizoen ook vrij goed gingen ook op die nummers. Het bleek de omgekeerde wereld te zijn dit meerkampweekend. Ik won punten op alle loopnummers, en verloor punten op alle werpnummers plus ver en hoog! Van de technische nummers deed ik alleen polsstok beter dan ik volgens schema zou hebben moeten halen. Desalniettemin de 10-kamp zonder blessures doorgekomen en met een verbetering van mijn cr punten, dus toch tevreden. Over 3 weken de volgende 10kamp in Best, hopelijk lukt het dan weer.

(foto: Martien van de Ven, archieffoto)

Oirschotse Stoelloop: AV Oirschot 3 keer 1e!

12 jun '10

Een graad of 18, matige wind en een mooi zonnetje maakten een schitterende wedstrijd van de Oirschotse Stoelloop. Voor het eerst sinds jaren zagen we weer echte strijd aan kop. Eerste overall werd evenals vorig jaar Gino Steemans, op 2 seconden gevolgd door Armand van der Smissen.

Drie AV Oirschot-atleten stonden op de hoogste tree van het podium: Ruud van Woensel (M50), Tineke van den Heuvel (V45) en Nellie van Beers (V55). De tijd van Nellie was goed voor een nieuw clubrecord. Acht leden verbeterden hun pr op de 10 km.

Er waren aanmerkelijk meer deelnemers bij de recreanten dan vorig jaar. De deelname aan de jeugdlopen viel wat tegen, maar het nieuwe evenement Sport en Spel werd enthousiast ontvangen. Ook de muzikale omlijsting werd door zowel lopers als publiek erg op prijs gesteld.

Nellie van Beers loopt clubrecord in Eersel

24 mei '10

Het was erg warm in Eersel maar toch slaagde Nellie er in op het podium te komen met een mooie 2e plaats in de categorie V45. Haar tijd van 45:01 minuten op de 10 km was goed voor een nieuw clubrecord in de categorie V55.

foto: archief

Martien van de Ven 5e bij NK met clubrecord

23 mei '10

Bij de Nederlandse Kampioenschappen 10.000 meter op de baan, georganiseerd door HAK Helmond, werd Martien van de Ven 5e in de categorie M60. Zijn tijd van 43:56.62 min. was tevens een clubrecord in zijn categorie.

Twee nieuwe clubrecords op de 1500 meter

18 mei '10

Vanavond werden bij de tweede ronde van de Interne Competitie 2 clubrecords op de 1500 meter gevestigd. Nellie van Beers verbeterde het clubrecord dat op naam stond van Ineke Conijn in de categorie V55 met een tijd van 6:28.0 minuten en Corrie de Kroon stelde het clubrecord bij de V65 in een tijd van 8:33.0 min.

Foto: Corrie de Kroon op recordjacht

Cees en Nellie 3e bij Hemelvaartloop

13 mei '10

Twee ereplaatsen voor AV Oirschot atleten op de halve marathon in Eindhoven. Nellie van Beers en Cees van de Schoot werden allebei derde in hun categorie. Bij windstil en fris weer gingen 7 leden van start bij de Hemelvaartloop. Ook Ger van Heesch liep de halve marathon, maar verloor anderhalve minuut toen hij een verkeerde weg insloeg. Cees Koppen viel uit met een blessure, Aubry Mulder, Hans van de Wal en Ad van Zelst liepen de 10 km.

René van de Ven 1e bij werpdriekamp

6 mei '10

Bij baanwedstrijden in Deurne heeft René van de Ven de werpdriekamp gewonnen. Zijn prestaties op de onderdelen speerwerpen, discuswerpen en kogelstoten waren goed voor 1581 punten: winnaar bij de Msen.

Diezelfde avond liep Martien van de Ven een clubrecord in de categorie M60 op de 3000 meter baan in 11:49.6 min.

Foto: René van de Ven in actie (archief)

Tineke van den Heuvel op het podium in Lieshout

30 apr '10

Zes Leden van AV Oirschot deden op Koninginnedag mee aan de Oranjeloop in Lieshout. Tineke van den Heuvel behaalde bij de vrouwen de 2e plaats op de 15 km in een tijd  van 1:11:49 uur.

Ruud van Woensel wint in Hilvarenbeek met clubrecord

30 apr '10

Ruud van Woensel was in vorm vandaag. In Hilvarenbeek verbeterde hij het 13 jaar oude clubrecord van Toon de Croon op de 20 km categorie M50 met meer dan 10 minuten. Ruud werd 3e overall en 1e in de categorie M45. "Lekker gelopen" zei Ruud na afloop "en van de harde wind had ik meer profijt dan last".

Weer een clubrecord voor René van de Ven

27 apr '10

René van de Ven is goed op dreef dit seizoen. Bij de Instuif bij Nijmegen Atletiek wierp hij een persoonlijk- en clubrecord met de speer. 

René zelf: "Bij het inwerpen voelde het al lekker en had ik ook een hele verre worp waar ik in de wedstrijd zelfs nog maar net voorbij kwam. Ondanks dat mijn aanloop bij geen van de 4 pogingen vlekkeloos verliep waren de afworp en timing van het blokkeren kennelijk erg goed, want alle worpen waren ver. De 4e poging was uiteindelijk de verste van de dag, met dit fraaie CR/PR tot gevolg (al zeg ik het zelf)."

Grote belangstelling voor de Interne Competitie 2010

21 apr '10

De nieuwe formule van de Interne Competitie is aangeslagen: 28 leden gingen van start voor de eerste ronde, een cross over 3300 meter. Leiders in de competitie zijn: Roland van Loon (M35), Ruud van Woensel (M45), Martien van de Ven (M55), Wim Verhagen (M65), Linda Veenman (V35), Leny de Croon (V45) en Nellie van Beers (V55).

Na de wedstrijd had de clubhuiscommissie de koffie klaar en werd er nog een hele tijd nagepraat.

De uitslag staat bij de UITSLAGEN, bij ONZE WEDSTRIJDEN vind je de stand in de competitie. In het FOTOBOEK staat een beeldverslag gemaakt door Silvia Tempelman.

Ruud van Woensel op het podium in Oisterwijk

17 apr '10

Negen AV Oirschot atleten trokken naar Oisterwijk voor de Vennenloop. Ruud van Woensel behaalde een mooie tweede plaats in de categorie M45 met een tijd van 57:12 min. Cees Koppen verbeterde zijn pr met een paar seconden en zette 1:04:41 op de klok.

Succesvolle start hardloopcursus

15 apr '10

Afgelopen zondag was de start van de hardloopcursus 2010. Er kwamen 24 sportievelingen opdraven en dat hebben we in jaren niet meegemaakt. Trainers Toon en Cees hebben er hun handen vol aan, maar dat vinden ze niet erg, want zo'n grote deelname is een geweldige stimulans.

Binnenkort de foto's op deze website

Clubrecord discus voor René van de Ven (2)

11 apr '10

Eén centimeter per keer is genoeg dacht René bij de werpdriekamp in Dongen. Hij verbeterde zijn vorige week gevestigde persoonlijk en clubrecord met de kleinst mogelijke marge: van 30,00 naar 30,01 meter!

Clubrecord discus voor René van de Ven (1)

5 apr '10

René van de Ven was bij de instuifwedstrijden in Vught en presteerde daar prima: een 1e, 2e en 3e plaats bij de technische onderdelen. Zijn worp van 30 meter rond met de discus was goed voor een persoonlijk- en clubrecord.

Ruud van Woensel en Nellie van Beers clubkampioen cross

28 mrt '10

De orde is weer hersteld. Na jaren achtereen het kampioenschap te hebben geprolongeerd waren Ruud en Nellie er vorig jaar niet bij. Maar vandaag lieten ze zien dat er geen maat staat op hun cross-capaciteiten. Beiden wonnen met grote voorsprong de clubcross.

De uitslagen en het fotoboek zijn bijgewerkt

Onze club in Ierland

7 mrt '10

Roland van Loon liep afgelopen zondag in de Wicklow Mountains in Ierland een bergloop (Maulin).

Een relatief korte loop van 7,1 kilometer, maar wel met een hoogteverschil van 475 meter omhoog én omlaag. Het was dus een zwaar parcours, met stijgingspercentages tot 40 procent.

Roland: “Bergop ging het goed, maar omlaag was erg lastig. Het ging erg steil omlaag, niet over een pad maar dwars over de heideplaggen en losse stenen. Sommige stukken waren nog bedekt met sneeuw. Ik heb er geen risico’s genomen, maar het is onvoorstelbaar hoe snel die Ieren hier naar beneden rennen”.

Marató de Barcelona: Nellie 4e!

7 mrt '10

Zes AV Oirschotleden liepen onder perfecte omstandigheden over een glooiend parcours de marathon in Barcelona. Nellie van Beers leverde een bijzondere prestatie: eergisteren werd ze 55, bij haar eerste wedstrijd in de categorie V55 behaalde ze in een internationaal veld de 4e plaats, tevens een clubrecord! Verder waren er PR's voor Ger van Heesch en Ton Smetsers.

Zie de foto's in het fotoboek.

Toon de Croon Lid van Verdienste

22 feb '10

Je moet heel wat voor je club betekend hebben wil je Lid van Verdienste worden. We hebben er nu een vijfde bij: tijdens de Algemene Ledenvergadering ontving onze clubtrainer Toon de Croon een fraaie glasgravure als dank voor zijn vele verdiensten: trainer van de recreanten en wedstrijdatleten, jurylid, jarenlang in de wedstrijdcommissie en trekker van de Oirschotse waterpost bij de Marathon Eindhoven. Welverdiend Toon! 

Tijdens dezelfde vergadering kreeg Riny Roefs de Erkenning van Verdienste vanwege zijn jarenlange inzet als jeugdtrainer. Ad van Zelst kreeg bloemen als Vrijwilliger van het jaar.

Foto's van de jaarvergadering staan in het FOTOBOEK

Drie nieuwe bestuursleden voor AV Oirschot

22 feb '10

Bij de zeer druk bezochte Algemene Ledenvergadering namen 3 bestuurleden afscheid: Maarten Kaptein, Anne Joosen en Thea Noordijk. Voor hen in de plaats werden benoemd Cees van de Schoot, Jan van der Heijden en Aubry Mulder.

Cees en Jan kent iedereen al, daarom hier een foto van Aubry, nog maar kort lid en toch al zeer actief binnen onze club.

Foto's van de jaarvergadering staan in het FOTOBOEK

Nellie van Beers weer op het podium

7 feb '10

Zondag was de Wedertcross, na twee afgelastingen de zesde wedstrijd in de de Runnersworld Crosscompetitie. Ze moest er flink voor knokken, maar het lukte Nellie toch maar weer om een derde plaats te behalen in de categorie V45. Dat bracht haar ook op de 3e plaats in de klassering voor de competitie 2009-2010. Er zijn nog twee wedstrijden te gaan, Best en Sint Oedenrode.

Nellie van Beers 2e in Best

24 jan '10

Temperaturen iets boven 0, geen wind en lichte sneeuw. Prima loopweer dus. Nellie van Beers werd 2e op de halve marathon categorie V40. Hoewel er geen toptijden werden gelopen verbeterden twee AV Oirschotleden hun pr (Ton Smetsers op de halve marathon en Erik van Ingen op de 15 km).

Team Frans Louwers- Arjan van Hout wint cyclopathon

17 jan '10

Nadat de cyclopathon in 2009 niet doorging was coördinator Toon de Croon vastbesloten er dit jaar een succes van te maken. Aan de start verschenen 25 teams, waarvan 7 van AVGM uit Best. De eerste plaats werd broederlijk gedeeld: de loper uit Best, de fietser uit Oirschot.

De strijd om de 1e en 2e plaats was tot op het einde spannend, maar bij de laatste aflossing kon alleen pech de winst nog beïnvloeden. Winnaars werden loper Frans Louwers (AVGM) en fietser Arjan van Hout in 1:06:06 uur.

Na afloop was de prijsuitreiking en de koffie met vlaai in het clubhuis van AV Oirschot.

Prikbord

Onze trainingen

De gegevens in de rubriek TRAININGEN gelden nu even niet, omdat er regelmatig aanpassingen aan de situatie komen. Raadpleeg regelmatig het volgende schema:

JEUGD
Verzamelen:
Atletiekveld of De Heistal, Koningshof 3, dit wordt bij de trainingen bekend gemaakt. 

Di 18.30 u: groep 1, 2 en 3
Di 19.30 u: groep 4
Do 18.30 u: groep 1, 2 en 3
Do 19.30 u: groep 4

WANDELEN
Verzamelen: 
’s-Heerenvijvers.

Zo 9.00 u
Wo 13.30 u

VRIJE TRAININGEN
Verzamelen:
info via de groepsapp

"Een tandje erbij”:
Za 9.00 u: niveau 3/4,

“Duurloop zaterdag”:
Za 9.00 u: niveau 2/3,

RECREANTEN
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Zo 9.30 u: groepen 1, 2, 3 en 4
Wo 14.00 u: niveau 2/3 vanaf ‘s-Heerenvijvers (stopt per 1 juli)
Wo 19.00 u: groepen 1, 2, 3 en 4

BOOTCAMP
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Ma 19.00 u in het Kemmerbos
Do 19.00 u in het Kemmerbos

CLUBTRAININGEN
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Di 19.00 u 's-Heerenvijvers
Do 19.00 u gaat voorlopig niet van start

DE PLATAAN
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Wo 9.00 u in het Kemmerbos

LET OP: de versoepeling van de coronamaatregelen is alleen mogelijk omdat er nu weer capaciteit op de IC-afdelingen in de ziekenhuizen is. Je mag er niet uit afleiden dat het gevaar voor besmetting geweken is.

We dienen er rekening mee te houden dat ons veld voorlopig niet beschikbaar is. Na het slaan van een nieuwe waterput en het aanleggen van de beregeningsinstallatie start de firma Vogels medio juli met het bewerken en opnieuw inzaaien van het veld. Dan zal het tot na de vakanties duren voor we er weer gebruik van kunnen maken. 

Het clubgebouw blijft voorlopig dicht en er wordt geen koffie geschonken. De trainer heeft een sleutel voor toiletbezoek en de EHBO-kist.

De benodigdheden uit de materiaalopslag moeten voor en na gebruik schoongemaakt worden.

Voor iedereen geldt:

  • We houden nog steeds anderhalve meter onderlinge afstand aan.
  • We maken groepen van maximaal 10 personen.
  • Niet samen reizen in één auto, behalve gezinsleden.
  • Geen jassen bij elkaar in de auto leggen.
  • Bij ziekteverschijnselen thuis blijven.
  • Heb je gezinsleden met koorts: thuis blijven.
     

datum bericht:
29 jun '20
meer...

Ledenmutaties mei en juni

Wijzigingen in het ledenbestand in de afgelopen maanden:

5 nieuwe leden:
Daan van Gerven JPC
Liselotte Boer MPA
Cleo Schijvens MPB
Yvonne Huijbregts Vsen
Angelique van Doormaal V45

2 tijdelijk leden:
Sandra der Kinderen V50
Marieke Trieling V45

2 opzeggingen:
Annamarie Boer MJD
Yfke Buskens MPA

We tellen nu:
58 jeugdleden,
31 wandelleden
217 atletiekleden

totaal 306 leden

Hans Hoogmoet, ledenadministratie

datum bericht:
29 jun '20
meer...

Onze jarigen in juli

We feliciteren in juli:

2 Ingrid van der Schoot
2 Mieke Bouwman
2 Floor Vermeulen
3 Adrie van de Wal
4 Martien van Geenen
8 Frank Michielsen
9 Bente Brands
9 Tonny van Kuringen
10 Silvia Tempelman
11 Tess van den Heuvel
11 Theodôr Brands
14 Angelique van Doormaal
17 Jules de Bresser
18 Anthony Conijn
20 Joos van Haaren
21 Carlijn Scheepens
24 Heidi van Tiel
24 Milou Heijmans
24 Esther Fiddelaers
25 Godelieve van den Heuvel
27 Ans Saalberg
29 Lisette Traa
31 Annet Brans    

datum bericht:
25 jun '20
meer...

De dinsdagse baantrainingen van Sander

Vanaf dinsdag 30 juni zijn de baantrainingen van Sander van Esch op 's-Heerenvijvers. Verzamelen aldaar bij het parkeerterrein om 19.00 uur. Dit duurt totdat het atletiekveld na de renovatie weer beschikbaar is.

datum bericht:
24 jun '20
meer...

Woensdagmiddaggroep pauzeert

Vanaf woensdag 1 juli stoppen we met de woensdagmiddaggroep. We waren hiermee tijdelijk doorgegaan na de corona-stop om de recreantentraining op woensdagavond te ontlasten. Nu is dat niet meer nodig. De woensdagmiddaggroep begint weer op 30 september.

datum bericht:
24 jun '20
meer...

Nieuwe jaargang ranglijsten aller tijden toegevoegd

Het is weer gelukt om een complete jaargang door te spitten en alle uitslagen van alle leden te verwerken. De allertijden ranglijsten (ALGEMENE INFO > RANGLIJSTEN ALLER TIJDEN) zijn nu bijgewerkt tot en met 2002.

datum bericht:
18 jun '20
meer...

Onze jarigen in juni

We feliciteren in juni:

1 Gerda Manders
1 Johan Pijnenburg
1 Rob Ruijten
3 Marij Maas-van de Schoot
4 Jan Heijms (M'beers)
5 Erik Bullens
7 Conny van de Wal
8 Ron van de Sande
10 Eveline Timmermans
10 Charley Gailliaert  
14 Cees van Eijk
15 Johan der Kinderen
15 Jan Swaans
16 Leny de Croon
16 Thea de Jong
22 Melle de Vriend
24 Loes Deenen
25 Kartika Luijsterburg
26 René Jansen
28 Nicky van Vroenhoven
30 Paul Welvaarts
30  Anne van der Schoot        

datum bericht:
25 mei '20
meer...

Corona update vr 8 mei

Nu de regels zijn verruimd gaan we met ingang van dinsdag 12 mei stapsgewijs de trainingen weer opstarten. Lees het hele programma in het NIEUWS-bericht van 8 mei: Jaaa... het is zover!

datum bericht:
8 mei '20
meer...

Hardloopcursus afgelast

Nu al onze aciviteiten stil liggen als gevolg van de coronacrisis hebben we ook de hardloopcursus, die op 5 april zou starten, moeten afgelasten. Er wordt nog gekeken of we de cursus later in het jaar kunnen organisen.

datum bericht:
20 mrt '20
meer...

2019 was een mooi sportjaar!

In het FOTOBOEK (2019) staat nu de fotopresentatie met de mooiste foto's van onze evenementen in 2019.

Klik hier

datum bericht:
5 mrt '20
meer...

Helpende handjes gevraagd

Onze accommodatiecommissie verzorgt het klein en groot onderhoud aan ons atletiekveld en het clubhuis. Ze kunnen nog wat handige handjes gebruiken die kunnen helpen de zaak tiptop in orde te houden. Zie ook de info bij ALGEMENE INFO > Vacaturebank.
Coördinator: Danny van Overdijk.

datum bericht:
9 jan '20
meer...

Vernieuwde lijn CRAFT clubkleding

Onze clubkleding van het merk Craft is vernieuwd, helaas wordt de kleur iets donkerder. De prijzen van de shirts en het windjacket zijn aanzienlijk verlaagd. 

Bekijk de nieuwe lijn bij ALGEMENE INFO > Clubkleding > info

datum bericht:
27 aug '19
meer...

Protesteer tegen de weg door het Kemmerbos

Vandaag kregen onze leden een e-mail over de plannen van de gemeente om een weg dwars door het Kemmerbos aan te leggen. We hebben goede argumenten ingebracht om dit te voorkomen, maar we denken ook dat we meer kunnen bereiken als we onze stem verheffen. Praat er over met iedereen en benader de burgerraadsleden die je kent. Hier ligt een taak voor al onze leden, want die weg door het Kemmerbos, dat willen we toch niet?

datum bericht:
2 okt '18
meer...

Kijk eens op de vacaturebank

Atletiek Oirschot draait helemaal op vrijwilligers. En daar hebben we er nogal wat van nodig! Sandra Verhagen heeft de coördinatie van de vrijwilligers op zich genomen: zij brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Voor een overzicht van onze vacatures, kijk bij ALGEMENE INFO > Vacaturebank.

datum bericht:
25 jul '17
meer...

Word nu lid van Atletiek Oirschot!

Je loopt misschien al lang met het idee rond om dat hardlopen eens serieus aan te pakken. Kom in actie! Je kunt op 3 manieren bij onze club trainen:

1. Als lid
Dan hoor je er echt bij! Onze contributie is bescheiden en je kunt komen wanneer je maar wilt. Ook voor trainingen voor de technische onderdelen en de zaaltrainingen in de winter.

2. Als tijdelijk lid (3 maanden)
Heel geschikt voor leden van andere verenigingen die, bijvoorbeeld tijdens de zomerstop, hun conditie op peil willen houden. Of om te trainen voor een halve marathon. 

3. Of je komt als het je schikt
Je doet per keer € 2,00 in het potje. Alleen voor de recreantentrainingen op woensdag en zondag en bootcamp op maandag en donderdag.

Onze leden weten het al: je gaat gemakkelijker van huis als je met een gezellige groep kunt trainen!

Voor de contributietabel kijk bij ALGEMENE INFO > Ledenadministratie. Daar kun je ook het inschrijfformulier downloaden.

datum bericht:
1 mei '16
meer...