Thomas Thys wint de Auwjaorscross

29 dec '13

De winnaar kwam deze keer uit België. Thomas Thys uit Westerlo bracht met overmacht de cross over 9288 meter op zijn naam. Zijn voorsprong op nummer twee was ruim een minuut.

Bij de vrouwen ging de overwinning naar Kim Dillen van Eindhoven Atletiek. Ook met een ruime voorsprong van 2 minuten.

Onze clubgenoten: In de categorie M65 werd Martien van de Ven 1e, bij de V55 haalde Nellie van Beers de 2e plaats en hetzelfde presteerde Tineke van den Heuvel bij de V45.

  

foto: winnaar Thomas Thys

Weer NEDERLANDS record Martien van de Ven

28 dec '13

Vandaag trok Martien opnieuw naar Gent (B) om een aanval te doen op een bestaand Nederlands Record. Missie geslaagd. En hoe: 1000 meter indoor in 3:28.95 minuten, een verbetering van het staande NR uit 1992 met 15 seconden!

De dag was toch al succesvol voor AV Oirschot, want René van de Ven verbeterde 2 CR's (60 m horden indoor en kogelstoten indoor). Kevin Roefs was er ook bij. hij stelde 3 PR's. 

  

archieffoto van Martien van de Ven

NEDERLANDS record Martien van de Ven!

26 dec '13

Niet alleen een CLUB- maar ook een NEDERLANDS record in Gent! Bij de internationale Artevelde indoormeeting behaalde Martien ruim de limiet op de afstand 1 mijl, categorie M65. Zijn tijd: 5:58.70 minuten. Niet alleen voor Martien, maar ook voor AV Oirschot een spetterende afsluiting van het wedstrijdjaar 2013. 

archieffoto

Martien en Nellie winnen weer

15 dec '13

Er staat geen maat op onze twee crosstoppers: bij de Driedorpencross wint Martien van de Ven weer de categorie M65 en Nellie van Beers zegeviert bij de V55. De twee gaan nu ver op kop in het klassement van de Kempische Crosscompetitie.

Foto: Martien in actie (archief)

Weer twee 1e plaatsen bij de cross

8 dec '13

Bij de l'Avant Sylvestrecross in Reusel stond AV Oirschot twee keer op de hoogste trede van het podium. Martien van de Ven won met royale voorsprong de categorie M65. Nellie van Beers was bij de V45 met enkele seconden de nummer 2 de baas. 

Martien en Nellie gaan nu beiden op kop in hun categorie in de crosscompetitie

  

foto van Nelie van Beers gemaakt door Peter Kramer

Martien van de Ven 4e bij NK Cross

23 nov '13

In een veld van nationale toppers wist Martien van de Ven vandaag de 4e plaats bij de M65 te behalen bij de Nederlandse Kampioenschappen Cross in Tilburg. Mooie prestatie! 

  

foto: archief

Feest in Veldhoven!

17 nov '13

En weer behalen onze atleten 2 eerste plaatsen bij de cross! Bij de Witvencross wordt Martien van de Ven met ruime voorsprong 1e bij de M65. Nellie van Beers klopt - net als in Bladel met een paar seconden - Anne Rindt en wint de categorie V55. 

  

foto: Martien van de Ven in actie (foto Henk Knapen)

Roland van Loon tweede op NK oriëntatielopen

13 nov '13

Afgelopen zondag is Roland tweede geworden op het NK Lang oriëntatielopen, in de categorie M40. Dit Nederlands kampioenschap over de lange afstand vond plaats op de Veluwe, bij Ede. Roland legde de afstand van 10 km, met onderweg 20 controleposten, af in een tijd van 1:06:35 uur. Hij werd daarmee nipt verslagen door de Nederlands kampioen, die nog 23 seconden sneller was.

Ruud eerste in Valkenswaard, twee winnaars KWC

10 nov '13

Ruud van Woensel won vandaag bij de Valkenloop in Valkenswaard zijn categorie M55. Dit was de laatste wedstrijd in de Sportplein Eindhoven Kempische Wegcompetitie 2013. In de einduitslag heeft Ruud de eerste plaats te pakken bij de M55 en Nellie van Beers werd eveneens eerste bij de V55. Een mooi resultaat voor AV Oirschot! 

  

Foto: Ruud van Woensel (archieffoto)

Nellie van Beers wint in Bladel

3 nov '13

Bij de No-Limits Najaarscross in Bladel heeft Nellie van Beers een mooie eerste plaats bij de V45 behaald. Ze bleef Anne Rindt van Eindhoven Atletiek enkele seconden voor. Het was de eerste wedstrijd in de Sportplein Eindhoven Kempische Crosscompetitie 2013-2014. 

  

foto: Anne Rindt ligt hier nog voor Nellie

Prachtige Heideloop

27 okt '13

Op de Oirschotse Heideloop kwamen meer dan 140 lopers en wandelaars af, die zich niet lieten afschrikken door de regen in de morgen. Bij de start was het droog, de temperatuur was aangenaam en zo mogen we van een succesvol evenement spreken. De 5 hardloopgroepen en 1 wandelgroep liepen mooi op schema en niemand is verdwaald.

O, en die geen geld bij zich hadden: het goede doel was DEVELOPMENT BY EDUCATION, banknummer NL60 RABO 0133071626

    

foto's staan in het FOTOBOEK

Laat ons weten wat je ervan vond, schrijf je reactie in het GASTENBOEK

Weer CR voor Frans van der Staak

13 okt '13

En weer heeft Frans toegeslagen: bij de halve van Eindhoven verbeterde hij het clubrecord M60 met maar liefst 7 minuten naar 1:27:56 uur (bruto). Het oude record stond sinds 1991 op naam van Piet van de Sande.

foto: archief

Regen aan PR's en CR's bij Clubkampioenschappen Meerkamp

1 okt '13

Bij typisch Oirschot Kermis-weer, zacht en zonnig, hadden we afgelopen zondag de Clubkampioenschappen Meerkamp. Met na jaren weer een toenemende belangsteling bij de senioren!

Er werden weer veel PR's verbeterd of geëvenaard. Maar het mooiste was toch wel de 6 clubrecords die werden verbeterd of gevestigd: René van de Ven gooide de discus ruim een meter verder dan zijn eigen record en Martien van de Ven was goed voor 5 CR's in de categorie M65. 

Foto's van de meerkamp staan in het fotoboek.

   

foto: Martien had er zin in

Clubrecord voor Antoinet Hems

24 sep '13

In een strakke wedstrijd, waarin ze zich kon handhaven tussen de mannen, heeft Antoinet Hems vanavond het clubrecord op de 800 meter bij de V40 verbeterd. Het oude record stond op naam van Reny van Straten en werd met bijna 12 seconden verbeterd.

  

foto: Antoinet in de sprint met Adrie Louwers 

1e plaatsen en clubrecords in Mierlo

23 sep '13

Mooie prestaties bij de Libertyloop over 10 Engelse Mijl in Geldrop: Frans van der Staak werd 1e bij de M55 en Nellie van Beers 1e bij de V55. Frans liep ook bijna 4 minuten onder het clubrecord M60 van Piet van de Sande uit 1991. En Nellie vestigde een clubrecord bij de V55, dat nog open stond. 

Nellie staat nu eerste in de Kempische wegcompetitie bij de V55, Ruud van Woensel is eerste bij de M55.

  

foto's uit archief

3 Clubrecords voor Martien van de Ven

17 sep '13

Bij de 3e serie Interne Avondwedstrijden heeft Martien van de Ven - net 65 geworden - zijn kansen benut. Hij vestigde drie nog openstaande clubrecords bij de M65 op de onderdelen discuswerpen, speerwerpen en kogelstoten. Zo, die staan.

   

foto archief

René van de Ven werpt CR discus

11 sep '13

Bij de Time Tronics Meeting in Tessenderlo (B) verbeterde René zijn eigen CR discuswerpen bij de Mannen senioren met maar liefst 28 cm naar 31,77 meter. Onze afvaardiging naar het WK Erik Cadée stond er bij te kijken en dat scheelt natuurlijk.

  

foto: archief 

Veel Oirschotse deelnemers Oirschotse Stoelloop

7 sep '13

In totaal finishten 255 deelnemers bij Oirschotse Stoelloop, vrijwel evenveel als vorig jaar. Wel waren er veel meer AV Oirschotleden die meeliepen, waaronder een groep beginnende lopers onder begeleiding van Adrie Louwers.

Er werden aan de lopende band PR's verbeterd.

De uitslagen staan op www.uitslagen.nl

In de loop van zondag komen op deze website de uitslagen van de Oirschotse deelnemers met PR's en de foto's.

  

foto: de groep van Adrie Louwers

Spectaculair clubrecord Frans van der Staak

7 sep '13

Bij de Oirschotse Stoelloop verbeterde de vandaag 60 geworden Frans van der Staak het 22 jaar oude clubrecord op de 10 km bij de M60 met meer dan een minuut. Het oude record stond op naam van Piet van de Sande in 41:25, Frans liep de 10 km in 40:03 min en werd daarmee 2e bij de M55.

Ook Wim Verhagen liep een clubrecord: gisteren 70 geworden, vandaag in 50:36 de 10 km voltooid. Dit clubrecord bij de M70 stond nog open*.

Ruud van Woensel liep de 10 km in 37:49 en behaalde daarmee de 1e plaats bij de M55. Verder waren er  ereplaatsen voor Tineke van den Heuvel: 2e bij de V45 en Nellie van Beers: 2e bij de V55 en Ad van Zelst 2e bij de M65.

  

foto: Ruud en Frans op het podium

  

Oirschotse Stoelloop voor Jos Elfring

7 sep '13

Jos Elfring uit Eindhoven heeft vanavond de Oirschotse Stoelloop gewonnen met 2 seconden voorsprong op zijn stadgenoot Pieter van Beekveld. De tijd van de winnaar was 32:19 min. op de 10 km.

Bij de vrouwen won Gwynny Hamilton, van Eindhoven Atletiek, in een tijd van 38:09 min.

Hoewel de omstandigheden gunstig waren - 22 graden en een paar druppels regen -  zat een verbetering van het parcoursrecord er niet in.

   

foto: meteen na de start neemt Jos Elfring de kop

2 x podium in Veldhoven

1 sep '13

Bij de eerste editie van de 10 Miles van Veldhoven werd Ruud van Woensel, met een mooie voorsprong op nummer 2, 1e bij de M55. Nellie van Beers werd 2e bij de V55.

  

foto: Nellie raast door Veldhoven

Drie ereplaatsen en clubrecord in Best

24 aug '13

Bij de vandaag gelopen Ronde van Naastenbest werd Ruud van Woensel 1e en Frans van der Staak 2e bij de M55.

Martien van de Ven won de klasse M65 en verbeterde het clubrecord van Ad van Zelst met bijna 2 minuten. 

      

foto: Martien van de Ven (archief)

Roland van Loon 21e in World Master Games

23 aug '13

De World Master Games zijn een soort Olympische Spelen voor atleten boven 30 jaar. Roland deed in Sestriere (Italië) mee in het onderdeel oriëntatielopen. Op de korte afstand, een stadsloop over 3 km, werd hij 21e in de A-finale. Op de lange afstand, 10 km in bergachtig gebied, miste Roland de A-finale, maar wist in de B-finale nog een 6e plaats te behalen, 

Clubrecord Olympische Estafette

18 jun '13

Vandaag liep een team van AV Oirschot in Best een weinig vertoond onderdeel: de Olympische Estafette. Na elkaar 800 m, 400 m, 200 m en 200 m knallen op de baan! Het clubrecord uit 2008 moest eraan en dat lukte, meer dan 25 seconden sneller!

Opmerkelijk was dat Roland van Loon dezelfde avond ook al "even" de 500 meter bij de interne competitie had afgewerkt.

Foto: René, Aubry, Bart en Roland na de wedstrijd in Best.

Clubrecord M55 op de halve marathon

16 jun '13

Bij de Vaderdaglopen in Sint Oedenrode won Ruud van Woensel de categorie M55. Met zijn tijd van 1:21:59 uur verbeterde hij tevens het clubrecord in die categorie (dat ook al op zijn naam stond) met ruim 2 minuten. 

Foto: archief

Hardloopcursus afgerond

12 jun '13

Vandaag is de hardloopcursus 2013 afgerond. Na een ontspannen bosloopje werden  de certificaten door Toon de Croon en Cees van de Schoot uitgereikt aan 31 cursisten. Gestart werd 10 weken geleden met 51 beginnende hardlopers. Van die groep zijn er 12 om uiteenlopende redenen gestopt met de cursus. Enkele cursisten zijn al lid geworden van onze club, een aantal kijkt het nog even af en loopt mee als euroloper.

  

Foto: begeleider Ger wijst de weg

  

Meer foto's in het FOTOBOEK

Clubrecord discus voor Antoinet Hems

11 jun '13

Ha, die Antoinet! Doet mee met de Avondwedstrijden Baan en gooit even een clubrecord discus in de categorie V40. Tja, dat stond nog open. Slimme meid! Volgend jaar een centimetertje verder.

Foto: archief

Twee keer podium en een CR in Eersel

20 mei '13

Ruud van Woensel werd vandaag 1e bij de M55 in de Pinksterloop in Eersel. Met een tijd van 37:16 min. snoepte hij 3 seconden af van zijn eigen clubrecord op de 10 km.

Nellie van Beers is ook weer terug: ze werd 2e bij de V55. 

  

archieffoto

René van de Ven verplettert eigen CR

1 mei '13

Op de Dag van de Arbeid heeft René goed werk verzet. Bij de Prijzenmeeting in Herentals gooide hij de speer maar liefst 1,37 meter verder dan het clubrecord dat hij 10 dagen geleden in Valkenswaard vestigde. Hij behaalde met die mooie prestatie ook de 1e plaats (zie foto).

DE MEEUW opnieuw hoofdsponsor!

29 apr '13

Goed nieuws: De Meeuw Bouwsystemen is opnieuw de hoofdsponsor van Atletiekvereniging Oirschot! Al 10 jaar krijgen we steun van de belangrijkste werkgever van Oirschot, o.a. in de vorm van ons mooie clubgebouw. Als tegenprestatie dragen we de naam DE MEEUW uit: op ons start- en finishdoek, met spandoeken, op de website en in de naam van onze wedstrijden. 

Tineke van den Heuvel 3e in Marathon Antwerpen

21 apr '13

In de grote marathon van Antwerpen behaalde Tineke van den Heuvel een podiumplaats. Ze werd met een tijd van 3:41:21 uur 3e in de categorie V50. 

foto: Tineke bij de Kaaien van Antwerpen

Weer CR speerwerpen voor René van de Ven

21 apr '13

René heeft er zin in. Nadat hij vorige week in Turnhout het CR speerwerpen bij de Mannen senioren op 52,43 meter zette, deed hij er vandaag nog een schepje bovenop met een worp van 52,65 meter. Dat was in Valkenswaard bij de Seniorenwedstrijden georganiseerd door AVV. Nu de zaak heelhouden, René! 

  

archieffoto

Ruud 1e in Oisterwijk

20 apr '13

Vandaag liep Ruud van Woensel het podium op met een 1e plaats op de 15 km bij de M55. Bovendien verbeterde hij het clubrecord M55 met 11 minuten. Het was prima weer in Oisterwijk, droog, lichte wind en de laatste avondzon. 

Trainerscursus afgerond

15 apr '13

De cursus 'Training geven' is vanavond afgerond met een praktijktraining. Drie van de 10 cursisten konden tonen wat ze geleerd hadden: Wim deed de warming up, Reny de looptraining en Hans de cooling down. De prestaties werden beoordeeld door Bert van Hoof, Henk van Gerven en cursusleider Cees van de Schoot, 

Aan het eind van de sessie waren ze allemaal geslaagd. De club heeft weer zicht op uitbreiding van het trainerscorps.

  

foto: Reny leidt de groep.

René van de Ven: clubrecord speerwerpen

14 apr '13

René van de Ven en Bart Noyen waren bij de ATAG baanwedstrijden in Turnhout. Het werd een mooie dag: René verbeterde zijn PR en het CR speerwerpen met een worp van 52,43 meter, 1 meter verder dan het oude record dat ook op zijn naam stond! Bart verbeterde zijn PR bij het kogelslingeren.

  

Uitgebreid verslag in de volgende Spike

  

foto: René van de Ven (archief)

46 inschrijvingen voor de hardloopcursus

7 apr '13

Vandaag was de eerste les van de hardloopcursus. Bij fris maar zonnig lenteweer gingen 46 aspirant-hardlopers het Kemmerbos in voor de eerste les.  

Ruud van Woensel 2e met clubrecord

6 apr '13

Bij de nieuwe wedstrijd in Reusel, de Imants Grensloop, werd Ruud van Woensel tweede op de 10 engelse mijlen bij de M55. Hij verbeterde tevens het clubrecord dat op naam stond van Cees Koppen. 

foto: Ruud vorige week bij de clubcross

Ton van Liempt op het podium

3 apr '13

Vandaag bleven we na de recreantentraining nog even na voor een bijzondere gebeurtenis: Ton van Liempt (van het extra rondje aan het einde van de training en van de heel speciale oefeningen bij het rekken en strekken) was 25 jaar trainer van de recreanten!

Ton en echtgenote Josephine werden toegesproken door trainingscoördinator Cees van de Schoot. Hij memoreerde dat Ton al lid is vanaf de oprichting van de club in 1985. Ook is hij al 25 jaar jurylid en 20 jaar lid van de Technische Commissie.

Ton was geen wedstrijdloper, maar liep in Parijs toch 3:17 uur op de marathon. Omdat hij niet tevreden was ging hij een jaar later naar Rotterdam: 3:13 uur als 50-plusser! 

  

foto gemaakt door Adrie Louwers

Tineke en Roland zijn de clubkampioenen cross

31 mrt '13

Net als vorig jaar stonden Tineke van den Heuvel en Roland van Loon op de hoogste trede van het podium: zij zijn de clubkampioenen cross 2013. Voor Roland zat er nog extra glans aan zijn zege want hij versloeg voor het eerst Ruud van Woensel (bij zijn vorige titels was Ruud er niet bij). 

Opmerkelijk prestatie in Best

27 mrt '13

Het viel niet meteen op bij de uitslagen van de GBB-loop, maar bij de recreanten leverde Antoinet Hems een mooie prestatie. Ze liep 2 rondjes - 14,2 km - en kwam als eerste vrouw over de streep. Belofte voor de toekomst!

Cees Koppen 3e in Hapert

17 mrt '13

De vandaag gelopen Kempenrun in Hapert was de eerste wedstrijd in de Sportplein Eindhoven Kempische wegcompetitie 2013. Verdeeld over alle categorieën deden meer dan 700 lopers mee aan de verschillende afstanden. Hoofdnummer was de halve marathon, waarbij Cees Koppen weer op het podium stond: hij werd 3e bij de Mannen 55+.

Het weer was prima, wel wat wind, maar ook een dun zonnetje en ong. 8 graden.

foto: Cees (rechts) op het podium

Vier CR's in Hoboken

10 mrt '13

Vandaag zijn we met drie junioren de grens over gegaan en kwamen we terug met 4 clubrecords en 4 pr’s. Laura, Vivian en Lars hebben deelgenomen. Lars heeft zich geblesseerd moeten afmelden voor het kogelstoten, hij liep een blessure aan de pols op tijdens het instoten (verkeerde beweging). 

Ze hebben het prima gedaan. Eigenlijk ging alleen de 60 m sprint bij iedereen slecht, maar verder was het prima.

De clubrecords waren voor Laura (60 m horden), Lars (60 m horden en verspringen) en Vivian (verpsringen).

Zie het resultaat bij UITSLAGEN

Moergestel: clubrecord en 2 ereplaatsen

3 mrt '13

Net als gisteren in Eersel was het ook vandaag weer perfect loopweer, ong. 6 graden en windstil. Ruud van Woensel werd op de 10 km 2e bij de M55 en liep maar liefst 3 minuten van het clubrecord af (van Frans van der Staak).

Ook Antoinet Hems presteerde goed, bij haar eerste 15 km wedstrijd liep ze meteen het podium op: 3e V35!

foto: Antoinet met de champagne

Podiumplaatsen voor AV Oirschot

2 mrt '13

Onder prima omstandigheden werd vandaag de 33e DES halve marathon in Eersel gelopen. In de categorie M55 behaalden we twee podiumplaatsen: Frans van der Staak werd 2e en Cees Koppen 3e.

foto archief: Cees en Frans bij de Auwjaorscross (montagefoto)

Bart Noyen vrijwilliger van het jaar

25 feb '13

Ruim 40 leden bezochten vanavond een geanimeerde jaarvergadering. Het bestuur had dan ook veel positiefs te melden: een flinke ledenaanwas en een aanmerkelijk betere financiële situatie. Aan het eind van de avond werd Bart Noyen in de bloemetjes gezet als vrijwilliger van het jaar. "Je hoeft niet oud te zijn om je jarenlange betrokkenheid bij de club te tonen", zei voorzitter Jan Kemps. Bart is al heel lang actief als begeleider van de jeugd en verzorgt de materiaalopslag tot in de puntjes. Bart doet dat met veel enthousiasme en kon rekenen op bijval van de aanwezigen.

Goede start trainerscursus

4 feb '13

Voor de trainercursus (zie de Spike van januari-februari) hebben zich 10 leden aangemeld. Er zijn enkele mensen bij die al training geven en hun kennis willen opfrissen. Maar - heel goed - ook enkele leden die in de toekomst het trainerscorps willen versterken, wat hard nodig is. De lessen worden gegeven door Cees van de Schoot, die een enorme ervaring heeft als loper én als trainer. Er volgen nog lessen op 4 maart en 25 maart. De aspirant-trainers gaan ook in de praktijk nog ervaring op doen.

Prikbord

Onze trainingen

De gegevens in de rubriek TRAININGEN gelden nu even niet, omdat er regelmatig aanpassingen aan de situatie komen. Raadpleeg regelmatig het volgende schema:

JEUGD
Verzamelen:
Atletiekveld of De Heistal, Koningshof 3, dit wordt bij de trainingen bekend gemaakt. 

Di 18.30 u: groep 1, 2 en 3
Di 19.30 u: groep 4
Do 18.30 u: groep 1, 2 en 3
Do 19.30 u: groep 4

WANDELEN
Verzamelen: 
’s-Heerenvijvers.

Zo 9.00 u
Wo 13.30 u

VRIJE TRAININGEN
Verzamelen:
info via de groepsapp

"Een tandje erbij”:
Za 9.00 u: niveau 3/4,

“Duurloop zaterdag”:
Za 9.00 u: niveau 2/3,

RECREANTEN
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Zo 9.30 u: groepen 1, 2, 3 en 4
Wo 14.00 u: niveau 2/3 vanaf ‘s-Heerenvijvers (stopt per 1 juli)
Wo 19.00 u: groepen 1, 2, 3 en 4

BOOTCAMP
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Ma 19.00 u in het Kemmerbos
Do 19.00 u in het Kemmerbos

CLUBTRAININGEN
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Di 19.00 u 's-Heerenvijvers
Do 19.00 u gaat voorlopig niet van start

DE PLATAAN
Verzamelen:
parkeerplaats De Kemmer

Wo 9.00 u in het Kemmerbos

LET OP: de versoepeling van de coronamaatregelen is alleen mogelijk omdat er nu weer capaciteit op de IC-afdelingen in de ziekenhuizen is. Je mag er niet uit afleiden dat het gevaar voor besmetting geweken is.

We dienen er rekening mee te houden dat ons veld voorlopig niet beschikbaar is. Na het slaan van een nieuwe waterput en het aanleggen van de beregeningsinstallatie start de firma Vogels medio juli met het bewerken en opnieuw inzaaien van het veld. Dan zal het tot na de vakanties duren voor we er weer gebruik van kunnen maken. 

Het clubgebouw blijft voorlopig dicht en er wordt geen koffie geschonken. De trainer heeft een sleutel voor toiletbezoek en de EHBO-kist.

De benodigdheden uit de materiaalopslag moeten voor en na gebruik schoongemaakt worden.

Voor iedereen geldt:

  • We houden nog steeds anderhalve meter onderlinge afstand aan.
  • We maken groepen van maximaal 10 personen.
  • Niet samen reizen in één auto, behalve gezinsleden.
  • Geen jassen bij elkaar in de auto leggen.
  • Bij ziekteverschijnselen thuis blijven.
  • Heb je gezinsleden met koorts: thuis blijven.
     

datum bericht:
29 jun '20
meer...

Ledenmutaties mei en juni

Wijzigingen in het ledenbestand in de afgelopen maanden:

5 nieuwe leden:
Daan van Gerven JPC
Liselotte Boer MPA
Cleo Schijvens MPB
Yvonne Huijbregts Vsen
Angelique van Doormaal V45

2 tijdelijk leden:
Sandra der Kinderen V50
Marieke Trieling V45

2 opzeggingen:
Annamarie Boer MJD
Yfke Buskens MPA

We tellen nu:
58 jeugdleden,
31 wandelleden
217 atletiekleden

totaal 306 leden

Hans Hoogmoet, ledenadministratie

datum bericht:
29 jun '20
meer...

Onze jarigen in juli

We feliciteren in juli:

2 Ingrid van der Schoot
2 Mieke Bouwman
2 Floor Vermeulen
3 Adrie van de Wal
4 Martien van Geenen
8 Frank Michielsen
9 Bente Brands
9 Tonny van Kuringen
10 Silvia Tempelman
11 Tess van den Heuvel
11 Theodôr Brands
14 Angelique van Doormaal
17 Jules de Bresser
18 Anthony Conijn
20 Joos van Haaren
21 Carlijn Scheepens
24 Heidi van Tiel
24 Milou Heijmans
24 Esther Fiddelaers
25 Godelieve van den Heuvel
27 Ans Saalberg
29 Lisette Traa
31 Annet Brans    

datum bericht:
25 jun '20
meer...

De dinsdagse baantrainingen van Sander

Vanaf dinsdag 30 juni zijn de baantrainingen van Sander van Esch op 's-Heerenvijvers. Verzamelen aldaar bij het parkeerterrein om 19.00 uur. Dit duurt totdat het atletiekveld na de renovatie weer beschikbaar is.

datum bericht:
24 jun '20
meer...

Woensdagmiddaggroep pauzeert

Vanaf woensdag 1 juli stoppen we met de woensdagmiddaggroep. We waren hiermee tijdelijk doorgegaan na de corona-stop om de recreantentraining op woensdagavond te ontlasten. Nu is dat niet meer nodig. De woensdagmiddaggroep begint weer op 30 september.

datum bericht:
24 jun '20
meer...

Nieuwe jaargang ranglijsten aller tijden toegevoegd

Het is weer gelukt om een complete jaargang door te spitten en alle uitslagen van alle leden te verwerken. De allertijden ranglijsten (ALGEMENE INFO > RANGLIJSTEN ALLER TIJDEN) zijn nu bijgewerkt tot en met 2002.

datum bericht:
18 jun '20
meer...

Onze jarigen in juni

We feliciteren in juni:

1 Gerda Manders
1 Johan Pijnenburg
1 Rob Ruijten
3 Marij Maas-van de Schoot
4 Jan Heijms (M'beers)
5 Erik Bullens
7 Conny van de Wal
8 Ron van de Sande
10 Eveline Timmermans
10 Charley Gailliaert  
14 Cees van Eijk
15 Johan der Kinderen
15 Jan Swaans
16 Leny de Croon
16 Thea de Jong
22 Melle de Vriend
24 Loes Deenen
25 Kartika Luijsterburg
26 René Jansen
28 Nicky van Vroenhoven
30 Paul Welvaarts
30  Anne van der Schoot        

datum bericht:
25 mei '20
meer...

Corona update vr 8 mei

Nu de regels zijn verruimd gaan we met ingang van dinsdag 12 mei stapsgewijs de trainingen weer opstarten. Lees het hele programma in het NIEUWS-bericht van 8 mei: Jaaa... het is zover!

datum bericht:
8 mei '20
meer...

Hardloopcursus afgelast

Nu al onze aciviteiten stil liggen als gevolg van de coronacrisis hebben we ook de hardloopcursus, die op 5 april zou starten, moeten afgelasten. Er wordt nog gekeken of we de cursus later in het jaar kunnen organisen.

datum bericht:
20 mrt '20
meer...

2019 was een mooi sportjaar!

In het FOTOBOEK (2019) staat nu de fotopresentatie met de mooiste foto's van onze evenementen in 2019.

Klik hier

datum bericht:
5 mrt '20
meer...

Helpende handjes gevraagd

Onze accommodatiecommissie verzorgt het klein en groot onderhoud aan ons atletiekveld en het clubhuis. Ze kunnen nog wat handige handjes gebruiken die kunnen helpen de zaak tiptop in orde te houden. Zie ook de info bij ALGEMENE INFO > Vacaturebank.
Coördinator: Danny van Overdijk.

datum bericht:
9 jan '20
meer...

Vernieuwde lijn CRAFT clubkleding

Onze clubkleding van het merk Craft is vernieuwd, helaas wordt de kleur iets donkerder. De prijzen van de shirts en het windjacket zijn aanzienlijk verlaagd. 

Bekijk de nieuwe lijn bij ALGEMENE INFO > Clubkleding > info

datum bericht:
27 aug '19
meer...

Protesteer tegen de weg door het Kemmerbos

Vandaag kregen onze leden een e-mail over de plannen van de gemeente om een weg dwars door het Kemmerbos aan te leggen. We hebben goede argumenten ingebracht om dit te voorkomen, maar we denken ook dat we meer kunnen bereiken als we onze stem verheffen. Praat er over met iedereen en benader de burgerraadsleden die je kent. Hier ligt een taak voor al onze leden, want die weg door het Kemmerbos, dat willen we toch niet?

datum bericht:
2 okt '18
meer...

Kijk eens op de vacaturebank

Atletiek Oirschot draait helemaal op vrijwilligers. En daar hebben we er nogal wat van nodig! Sandra Verhagen heeft de coördinatie van de vrijwilligers op zich genomen: zij brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Voor een overzicht van onze vacatures, kijk bij ALGEMENE INFO > Vacaturebank.

datum bericht:
25 jul '17
meer...

Word nu lid van Atletiek Oirschot!

Je loopt misschien al lang met het idee rond om dat hardlopen eens serieus aan te pakken. Kom in actie! Je kunt op 3 manieren bij onze club trainen:

1. Als lid
Dan hoor je er echt bij! Onze contributie is bescheiden en je kunt komen wanneer je maar wilt. Ook voor trainingen voor de technische onderdelen en de zaaltrainingen in de winter.

2. Als tijdelijk lid (3 maanden)
Heel geschikt voor leden van andere verenigingen die, bijvoorbeeld tijdens de zomerstop, hun conditie op peil willen houden. Of om te trainen voor een halve marathon. 

3. Of je komt als het je schikt
Je doet per keer € 2,00 in het potje. Alleen voor de recreantentrainingen op woensdag en zondag en bootcamp op maandag en donderdag.

Onze leden weten het al: je gaat gemakkelijker van huis als je met een gezellige groep kunt trainen!

Voor de contributietabel kijk bij ALGEMENE INFO > Ledenadministratie. Daar kun je ook het inschrijfformulier downloaden.

datum bericht:
1 mei '16
meer...