Wandelen

info

Word lid van onze wandelgroep!

Voor een bescheiden bedrag wordt je lid van onze wandelafdeling. Je krijgt dan alle informatie van de club via de nieuwsbrieven, je praat mee op de jaarvergadering en bent welkom bij al onze activiteiten (behalve hardloop-, atletiek- en bootcamptrainingen).
Zie de contributietabel bij ALGEMENE INFO > Ledenadministratie.

Om kennis te maken mogen niet-leden meewandelen voor €1,00 per keer.

We wandelen ong. 1 3/4 uur in een matig tempo. Ook heel geschikt als je door blessures tijdelijk niet kunt hardlopen!

Zondag 9.00 uur vanaf het clubhuis
Behalve: elke eerste zondag van de maand, dan starten we ergens anders. In de even maanden vanaf 's-Heerenvijvers, in de oneven maanden op een locatie buiten Oirschot. Je krijgt daarover een e-mail- of appbericht en het staat op PRIKBORD.

Woensdag 13.30 uur vanaf 's-Heerenvijvers

  

Coördinator: Martien van Geenen martienvangeenen@gmail.com
Begeleiders: Toon de Croon, Toos de Croon, Wim Verhagen

  

Tijdje niet hardgelopen? Geblesseerd?
Haak aan bij onze wandelgroep! Goeie klets en koffie na!

Nieuws

5 feb '23

Roel van de Ven 2e van Brabant

Roel liep vandaag in Dongen het Brabants Kampioenschap Cross. Nadat hij vorige week al de regio titel had veroverd met een machtige eindsprint werd hij vandaag 2e op het BK Cross. Opnieuw dankzij een hele goede eindsprint die hem in de laatste rechte lijn van positie 4 naar de zilveren plek bracht. Proficiat Roel!

31 jan '23

Prijswinnende foto gemeentemagazine Oirschot

Vanavond werd bekend gemaakt wie de beste foto's hadden ingestuurd voor de Gemeentegids 2023. Op de voorpagina prijkt groot een foto van de Triatlon Het Groene Woud, gemaakt door Ad van Zelst. Ook staat er nog een foto van Ad bij van 3 finishers van de triatlon: onze leden Henk van den Oord, Kees Smetsers en Johan Pijnenburg. Mooie publiciteit voor onze vereniging die mede-organisator is van de triatlon!

De winnaars van de 2e en 3e prijs waren Thomas Segers en Suzan Bastings.

Foto: de prijswinnaars met burgemeester Judith Keijzers-Verschelling.

29 jan '23

René reed even naar Sittard

Natuurlijk moest René van de Ven vanmiddag bij de Joe Mann Bosloop zijn om daar zoon Roel te coachen. Maar eerst reed hij nog even naar Sittard. Er stond namelijk nog geen clubrecord gewichtwerpen indoor bij de M35. En de club in Limburg is de enige plek en enige wedstrijd in Nederland, en voor zover bekend ook in België, waar indoor gewichtwerpen wordt georganiseerd. Zodoende, zonder voorbereiding, toch een resultaat waar hij tevreden mee kan zijn: 8,77 m en dus clubrecord M35 gewichtwerpen indoor 15,88 kg.

   

Foto uit archief. Voor de duidelijkheid: dit is kogelstoten, gewichtwerpen is iets heel anders.

Home knop